אני אני דתיה
D Dark Force New member 30/9/05 #21 הממ..../images/Emo56.gif|פגרה| אני זזתי, בכל מקרה שבת שלום לשומרים וללא שומרים, ומחר במוצה"ש תעלה פעילות מאגניבה נושאת פרס
הממ..../images/Emo56.gif|פגרה| אני זזתי, בכל מקרה שבת שלום לשומרים וללא שומרים, ומחר במוצה"ש תעלה פעילות מאגניבה נושאת פרס
D Dark Force New member 30/9/05 #28 |אזהרה|בקשה מכולם../images/Emo70.gif|אזהרה| אז ככה- החלטתי שלא נוח לי כל המסרים האלו- אז אני אעשה צעד מאוד דרסטי: אני אפרסם פה את המסנג'ר שלי אני מבקש מכל חבר פעיל בפורום להוסיף- ככה נוכל להיות בקשר ישיר למקרה שאני ארצה משהו תוסיפו: [email protected]
|אזהרה|בקשה מכולם../images/Emo70.gif|אזהרה| אז ככה- החלטתי שלא נוח לי כל המסרים האלו- אז אני אעשה צעד מאוד דרסטי: אני אפרסם פה את המסנג'ר שלי אני מבקש מכל חבר פעיל בפורום להוסיף- ככה נוכל להיות בקשר ישיר למקרה שאני ארצה משהו תוסיפו: [email protected]
D Dorushh 3 New member 30/9/05 #30 תכף אני אוסיף..../images/Emo9.gif אבל מה כבר יש להודיע? אליי לא שלחת שום מסר
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 1/10/05 #36 סוף שבוע מדהים שיהיה לכם../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif
נ נושנוש266 New member 1/10/05 #37 אנשים... אני מוכרת מלא חומר על יעל בר זוהר משנת 97 בערך אז מי שרוצה שישלח מסר..