שלום

lala coolit

New member
../images/Emo32.gifשלום../images/Emo13.gif

אני עושה עבודה על מוזיקה מועדפת בקרב בני נוער אני אשמח אם תרשמו תזמרים/ אמנים/שירים המועדפים עליכם (כמו שרשור פלייליסט כזה) תודה מראש

Loriella

New member
FALL OUT BOY!!!!!!!!!!!!!

הם שולטים בעולם ובמיוחד לכם כולם לסגוד להם

lala coolit

New member
תודה, אבל אני צריכה שתרשמו לי את כל הזמרים

האהובים עליכם, לא רק אחד

Cheat 2 Win

New member
להלן:

אריק איינשטיין שלום חנוך מאיר אריאל ז"ל שלמה ארצי כוורת גידי גוב יהודה פוליקר רולינג סטונס אריק קלפטון בוב דילן רד הוט צ'ילי פפרז זה פחות או יותר.

daniellasaar

New member
הנה

דייוד בואי, פינק פלויד, דה סמית', פט שופ בויז, בלונדי, דה פש מוד, קווין, רד הוט צ'ילי פפרס, אביב גפן, אביתר בנאי, איפה הילד, אפרת גוש, יוני בלוך, פורטיסחרוף, ברי סחרוף, אה-הא, אינקובס, רולינג סטונס, ריי צ'רלס..

LostSoul1

New member
יש יותר מדי

Avril Lavigne Blink182 Bullet For My Valentine Disturbed Evanescence Green Day Guano Apes Linkin Park Metalica My Chemical Romance Nightwish Sean Paul Simple plan Staind System of a down The Black Eyed Peas אביב גפן/ Blackfield איה כורם אינפקציה איפה הילד דיןדין אביב דניאל סלומון גלעד שגב הדג נחש היהודים יוני בלוך ירמי קפלן כנסיית השכל מוניקה סקס מופע הארנבות משינה סינרגיה עברי לידר שוטי הנבואה שייגעצ שלמה ארצי [לפעמים] מספיק?D:

ליאור2311

New member
שלי...

פרל ג'אם נירוונה אליס אין צ'יינס אביב גפן שייגעצ מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר מיוז ביטלז תמוז מארון 5 שלמה ארצי שלום חנוך אני ילדה מאוד מיוחדת, כנראה גם מיעוט בטעם במוזיקה...

roniiit

New member
אני קצת כזו שונה כזאתי

הסגנון כמובן: רוק מטאל... (כיתה ח', נוו עכשיו זה הגיל בו מתחילים להין שרוק זה מאגניב) שייגעצ, סינרגיה, אביב גפן, החברים של נטאשה, בלינק 182, אבריל לאבין, פרל ג'ם, אוונסנס 3>>> גו גו דלוז באק גריין די מטאליקה, כול השירים של דיסני, נירוונה נראה לי שזהו.. אהה וכמובןןן שביטלס..

goomal

New member
אין פה סטלנים?

אריק ברמן שייגעצ ג'רפות מוקי שוטי הנבואה מוש בן ארי מה קשור בוב מרלי רד הוט צ'ילי פפרס קווין אופספרינג אלה אני אוהב את רוב השירים שלהם יש עוד הרבה סוגי מוזיקה שאני שומע אבל מהשאר אני שומע רק שירים מסוימים.

Yaarit4

New member
עבודה בפסיכולוגיה?:$

טוב וואי זה יהיה ארוך אוקיי עברי לידר!!! ,שייגעצ,מוניקה סקס,משינה,אביב גפן,יוני בלוך,דנידין,מופע הארנבות של ד"ר קספר,איפה הילד,כנסיית השכל,סער בדישי,בן ארצי,שלמה ארצי,היהודים,נינט טייב,שוטי הנבואה,הדג נחש,לינקין פארק,גלעד שגב,סינרגיה יש עוד אבל נסתפק באלהD:

Yaarit4

New member
לדעתי תוריד את כל השאר ותשמע אם כבר רק

אהוד בנאיD: אבל כל אחד והטעם שלו!

goomal

New member
עם הוזיקה שאת שומעת

אל תרדי על המוזיקה של אחרים...

Yaarit4

New member
מה רע במוזיקה שלי?:O

ואמרתי לו בסוף"כל אחד והטעם שלו"

TINKERBELL212

New member
מוטחנוביץ.....

דיכאון זה עדיין לא נכנס לקטגוריה של הדבר הזה שקוראים לו מוזיקה ....... מתי תבין ? :)

דיכאון בדם ואהוד בנאי חחחחחחחחחחח

אבי ביטר,שריף,יוסי עדן,תמיר גל,משה כהן ועוד ועוד

למעלה