"שונות" מכניסים לכאן !!!

אלמרה

New member
הסברתי: כדי למנוע בלגן של שרשורים..

על פי כל "טעות" של כל מי שפותח שרשור חדש ודוחק לעבר הארכיב שרשורים אחרים שעדיין רלבנטיים (וכל שרשור בן שורה אחת יכול לדחוק שרשור בן 50 תגובות!) נאלצתי לצמצם רווחים ולאסוף על פי שיקול דעתי (והוא לפעמים מוטעה אבל לעיתים רק מאולץ!) כמה הודעות ללא קשר ותחת הכותרת
יעני "שונות" וללא קשר. זהו - ואין כאן פגיעה בכבוד אף אחד - ומי שנפגע שיסלח לי.

אש אש

New member
../images/Emo24.gif כמה אני אוהבת אותכם גברים

אחזור להגיב. בינתיים נשיקות לכוכבים

אלמרה

New member
../images/Emo32.gif"שונות" מכניסים לכאן !!!

ונא לא לפתוח עבור כל דבר שרשור חדש מהטעם שבכל דוחקםי שרשורים שלמים וארוכים שעוד יש בהם ענין אל תהום ה"ארכיב".

גברים , הודעת מפגש עם Fathers4Justi

שלום רב, אנחנו רוצים להזמינך למפגש מעניין שיעסוק במאבק למען הקשר בין אבות לילדיהם. אורח המפגש יהיה מיכאל שדה, ישראלי תושב לונדון ואחד מראשי ארגון Fathers4Justice הבריטי. מיכאל היה בין אלה שסייעו ל"ספיידר-מן" לעלות על ראש המנוף ולעצור את התנועה על גשר Tower במרכז לונדון למשך ארבעה ימים. מיכאל היה בין אלה שסייעו לשני חברי הארגון להשליך קונדום ממולא קמח סגול על ראש ממשלת בריטניה טוני בלייר. שורת האירועים, המיצגים וההפגנות של F4J בשנה וחצי האחרונות, שכללו הכנסת טנק לרחובות לונדון הביאו למהפך באנגליה בכל הקשור לזכות הילד לקשר עם שני הוריו, ובלייר עצמו כבר נפגש עם נציגי הארגון והבטיח לשנות את החוק הבריטי בעניין. ביקשנו ממיכאל להיפגש איתנו ולספר על המאבק באנגליה מזווית ראייה של ישראלי. הרצאתו תלווה בצילומים וסרטי וידאו ייחודיים של הפעולות שביצעו חברי הארגון. אולי ממנו נוכל ללמוד איך לקדם את העניין גם במדינת ישראל. לאחר הדברים האלה נקיים שיחה ונגבש רעיונות לפעילות. למפגש יוזמנו גם נציגי התקשורת. המפגש יתקיים ביום ראשון הקרוב, 12.9.2004 בשעה 20:30 בערב באזור המרכז. פרטים נוספים ישלחו בהמשך. מי שמעוניין לסייע יכול להתקשר לטל – 052-3396060

אלמרה

New member
אני לא מי יודע מה ממליץ על מי ש....

משליך קונדום ממולא קמח ועוד סגול... על ראש ממשלה... אבל הנה מה שמצאתי באחת ממסעדות לחם המפורסמות.

אש אש

New member
יש לי בעיה במחשב,דף הפורום תקוע

זאת בעיה במחשב שלי? שהדף כאילו תקוע? או שכולם פתאום נעשו חרוצים ועובדים? טוב שכחתי אלמרה ,שים אותי ב-OFF אבל רציתי לבלות,אולי מישהו יתעורר ויתייחס אליי?

ילמא

New member
מטה המאבק - ילדים לא מתגרשים מאבא

חברים יקרים ! במסגרת מאמצי ההסברה שאנחנו עושים כדי להטמיע בקרב מקבלי ההחלטות, אנשי המקצוע, והציבור הרחב את הצורך להחליף את חזקת הגיל הרך (המורה על מסירת ילדים עד גיל 6 באופן אוטומטי לאם) בחזקת המשמורת המשותפת וכן לחלוקה הוגנת של נטל מזונות הילדים, אנחנו מתכננים מספר פעילויות לחודשים הקרובים: 1)כנס לחברי כנסת, שיערך בכנסת לקראת החורף, שבו יוצגו להם הבעיות שיוצר החוק הנוכחי והאלטרנטיבה שאנחנו מציעים. 2)פגישות הסברה עם עורכי דין, פקידות סעד, פסיכולוגים ואנשי מקצוע נוספים. 3)הפעלת דוכני הסברה לציבור הרחב וחלוקת עלונים במקומות מרכזיים בארץ. 4)הפעלה מחודשת של משמרות המחאה מול בית המשפט למשפחה ונקודות מפתח נוספות. אם את\ה תומך\ת במאבקנו ומעונין\ת להתנדב לאחת הפעילויות נודה לך אם תיצור איתנו קשר לצורך תיאום פעילותך. בכל מקרה: 1)נודה לך אם תפיץ\י את הפנייה הזו למספר אנשים גדול ככל האפשר אשר לדעתך עלולים להיות מעוניינים לתרום לפעילות. 2)בקישור הרצ"ב נמצא עלון "הפרחת מיתוסים" לגבי משמורת משותפת. את\ה מוזמן\ת להדפיס אותו ולחלק. Http://mishmoret.org.il/alon.pdf ניתן ליצור איתנו קשר לטלפונים הבאים: ליאורה: 03-6047444 אבי: 052-747750 רועי: 052-8363928 בברכה מטה המאבק "ילדים לא מתגרשים מאבא"

אלמרה

New member
וכעת גם.... מחזור לגברים!

מרגע שהתחלנו לבשל ולטפל בילדים ולקחת חופשת לידה... זה היה רק ענין של זמן עד ש"מחקרים גילו": גם לגברים יש כאבי מחזור אני לא מכחיש גם אני עצבני לפעמים, גם לי "כואבת הבטן" כן שם בצד, או תוקף אותי כאב ראש מוזר... אבל מחזור חודשי? בביוריתמוס כזה או אחר הבחנתי אבל במחזוריות של עונות השנה לא ברזולוציה נמוכה מזו, אבל אולי ישנם גברים שחוו מעבר לכך? שיספרו! הכתבה המקושרת להלן התפרסמה ב-YNET

למעלה