דנדין!!!חברההההה גם את פה! יאיאיאייייי!!!
P princess of troy New member 19/11/05 #38 דנדין!!!חברההההה../images/Emo24.gif גם את פה! יאיאיאייייי!!!
נ נטליקוש מזור הכט New member 19/11/05 #40 יאייייייי =))) אני הולכת לשיר נולדדדד ב - 28.12 בשעה 7 וחציי מי עוד הולכת בזמן הזה..?! ייאייייי אני כ"כ שמחהההה לייייי הפינססססס (ניקוש חח תזכרי תמיד הפינס חעחע) אוהבתתת אותכןןן
יאייייייי =))) אני הולכת לשיר נולדדדד ב - 28.12 בשעה 7 וחציי מי עוד הולכת בזמן הזה..?! ייאייייי אני כ"כ שמחהההה לייייי הפינססססס (ניקוש חח תזכרי תמיד הפינס חעחע) אוהבתתת אותכןןן
O O0o שומרת את ליבי O0 New member 19/11/05 #42 אני הולכת ב-18.1 יום מושלםםםם!!! (גם מומולדת לאמא שלי ) מחכה כל כך ליום הזההה!!!
י יפיופה 2ורוד New member 19/11/05 #43 אנייייייייייייייייייייייייייייייי.. גמני הולכת בשעה הזאת ובתאריך הזה .. היום הזמנתי כרטיסיםםםם גם לפסטיגל אבל ב-2.1
אנייייייייייייייייייייייייייייייי.. גמני הולכת בשעה הזאת ובתאריך הזה .. היום הזמנתי כרטיסיםםםם גם לפסטיגל אבל ב-2.1
נ נטליקוש מזור הכט New member 19/11/05 #45 יאייי איזה יופיייי יש מצב נראה אותך את באיזה פורם של הבויז..?חוץ מבתפוז...הייד פארק..רשמי משו..?