שלג!!!!

תראו...

אני לא באה לרמוז לשום דבר, ואני באמת לא באה להפחית מערכו של אף אחד. דעתי בעניין היא, שכל רקדן צריך להבין שהוא רקדן טוב גם אם הוא לא "מדריך". לפי דעתי עניין ההדרכה הוא שולי, ואם תחשבו על זה- זו עבודה. אני יודעת איך זה, שברגע שנכנסים לעולם הסלסה מסתכלים על המדריך "מלמטה", ונורא רוצים להגיע למצב שנרקוד כמוהו...אבל מה שאני אומרת הוא, שלא כל רקדן יגיע להיות מדריך (אם מבחירה ואם לא), כמו כן שלא כל מדריך (טוב ככל שיהיה) רוקד הכי הכי מדהים בעולם. מה שאני אומרת בעצם, זה שתהנו מהריקוד עצמו, ושהמטרה העיקרית שלכם לא תיהיה להיות מדריכים, כי זו בעצם עבודה כמו שאר העבודות- היא לא תתאים לכל אחד.

reina1

New member
סליחה??? מדריכה בעיני עצמי???

אויש תודה... לפחות מישהו חושב שיש לי מספיק בטחון עצמי כדי לומר על עצמי משהו שאני לא.... נראה לך???? כשהמדריך עסוק עם זוג אחר וזוג אחר צריך עזרה אז המון פעמים קוראים לי, ובד"כ זה מצליח. עוד משהו. יש המון רקדנים מתקדמים שצריכים שיעורים בסיסיים מאוד בהבנת קצב, ואין לך מושג כמה אנשים נעזרים בי בכלל. אני יכולה לפתוח קבוצה בעצמי. אז לא רק בעיני עצמי, והאמת היא שזה קצת פוגע שיש מי שאומר בכלל בלי לדעת שאני מדריכה רק בעיני עצמי. אני לומדת להוביל עכשיו כדי שאוכל להדריך עוד יותר טוב. אני ממש רצינית לגבי זה.

למעלה