שישי , שבת ,ראשון

נוופריי

New member
אם את רוצה לספר משהו פתחי שירשור .

אופ זה דיבורים שונים :]] ,,, מה שרותם אמרה אפשר לעשות דיונים באופ .. וכל השאר מה שאת רוצה תיפתחי שירשור , דילב כבר תשרשר את זה אם זה מתאים לאופ או להשאיר

../images/Emo105.gifבנות :)

איציק מבקשר שישנו לנו את השם של הפורום. כי אנחנו לא מעריצות חחחחחחחחחחחחחח אז שישאלו אותנו איזה שם צריך לתת תשובה אז תתחילו לחשוב.

../images/Emo135.gifלאלאלא תשאירי ת'שם !!

נגיד להם שזה לא על שם הלהקה שכבר איננה , D; שכאילו משחק בנים נו , נמציא כבר מש'ו . P = חוצמזה הם כבר לא להקה ואינלהם ת'שם הזה כבר לא ? , אז אין להם זכויות עליו חחח D:

lililulu

New member
למה כל הרשמי עדיין מעריץ את הבנים?

לא! אם כל הכבוד לאיציק, ויש המון כבוד, הוא אחד האנשים שהכי הערכתי כשאהבתי את הגיים בויז, זה שפה אי אפשר להשעות אנשים אם הם אומרים משהו קצת מצחיק או רע על הבנים לא אומר שצריך לעשות משהו בנושא ובטח שלא לשנות את השם של הפורום. וכן אוקיי אני מבינה את מה שהוא אומר וכן אני הייתי חלק מהדברים שנאמרו פה על הבנים אבל עדיין הייתי רוצה להיכנס לפה ולראות שלא קוראים לנו פורום OFF או כל שם אחר.

../images/Emo105.gifתרגעו הדבר היחידי שיקרה לפורום הזה

זה שיחליפו לו ת'שם :] רצו למחוק לנו אותו אבל אמרתי לאיציק שבחיים אני לא יתן שימחקו ! אחרי שבנות היו פה שנתיים שלמות ! טח.

מה הוא חש האיציק הזה

לא באמת למה שנמשיך להעריץ אותם ולהעריך אותם אם הם בכלל לא ירקו לכיוון שלנו..אפילו הודעה מסכנה הם לא יכולים לכתוב? איכ גועל נפש

../images/Emo135.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ורותם ? , גם -
. D; כולכם
אחד גדוווול . XD ואיציק
אחד גדווווול , ! וגם כל הפאקצות מהרישמי
אחג גדול .
איציק ? , יא חש חושים .

GAME GILS

מאיפה אני יודעת ? D; למה אי אפשר להשאיר תשם הזה ? אפשר לחשוב היי פייב התפרקו ועדיין יש להם פורום תחת השם הזה לא ?

../images/Emo135.gifמזל"ט כפרות . D;

איזה מהר עובר הזמן ... , אני שנה חודשיים ו - 19 יום . D: נראלי . O =

למעלה