חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן . D =
מ מיכליק XD New member 7/11/07 #96 ../images/Emo135.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן . D =
נ נוופריי New member 4/11/07 #59 חחע עכשיו קמתי ואין לי מושגלמה קמתי כ''כ מוקדם D=הלכתי לישון ב6 ...^^ יאאאאאאאאאלה יום טוב ~לילילי מאושרררררררת~
חחע עכשיו קמתי ואין לי מושגלמה קמתי כ''כ מוקדם D=הלכתי לישון ב6 ...^^ יאאאאאאאאאלה יום טוב ~לילילי מאושרררררררת~
L lililulu New member 4/11/07 #60 אהם כתבה על הגיים בויזD; http://zone.walla.co.il/?w=/2704/1190109 אהבתיD:
נ נוופריי New member 4/11/07 #66 אהבתי את זה שכתבב מאז חמסה לא אבדנו הרכב כזה משמעותיD= לא יודעת אם הוא היה רציני או לא D;;;; ,........חחחח
אהבתי את זה שכתבב מאז חמסה לא אבדנו הרכב כזה משמעותיD= לא יודעת אם הוא היה רציני או לא D;;;; ,........חחחח
א אוראליי XD New member 4/11/07 #70 ../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי נווו ,, הדבר הכי מצחיק שקראתי D; כ"כ ילדותי
../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי נווו ,, הדבר הכי מצחיק שקראתי D; כ"כ ילדותי
ב בבתתאללי XD New member 5/11/07 #81 ../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ע עדידוש42 New member 4/11/07 #74 היי תודה לכל מי שאמרה לי מזל טוב על זה שאני שנה בפורום ... לא אמרתי תודה בגלל ש- כצפוי המחשב שלי שוב היתקלקל סופית... עכשיו אני אצל חברה בגלל זה אני יכולה לכתוב.... אז.. תודה..חיחיחי
היי תודה לכל מי שאמרה לי מזל טוב על זה שאני שנה בפורום ... לא אמרתי תודה בגלל ש- כצפוי המחשב שלי שוב היתקלקל סופית... עכשיו אני אצל חברה בגלל זה אני יכולה לכתוב.... אז.. תודה..חיחיחי
ח חןן בוזגלו New member 5/11/07 #82 כמו רכבת הריםם -עולים ויורדים- D: משעמם לי בטירוף, משגעים לי את השכל פה בבית,, ה.צ.י.ל.ו חחח
נ נוופריי New member 5/11/07 #83 חן אם יהיה לי הרפס בגלל הרז המזדיין הזהה אני לא יודעת מה אני עושה לו