שלג!!!!

reina1

New member
../images/Emo32.gif שלג!!!!

לפחות 7 סנטים של שלג מחוץ לבית! כל העיר נראית כמו גרסה לבנטינית של שוויץ! איזה יופי! אני לא זזה מהבית! D-:

shir salsa

New member
../images/Emo25.gifחבל שפה לא יורד שלג ../images/Emo10.gif

הלוואי שהיה יורד פה שלג...לא אכפת לי כמה סנטימטרים, העיקר לראות פתיתי שלג נופלים ולהשאר בבית עם כוס שוקו מתחת לשמיכה... אבל פה כל היום יורד גשם וקפוא בחוץ ולמרות זאת אני צריכה ללכת לבי"ס...

גם אצלנו לא יורד..../images/Emo4.gif

רק יורד גשם והסופות חוגגות פה
ושלג בחיים לא ירד אצלנו
אני זוכר שפעם כשהיינו גרים באריאל .. היה יורד שלג
וואי זה היה מזה כיףףףףף
אתמול היינו עם הכיתה בהצגה בבית החייל (ת"א) ו..בקיצור חזרנו "מאוחר" (
) אז רוב הכיתה ניצלה את זה ולא באה לבצפר אז היינו ילדים.. חחחחח זה היה דווקא נחמד
ובשעתיים האחרונות הברזנו כולם..
מה יש לכם לספר

בסוף רשום ילדים לבד, ואז 3 נקודות..

אז לפני הילדים שכחתי להוסיף 8.. בקיצור - למי שהבין אותי (
)) היינו 8 ילדים בכיתה...
וזה היה ממש נחמדדדד

Palalolito

New member
5 בבוקר -כל הבסיס מכוסה לבן

אסף קצין תורן חוזר מסיבוב על הגדר. בום !!!!! כדור שלג לפנים. אריאל המטורף ער וזורק כדורי שלג על עוברים ושבים. מקווה שמחר יחסמו את הצירים ואני יתקע בבית עד יום ראשון.

../images/Emo32.gif חזרתי../images/Emo70.gif

המחשב שלי היה בתיקון איזה יומיים בערך (
) ו..היום הוא חזר
(סופסוף
) אז.. יאאלה אנשים תתחילו להציף ת'פורום

reina1

New member
ברוכים השבים טל :)

יש שיר טוב שכדאי לך לשמוע, מה זה רומנטי... "Una Fan Enamorada" של Servando y Florentino אחלה שיר.

תנקס../images/Emo24.gif

אני אוריד
אגב דינה - ראיתי בכרטיס שלך שאת מדריכה אז רציתי לשאול - איפה

reina1

New member
לגבי הדרכת סלסה....

זה עוד לא בשום מקום רשמי, לא במועדון, אבל אני מחפשת מקום שבו אני אוכל להדריך. אני יכולה ללמד רק את רמה 1, צעדי בסיס וכו' + יסודות של שמיעת קצב ויציבה נכונה.

salsa king

New member
אז את מדריכה בעייני עצמך

זה נחמד טוב בפנטזיות שלי אני מופיע עם el gran combo צריך להתחיל מאיפהשהו לא?

Palalolito

New member
הדרכה

אתמול הדרכתי שתי בנות שידעו פוטוריקני (3סיבובים בסיסיים) הכנסתי אותן לLA עברנו על המון חומר. בסיס, CBL, CBL TURN OPB, TITANIC, PITERPEN SUMBRERRO, הקפצת ידיים הפלה רגילה והפלת בורג Shoulder slide, Coppa ועוד הרבה דברים. אבל זה לא חוכמה ללמד בנות זה הכי קל בארץ... ברגע שלימדת אותן קרוס בודי ליד, קופה ואופן ברייק ואת הטכניקות של הסיבובים וקצת ליידי סטייל אם יש לבחורה כשרון הא תזרום בשניה.

זהו.. בנות אין ממש מה ללמד..

אם כבר מדברים על לימוד - עם בנים יש יותר מה לעבוד.. את הבנים צריך ללמד הובלה, ללמד את הוריאציה כמו שצריך כי הוא בעצם מי שמוביל
מי שקובע מה יהיה, והכל תלוי בהובלה שלו.. בקיצור - הכל תלוי בבן הזוג
ו...כמובן שיש גם חלק לבת הזוג אבל עדיין החלק של בן הזוג-חלק נכבד..

Palalolito

New member
לימוד

בנים צריכים ללמוד הרבה. בנות צריכות לדעת לרקוד או יותר נכון להיות מורקדת. בן לא משנה מי צריך המון עבודה לדעת לרקוד אבל בחורה עם תפיסה מהירה יכולה ללמוד את הריקוד תוך כמה שעות ואם אין לה כשרון אז היא צריכה לפעמים יותר עבודה מהבן כי בנים זה לשנן תנועות גוף ובנות זה כבר עניין של כשרון.

וחוצמזה.. בקשר למה שסלסה קינג אמר:

אז מה אם היא לא מדריכה בבצפר מסוים.. זה עדיין לא אומר שהיא לא מדריכה.. גם אני עושה שיעורים פרטיים פה ושם ואני לא מלמד בבצפר מסוים, אז זה אומר שאני לא מדריך
ויש כאלו שהם מדריכים, וזה אומר שהם עברו קורס או שהם יודעים להדריך והם לא מלמדים בשומקום גם לא בשיעורים פרטיים. זה עדיין לא אומר שאותו אחד או אחת לא מדריכים..

לא כל מדריך הוא רקדן ../images/Emo132.gif

ולא כל רקדן הוא מדריך.. ותזכרו בבקשה את המשפט הזה, הוא משפט חשוב ונכון. ובקשר לזה שבנות לא צריכים להדריך, כי אם הן יודעות להיות "מובלות" הן יצליחו לרקוד תמיד.... זה לא נכון, ובטח שלא בסלסה L.A או N.Y. בסלסה קובנית, התרגילים בדר"כ מובנים באמת, וההובלה מובנת מאוד, ככה שזה באמת יותר קל לבנות. אבל בסלסה בסגנון אל איי לדוגמה, יש הרבה מאוד תרגילים שהבנות צריכות לדעת גם כן. הן צריכות לדעת מה הן עושות, ואם הן לא ידעו, או שהתרגיל יתפקשש, או שמישהו יחטוף בוקס
(תאמינו לי, מנסיון כאוב...) ובתור מדריכה, אני יכולה להגיד לכם/ן, שלבנות שאני מלמדת גם קצת קשה, ולא תמיד יוצא בטבעיות שכזו...הם לומדות את התרגילים אותו הדבר כמו הבנים.

Palalolito

New member
תרגילים בLA

בחורה ברגע שתעבוא איתה פעם אחת על התרגיל היא בד"כ תדע אותו אבל בנים יכולים לפעמים לחזור ללמוד תרגילים. מה נראה לך שאני זוכר כל וריאציה שאי פעם למדתי. חחחח.... כלבת !!!! הכל סמטוחה אחושרמוטה. רק בלאגן נהיה.

salsa king

New member
כוונתי הייתה........

שהיום בעייני (זו דעתי האישית והיא נאמרת לא בכדי ליצור סימפוזיון שלם) יש יותר מדריכים , די ג'יים וכד' מאשר רקדנים או כאלה שמגיעים למועדון על מנת לרקוד כאילו שאם אתה לא מדריך אז אתה לא קיים או לא שווה לדעתי כל אחד הוא רקדן ומדריך בפוטנציה כפי שאמרה סלסהפריק בהודעה לפני "לא כל מדריך הוא רקדן ולא כל רקדן הוא מדריך" אני לא בא להפחית מערכו של אף אחד מדריך או רקדן

למעלה