"שונות" מכניסים לכאן !!!

כוכב1001

New member
מבקש את עזרת הציבור ../images/Emo92.gif

בחיפושי אחרי מישהי שנעלמה מהפורום הזה הפורום הזה, כבר לא אותו פורום בלעדייך (עם כל הכבוד - ויש כבוד...) חזרי לכאן.

ידידות לא וירטואלית....

הייתכן כדבר? נפגשים בנט... מפחדים לחרוג מהדבר המפחיד הזה בסוף נפגשים...אלא שאז.... ואולי לא? מתי כן אפשר להצליח לפגוש חברים אמיתיים בלי מתח מיני המלאך מחלק את העניין למספר קטגוריות... בחור לבחור... כאן אין בעיה יש מפגש של אנשים דומים עם עניין דומה בחור לבחורה... יש תנאים מספר כדי שזה יצליח זה כן מתחיל בעניין רומנטי אחרי זה, מגלים יש דברים שלא ניתנים לגישור אכזבה וגילוי גילוי שאפשר להתנהג ולפרגן באופן בוגר גם אם לא הושגה המטרה הרומנטית כ"כ קשה למצוא אנשים בעלי שפה משותפת שצוחקים מאותם הדברים שנהנים מאותם הדברים המלאך מצא חברים בנט ישירות ואמירת אמת יעשו את זה המלאך מציע את ידידותו הכנה לכל מי שרוצה ומבקש... שקיפות ובהירות... זה כ"כ מקל... אין צורך לנתק קשר רק בגלל שזה לא מתאים רומנטית יש הרבה מעבר... יום טוב

בית חלומותיי

יש פורום חדש...אדריכלות כרגע כותבים שם...מה זה בשבילכם? אולי בכלל לא בית, אולי יאכטה...אולי אוהל...אולי דירה ואולי... אז, לכו לשם, ותחלמו קצת.

חשמל

New member
../images/Emo9.gif

וואי,הגעתי והצצתי,אחלה של פורום יש לכם, גם אמיצים שיוצאים מן הארון, גם שירים ותגובות שגעון אהבתי

s h o o s h a

New member
גברים - בשבילכם (טרי מהמייל שלי)

נו אז מה? אני לא גבר וגם קיבלתי הווה אומר, גם נשים מותר להן לקרוא...

אש אש

New member
שאלה שאלתית../images/Emo66.gif../images/Emo72.gif

מתי אנחנו יודעות שהוא האחד? מתי אוכל לדעת שאפשר להכניס אותו למיטתי? כשיש ילדים בבית? אני כבר 4 שנים לבד עם כרית ומרגישה בבטן,שאיתו זה אפשרי. חברים יקרים השאלה עדינה ואני רק תוהה בקול ההקלדה
אחזור בערב לקרוא תגובותיכם. תודה מראש

אלמרה

New member
צודק! היא נראתה לאחרונה עם הילד..

בדרכו לביה"ס... איימי השמיעי קול!!!

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה חשמל...

זורם בכפות ידייך? את מוזמנת להתישב על המקלדת והעכבר ולכתוב!!

צלליתה

New member
תשובה תשובתית

זהו, שאי אפשר לדעת. את יכולה לחשוב שאת יודעת, ואחרי חודש חודשיים יתברר לך שהוא ממש לא. אז מה תעשי? תוותרי? אין הרבה ברירות פה, צריך לקחת סכונים. לי אין את הבעיה הזאת, גם הילדים כבר לא בבית, וגם אין מועמדים....אבל שהיו בבית והיה מועמד...מאוד הייתי זהירה. רק גבר אחד נכנס אלי הביתה. אין לי מושג אם הוא היה האחד או השני או אפילו השלישי. אנחנו לא ביחד היום בגלל תהפוכות פרועות של גורל, אבל אז חשבתי שזה בסדר שישאר לישון. ומה אומר לך....הקטנה שלי ממש תיעבה אותו. שנאה חסרת סיבה. (מלמלה משהו על הפרצוף שלו...). אני די בטוחה שהיא שנאה אותו בגלל שנשאר לישון. ושיהיה ברור, הדירה די גדולה כדי שלא יתקלו זה בזה, שרותים לכל חדר שינה, אפילו במטבח אף פעם לא נפגשו, ובכל זאת כעסה על נוכחותו. הייתי הולכת לישון אצלו, גם כעסה. ואז אחותה הגדולה הביאה תובנה עמוקה מאוד ואמרה שאף ילד לא אוהב לדעת שאמא שלו *&^%$#@. ונגד פסיכולוגיה אין לי הרבה מה לעשות.

נסיכה9

New member
לאש אש!!

מזל טוב והרבה אושר עם האהבה החדשה שבחייך. כשיש ילדים בבית המצב יותר מורכב ממה שנראה על פני השטח. האם הילדים מכירים את האהבה החדשה שלך? איך הם מגיבים שהם רואים אותו? האם הם כועסים? האם הם שמחים? את יכולה להציג אותו קודם כידיד שלך, כשאת משתדלת להימנע מלחבק ולנשק אותו בחברתם. הם צריכים להתרגל לנוכחות שלו. ילדים מרגישים מאוימים כשיש גבר חדש בסביבה.... הם עדיין מקווים בתוך ליבם שאבא ואמא יחזרו להיות יחד. כשיש ילדים בבית צריך לבחון את מערכת היחסים. האם האהבה החדשה מסוגלת להכיל אותך עם הילדים? האם האהבה החדשה שלך מוכנה להתמודד איתם. עם הקינאה? עם הרכושנות? עם הכעס על זה שהוא פתאום ככה נכנס לחיים שלהם ומרחיק כל סיכוי שאת ואבא תחזרו? חלק ב' בחיים לפעמים או ברוב המקרים קשה הרבה יותר בגלל הילדים. יש לקחת אותם בחשבון ולא להתעלם מהם. תני להם קצת זמן להתרגל אליו. אולי תישני קודם את אצלו... ככה.. לאט לאט... מאחלת לך שכל משאלותיך יתגשמו. מאחלת לך אהבה אהבה כול הזמן ובעיקר אושר!!! שנה טובה וחג שמח.

אש אש

New member
../images/Emo39.gifנסיכה9

לא הוא לא ידיד,לממי יש הרבה ידידות וידידים הוא החבר הראשון של אמא,וכולם פה נירגשים כי נורא אוהבים אותו זה לא,הלישון אצלו....זאת לא הבעיה להכניס גבר למיטתי בביתי,זה האישיו. תודה לך על תגובה איכפת ואיחולים,את מתוקונת אמיתית תודה לך.

אש אש

New member
חייבת בבקשה,ברכות../images/Emo140.gif

יש ברכות לשנה החדשה? חייבת לשלוח מהמשרד ללקוחות please help

צלליתה

New member
תנסי פה

http://www20.brinkster.com/mrmister/Happy_New_Year.html http://www.exego.net/virtuosity/index.asp http://www.aish.com/a/highh.asp http://www.bigdesign.co.il/what/webdesign/e-cards/bigd_shanatova_2001/ Do you Yahoo!? Win 1 of 4,000 free domain names from Yahoo! Enter now.

s h o o s h a

New member
חברות שצומחת מתוך הוירטואליה

בהחלט יכולה להתרחש ולהתקיים בין בני כל המינים, גם כשהם 'מעורבבים'. הרי כדי להביע רצון להכיר מישהו/י מחוץ למסך על ה'מועמדים' למצוא תחומי ענין משותפים. כי אילולא זה, למה להיפגש? (אלא אם מדובר ב'כובש/ת' סידרתי/ת שרץ לספר לחבר'ה מה שלא היה כאילו היה ובכך חושב שמאדיר את שמו). אולם, מתוך הנחה שלא בזה הענין, הרי שתחומי ענין משותפים, כושר ניהול דיאלוג זורם ונוח בין שני אנשים במשך תקופה יכול להביא לקיומה של 'פגישה על אמת'. מה יעשו עם הפגישה הזו אחורי זה? איש איש ו....מה שיעשה. תיתכן שתצמח חברות מופלאה (לי צמחו כמה כאלו, חברויות נפש אמיתיות), תיתכן שתחל צמיחתו של קשר ורק ימים יגידו לאן זה יצמח, אם יצמח או יקמול בטרם עת. ויש שאחרי הפגישה, לוחצים ידיים, נפרדים בחיוך ו...כל אחד נמוג לו חזרה אל תוך עולמו. המסקנה שלי : לא לפתח ציפיות מוגזמות (או בכלל) לפני מפגש. כי למילים הכתובות יש זמן מחשבה ושיפוץ בטרם שולחו לחלל הדף הוירטואלי. כי לקול שמעברו השני של הטלפון יש נטיה לגרום לנו 'להלביש' דמות שבמקרים לא מעטים מסתבר שכל קשר בינו (הקול) והאיש במציאות - מקרי בהחלט. מה כן לעשות? ללכת עם ראש פתוח, עם כוונה להכיר עוד אדם, אולי כזה שירחיב את מעגל החברים הקיים שלי, אולי לא ואולי יהפוך להיות החבר/ה שלי ועד כאן היו אלו (מישהו ספר ת'שניות?) על חברויות שצומחות (או לא) מתוך הוירטואליה.

אש אש

New member
אלמרה אני כבר לא הבנתי כלום מהשרשור

מי עונה למי? למה? מה הקשר? סליחה.

למעלה