שירשורוף

Good 2b Me

New member
שבוע בסדר..עד שחשבתי ../images/Emo217.gif

שיהיה לי שבוע נטול מבחנים דפקו לי היום מבחן במת' שקובע את גורלי- נשארת ב5 יח' או הופה יורדת ל4 יח'...
תתפללו שעברתי!!
חוץ מזה הכל מצויין...איך הזמן עובר מהר...רק התחיל השבוע כבר הוא מסתיים..

Good 2b Me

New member
תפילותייך עזרו!! ../images/Emo217.gif

עברתי ת'מבחן בשלום ואני (בנתיים) נשארת ב5 יח'!!

נולד לרקוד!

היי לכולם, אנ יודעת שזה לא קשור לפורום.. וזה אולי לא מתאים לעשות את זה פה.. ואני ממש מקווה שלא ימחקו לי תהודעה הזאת, אבל אני מנסה בכל זאת.. שי פרטוש מנולד לרקוד הוא ידיד טוב שלי.. אנחנו לומדים באותה כיתה.. ומחובתי כידידה לעזור לקדם אותו בתוכנית! אז בבקשה מי שיכול שיצביע לו או באתר התוכנית או בשליחת המספר 4 למספר 5000 מהפלאפונים שלכם.. תודה רבה.. וסליחה שהפרעתי להתנהלות פורום אלישיה הרגיל :) הדר.

AliceW

New member
יכולת לפחות לשרשר אותה לשירשורוף../images/Emo4.gif

נו באמת

NoWords

New member
שי באמת רקדן מעולה.

אבל יש לי כבר את שני הפייבוריטים שלי
אז אני מצטערת שאני לא בוחרת בו.

NoWords

New member
אוי, בעצם, התבלבלתי! ../images/Emo122.gif

שי הוא אחד הפייבוריטים שלי, בו אני בוחרת בבנים!
התבלבלתי עם ליאור חח שי! כ"כ שי!

כן סורי שלא שירשרתי אותה פה

באמת אבלה אני.. חח בכל מקרה, תודה!! אנחנו ממש מקווים שהוא יעלה היום!

NoWords

New member
היי חבר'ה, הודעה חשובה ../images/Emo26.gif

ביום ראשון אני יוצאת לטיול שנתי של שלושה ימים, לנגב:]] בכל מקרה, לא אהיה כאן עד יום שלישי, אולי אפילו רביעי כי תלוי אם יהיה לי כוח להיכנס, כשבטח הדברים היחידים שארצה לעשות כשאגיע הבייתה הם להתקלח ולישון. אני בטוחה שיהיה כאן מסודר גם בהיעדרותי כי.. וול, נהיה כנים, לא הכי עמוס כאן. אבל במקרה של הצפה או משהו כזה, אל תתביישו לפנות להנהלת הפורומים של תפוז. הם יטפלו בבעיות הטכניות בפורום. וזהו בעיקרון. מקווה שיהיה לי כיף בטיול. אני מתה על ההתארגנות והאווירה שיש לפני טיולים, בייחוד טיולים לחו''ל.
אני מאוהבת בתחושה הזו. לארגן את התיק, לקנות חטיפים, לדבר כל הזמן על מה נעשה וכאלה. איי!

Good 2b Me

New member
קלטתם?!../images/Emo12.gif ../images/Emo217.gif

שירשור מקופלל..!!
הראשון מאז שאני פה...

למעלה