אנשים ערוץ 2 דחוףף יש עכשיו הופעה של U2 ..... רוצו...
T tkuihehr New member 26/12/06 #24 ידעתי ידעתי ,ראיתי פרסומות תגיד לי אם זה מעניין, אני התאכזבתי מדיסק האוסף... אבל הופעות זה תמיד שווה
T tkuihehr New member 26/12/06 #26 יש קשר נורא עקיף אבל מתקבל, ונו, הוא חדש, הוא לא יודע עוד [את מה שקיים בכל הפורומים בתפוז, דברים לא קשורים משתרשרים לשרשור אוף, נו טוב, הוא חדש גם בתפוז ]
יש קשר נורא עקיף אבל מתקבל, ונו, הוא חדש, הוא לא יודע עוד [את מה שקיים בכל הפורומים בתפוז, דברים לא קשורים משתרשרים לשרשור אוף, נו טוב, הוא חדש גם בתפוז ]
S S m e l l y Cat New member 23/12/06 #10 מסכן הוא באמת אחלה בנאדם.. אכפת לו וכאלה פעם פגשתי אותו ברחוב והוא היה ממש נחמד פוי אני מקווה שיחלים..
מסכן הוא באמת אחלה בנאדם.. אכפת לו וכאלה פעם פגשתי אותו ברחוב והוא היה ממש נחמד פוי אני מקווה שיחלים..
ג גלעד2211 New member 26/12/06 #31 ראיתי אותו בשביתת חולי הסרטן פגשתי אותו שם וגם עבדתי איתו עוד הרבה לפני וסבא שלי <שהוא מפיק סרטים> עשה עליו סרט כשהוא היה ברמן.
ראיתי אותו בשביתת חולי הסרטן פגשתי אותו שם וגם עבדתי איתו עוד הרבה לפני וסבא שלי <שהוא מפיק סרטים> עשה עליו סרט כשהוא היה ברמן.