עכשיו אני אסים ערוץ 2 אולי יהיה
ז זיוו2 New member 28/4/06 #135 כןןן גם חברה שלי אמרה ליי!!!../images/Emo20.gif ואמרתי לה מזה זה היה בטח של שושנה דמרי אז היא אמרה לי לא זה היה משהו עם המדים של הצבא והיא אמרה לי שהיו לאגםם שם עיניים ממש ממש כחולות והיא הייתהה מהממת!!
כןןן גם חברה שלי אמרה ליי!!!../images/Emo20.gif ואמרתי לה מזה זה היה בטח של שושנה דמרי אז היא אמרה לי לא זה היה משהו עם המדים של הצבא והיא אמרה לי שהיו לאגםם שם עיניים ממש ממש כחולות והיא הייתהה מהממת!!
ש שיר חולה על אגמי New member 29/4/06 #137 ייוואו והיא מזה צדקה זיווו היאא הייתה שם פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת!!! ממשששששששש היו לה עיניים מדהימות שם!!!!! וקוקו עגבניה כזה חמוד
ייוואו והיא מזה צדקה זיווו היאא הייתה שם פשוט מ-ו-ש-ל-מ-ת!!! ממשששששששש היו לה עיניים מדהימות שם!!!!! וקוקו עגבניה כזה חמוד
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 28/4/06 #134 ניצצצצצצצצצצ../images/Emo110.gif חחחחחחחח אני מקווה שהיה יותר מבסדרר ברוכהה השבהההה
S sivan is my star New member 25/4/06 #6 בבקשה תראו את האירוח בשביל הדרוששששש בבקשה תראו אפילו כמה דקות
T the Girl of Love New member 25/4/06 #7 אנשיםםםםםםםם, בואו לבלוגטיוי בבקשה, לראות את התכנית "מה שלומך"!!!!!
ר רעות האכלנית New member 25/4/06 #9 ראיתם ת'תמונה הזאת../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo205.gif
ר רעות האכלנית New member 25/4/06 #22 סוד../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif חחחחחחחחחחחחחחח איזה מזל שאני בפורום הזה חח,סתם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 26/4/06 #25 אווו מיי גאד איזה מהמממת../images/Emo110.gif תותתת תווודע