שירשור אוף חדש

../images/Emo32.gifשירשור אוף חדש../images/Emo9.gif

וגם היום אני שנתיים בפורום
הזמן עובר מהר כש.....מזילים ריר על מקפליי D:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifזהו את מתחילת הארכיון כבר בפורום ../images/Emo6.gif

../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifחרם על כוכב נולד../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

מי איתי?! ההדחה הכי לא צודקת אי פעם

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifזה כלכך לא היה אמור לקרות../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

לא רואה תגמר . ולא רואה יותר כוכב נולד XD הכל 100% מכור . ולירן לא היה אמור לעוף . זה פקח לי תעיניים והראה לי שלישראלים אין טעם במוזיקה >< זהו . אני איתך בחרם

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif למי אכפת? מיי עכשיו מנצחת *-*

למרות שהיה לה סיכוי על לירן, אבל אם שניהם היו אז בטח היה קרב צמוד... תצביעו למיי!!!DDD:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifוווואאאי שני סתמי כבר ><

אפחד לא יצביע למיי השרמוטה שלך

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif תמשיכי להתעצבן סטפי...../images/Emo98.gif

שתדעי שיש מצב שמיי לא תנצח כמו שהיה עם לירן ו-וולדי. אבל,נו באמת..זו מיי.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif זה כל הקטע.

תמיד מי שושבים שיש לו סיכוי והוא טוב, אז מעיפים אותו. כאילו זה כל כך 100% מכור. אני לא אוהבת את לירן דנינו אבל ל]י כמות ההצבעות ברור שהוא לא היה צריך לעוף. אומנם למיי מגיע לנצח, אבל לא נראה לי שהיא תנצח.

sweet shir

New member
לא אכפת לי מכוכב נולד, אבל זה אחד ההזויים!!

וגם מה שאני לא מבינה זה מי בכלל מצביע לרוני דלומי?! רציני אני לא מבינה חח

../images/Emo146.gifלאאאאא אהבת חיי :(

תקשיבו זה היה כ"כ לא צפוי !! , אשכרה הייתי ככה :O עם היד על הפה. זה הגמר הכי גרוע בתולדות כוכב נולד. זה לא פייר, מגיע לו , כ"כ מגיע לו להיוות בגמר !! :\ ארררררררר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהוא באמת עף?! *-*

אני בחרם על כוכב נולד מאז שהעיפו את חובי. אז אני לא יודעת מה הולך שם XD אז, מי בגמר?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo45.gifכ"כ.

לדעתי חובי היה צריך להגיע לגמר, ולנצח
אבל לא, החראים העיפו אותו. טוב ת'אמת זה חסך ממני כי גם ככה אני לא יכולה לראות את הגמר XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifלירןןןן !!!!!!!1 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך תקעו בגמר את ולדי ורוני לעזעזאל ?!?!?! ועוד מיי השרמוטה הזאת ><" חוץ מזה, אמרו שיהיה בסוף רק 2 בגמר Oo

למעלה