מאמי שלייייי מתגעגעייםםםםם
מ מאשה New member 30/4/06 #155 ../images/Emo32.gifחבר'ה..אתם לא חושבים ש.. שצריך לקבוע פגישה עם הפורום?בואו נדבר על זה! נ.ב אל תיכעסו עליי אם לא כתבתי את ההודעה במקום הנכון..כי לא ידעתי איפה לתקוע אותה
../images/Emo32.gifחבר'ה..אתם לא חושבים ש.. שצריך לקבוע פגישה עם הפורום?בואו נדבר על זה! נ.ב אל תיכעסו עליי אם לא כתבתי את ההודעה במקום הנכון..כי לא ידעתי איפה לתקוע אותה
מ מאשה New member 30/4/06 #157 חח מה הקשר להופעה?וחוץ מזה.. לא יותר מחמישה יוכלו לבוא..קריית מוצקין זה רחוק
א אייללוש New member 30/4/06 #167 סו וות?!?שניה את חושבת שלי זה קרוב? אם כן את טועעעעעעעההההההההההההההההה מאוד לכל החיפתיות זה יותר קרוב ולכל האלה בצפון ואני הולכת כי היא חשובה לי ואני יעשה כל מעמץ להגיע יש כאלה שלא יכולים וכו' אני מבינה אבל אני ושיר[האמםםםם שיר ]באות
סו וות?!?שניה את חושבת שלי זה קרוב? אם כן את טועעעעעעעההההההההההההההההה מאוד לכל החיפתיות זה יותר קרוב ולכל האלה בצפון ואני הולכת כי היא חשובה לי ואני יעשה כל מעמץ להגיע יש כאלה שלא יכולים וכו' אני מבינה אבל אני ושיר[האמםםםם שיר ]באות
א אביחי 33 New member 30/4/06 #158 מאשה אני כזה לא מבין אותך../images/Emo4.gif את הרי לא חדשה בפורום, וזה השרשור ה השני שלך הסופ"ש הזה, מה קשה לך לנצל"ש הודעות כאלה? זה מצריך הודעה חדשה? אוףףף אל תעשו את זה בשבילי כי לא אני יושב כאן ומסדר שעות, אלא ליאיר:////
מאשה אני כזה לא מבין אותך../images/Emo4.gif את הרי לא חדשה בפורום, וזה השרשור ה השני שלך הסופ"ש הזה, מה קשה לך לנצל"ש הודעות כאלה? זה מצריך הודעה חדשה? אוףףף אל תעשו את זה בשבילי כי לא אני יושב כאן ומסדר שעות, אלא ליאיר:////
מ מאשה New member 30/4/06 #160 אביחי.. לך בכלל אין על מה לדבר איתי יותר אחרי השיחה האחרונה שלנו במסן!אני בכיתי יותר משלוש פעמים ותישאלי אפילו את הדס!היא יודעת! נ.ב אני כתבתי בהודעה שאני לא ידעתי איפה לתקוע את ההודעה הזאתי!
אביחי.. לך בכלל אין על מה לדבר איתי יותר אחרי השיחה האחרונה שלנו במסן!אני בכיתי יותר משלוש פעמים ותישאלי אפילו את הדס!היא יודעת! נ.ב אני כתבתי בהודעה שאני לא ידעתי איפה לתקוע את ההודעה הזאתי!
ה הדסי מתה על אגמי New member 30/4/06 #165 מאשה נשמה...../images/Emo26.gif זה המזג של אביחי.., הוא רוב הפעמים ככה.. הוא לא בא לפגוע.. אולי תפסת אותו ביום לא משו.. (שזה כל יום בערך עם הביה"ס שלו חחח) (אמרתי לך את זה כבר במסןן ) ו.. היית שמה את זה באוף השני שפתחת... חוצמזה שכפרההה .., הדברים האישיים שלכם שקורים במסן לא קשורים למקצועיות של אביחי בפורום
מאשה נשמה...../images/Emo26.gif זה המזג של אביחי.., הוא רוב הפעמים ככה.. הוא לא בא לפגוע.. אולי תפסת אותו ביום לא משו.. (שזה כל יום בערך עם הביה"ס שלו חחח) (אמרתי לך את זה כבר במסןן ) ו.. היית שמה את זה באוף השני שפתחת... חוצמזה שכפרההה .., הדברים האישיים שלכם שקורים במסן לא קשורים למקצועיות של אביחי בפורום
ה הדסי מתה על אגמי New member 30/4/06 #172 בבקשה אל תתחילי עם זה:]] תדברי על זה איתו אם את שואלת את דעתי אז... הוא הכי מקצועי מכל חברי הפורום.. ואני לא צ'ה לדון בזה מאמיי לפחות לא בדפי הפורום
בבקשה אל תתחילי עם זה:]] תדברי על זה איתו אם את שואלת את דעתי אז... הוא הכי מקצועי מכל חברי הפורום.. ואני לא צ'ה לדון בזה מאמיי לפחות לא בדפי הפורום
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 30/4/06 #170 מאששהה../images/Emo110.gif אני לוידעת מה היהה הקטע בניכםם אבל באמת שיכלתתת לנצלש או משוכ זה.. אתת דעת שאני אוהבתותך ואין שום קשר לזה
מאששהה../images/Emo110.gif אני לוידעת מה היהה הקטע בניכםם אבל באמת שיכלתתת לנצלש או משוכ זה.. אתת דעת שאני אוהבתותך ואין שום קשר לזה
א אביחי 33 New member 30/4/06 #171 מאשה לפתח ויכוח אני לא בא../images/Emo179.gif אבל אני אוסיף לחלק מן הדברים שהדס אמרה, שאני לא בא לערבב את תפקידי כמומחה פורום, לבין השיחות האישיות שלנו במסנ, ועדיף שגם את! לילה טוב.
מאשה לפתח ויכוח אני לא בא../images/Emo179.gif אבל אני אוסיף לחלק מן הדברים שהדס אמרה, שאני לא בא לערבב את תפקידי כמומחה פורום, לבין השיחות האישיות שלנו במסנ, ועדיף שגם את! לילה טוב.
ש שיר חולה על אגמי New member 30/4/06 #175 איילה מאמי דחוףףףףףףףף אני יודעת שהתקשרתת אני עוד מעט התקשר אליך טובב????
ר רעות האכלנית New member 30/4/06 #179 בקניון הגדול בפ"ת../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif לכל מי שמתאים להיפגש בקניון הגדול בפ"ת שישים:
בקניון הגדול בפ"ת../images/Emo70.gif ../images/Emo205.gif לכל מי שמתאים להיפגש בקניון הגדול בפ"ת שישים: