שירשור אוף חדש

../images/Emo73.gifהייתי כל כך בשוק!../images/Emo7.gif גם כן הוולדי הזה!

שונאת אותו ואת מיי
אוופפפפ ואיי זה כזה לא צודק!!

dougie10

New member
צודקת!!! וואאי הוא היה הפייבוריט שלי!!!

הוא היה צריך להיות בגמר והאמת היא שאני שונאת את כל שלישיית הגמר איכס המיי הזו עושה בחילה ורוני האבלה וולדי הזה לא מבין מהחיים... קיצר לירן היה צריך להיות בגמר לבד... וזהו

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo49.gif חיחיחי עד 120? ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo207.gif../images/Emo109.gif(כולם שלי) אייקונים חדשים!!!!!!

אאאאעאעאע אני אוהבת את תפוז D: חחחחחח הרגו אותי עם ה"כנסו כנסו!!!!!1" והסגידה יכול לשמש אותנו רבות :p

../images/Emo33.gif חח נחמד. ../images/Emo3.gif

גם ה
יכול לשמש אותנו בחדשות ^^ אבל האייקונים האלה לא נראים כמו של תפוז :\ גם לא כל הפיות האלה...

m o r 1 0 2

New member
חחח,נייס../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אבל האייקונים כ"כ לא שייכים לתפוזXDD

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifחח אצלי הזמן עובר מזה איטי..חחח

אני רק חודש וחצי בפורום

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif יא לא שמתי לב שעברה כבר

שנה וחודשXD בתחילת אוגוסט הייתי שנה בפורום :] מזל טוב לך רוניל'ה ^^

McLife135

New member
../images/Emo55.gifבהשראת האייקונים החדשים D:

אני מחליפה מאומץ! חחחח ל ........
DD:

McLife135

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo207.gifאוף אני תמיד שוכחת את הנצלש ../images/Emo46.gif

McLife135

New member
איו בעצם אני לא רוצה את השפתון המכוער הזה ><

מישו יודע מה פנוי?
ורק הנקבה כי אני יודעת שגם הנקבה וגם הזכר של שני
ועוד פעם רק הוא לבד כי אם אני לא טועה השוקו הוא אחד המאמצים של נסטיה טנקס מראש :)

McLife135

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo239.gif חחחחח

טוב אתן זוכרות שלפני כמה זמן העלתי את הרעיון לחפור בטוויטר למקפליי? קיצר אז התוכנית יוצאת לפועל P: טוב ישפה מן משו כזה באנגלית שאפשר לשלוח נגיד לאנשים שהם לא מישראל ולבקש מהם שיעזרו לנו http://mcflyisrael.blogspot.com/2009/08/hello-there-mcfly-fans-please-read.html טוב אז מה שצריךח לעשות - ביום שבת הזה (29.8) בשעה 5 לפי שעון אנגליה ו-7 בערב לפי שעון ישראל, כווולם שולחים בטוויטר (למי יש) את המילה הזאת : #mcfly2israel ושולחים עד שזה יגיע לטרנדים ומקפליי יראו אתזה! טוב אמ זהו חחח שלחו אתזה לכל מי שאתם מכירים!

למעלה