שלום

TINKERBELL212

New member
וואי זה מסובך

עידן רייכל שוטי הנבואה מוש בן ארי פינק פלוייד דפש מוד קרן פלס אהוד בנאי מאיר בנאי אביתר בנאי שייגעצ ניקלבק אביב גפן שלמה ארצי כנסיית השכל

goomal

New member
יש לי בעיה עם הפינק פלויד

יש להם שירים מוזרים!!! אני באמת מנסה לאהוב את זה. הורדתי שתי אלבומים ואני אוהב רק איזה חמישה שירים.

bzuya

New member
מי אמר לך שאתה חייב ...

לשמוע פינק פלוייד זה חלק קטן מאוד ממליונים של זמרים ולהקות שאתה יכול לאהוב את המוזיקה שלהם .... חוץ מזה זה סוג מוזיקה מאוד שונה ממה ששומעים היום בכל חור ברדיו ובטלויזיה ככה שקשה יותר להתחבר ....!ולא כל אחד חייב לאהוב

מתן ציח

New member
מישהוא שמבין עיניין

שריף תמיר סולטנה יניב נסימי גיא גמזו כפיר עטיה עופר לוי זהבה בן משה כהן ניסים מרי ישי לוי עמיר בניון אייל גולן דודו אהרון שלומי שבת מושיק עפיה ולא הכל דיכאון

TINKERBELL212

New member
מישהו שמבין עניין במה ?

לא הבנתי במה צריך להבין עניין בשביל לשמוע את הדבר הזה שאתה שומע שאני ממש לא יודעת איך אבל קוראים לו מוזיקה !

Innocence Lost

New member
בסדר אקראי

אריק איינשטין חוה אלברשטיין שלום חנוך משינה אלג'יר מופע הארנבות איפה הילד עברי לידר אביב גפן מוניקה סקס אפרת גוש אביתר בנאי שלמה ארצי אלג'יר דנה עדיני ביטלס רדיוהד אוונסנס פינק פלויד [דיי בקטנה] אני אוהבבת לשמוע פסקולים של סרטים. הכי אניא והבת את הפסקולש ל שמש נצחית בראש צלול. ובטח יש עוד אמנים ששכחתי.

ממ

גם בסדר אקראי.. In Fames Dope Bullet For My Valentine Staind System of A Down The Beatles Radiohead Placebo Pink Floyd Oasis Nirvana Evanescence sour puppet Feel About Disturbed Children Of Bodom [קצת] Breaking Benjamin [גם קצת:$] Adema Marilyn Manson Green Day My Chemical Romance Blackfield אביב גפן אביתר בנאי אינפקציה איפה הילד ברי סחרוף גלעד שגב דניאל סלומון הג'ירפות [קצת] היהודים חמי רודנר יוני בלוך ירמי קפלן [גם קצת] כנסיית השכל מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר מטרופולין משינה סינרגיה עברי לידר קרן פלס שוטי הנבואה שייגעצ שלום חנוך שלמה ארצי [בקטנה] פה ושם יש עוד כמה אמנים, אני מניחה. אבל זה גם ככה נראה לי מעבר למה שאת רצית:$ בכל מקרה, בהצלחה בעבודה:]

דאמיט

New member
ארית'ה פרנקלין, ג'ניס ג'ופלין, קרול קינג,

נורית גלרון, רולינג סטונס, דייר סטיירס, בוב מארלי, ביטלס, רד הוט צ'ילי פפרס, יזהר אשדות הספייס גירלז.... ועוד הרבה רהרבהרהר5כהבהבהבהבה

TINKERBELL212

New member
מזה הפורום הזה ?!?!?!?!?

אף אחד לא שומע עידן רייכל ?!?!?!? חלקכם הפגין בקיעות ואייכות אבל עידן רייכל זה הכי ליגה ......! איכזבתם

שלום ריבקה מחברת מקורות!!!

סימי לב א:דיכאון זה איכות של מוזיקה לא עידן ריכל ולא כנסיית ההחצילים האלה(לא מצאתי חרוז לכנסייה) חיחיחיחיח חחחח בקיצר לא כולם שומעים עידן רייכל זה לא מוסיקה זה נשמה של ברבור בר אתיופי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המבין יבין חחחחחחחחחחחחחחחח ובטבריה תעשי ראסטות כדי שתמחישי את זה שאת שומעת עידן רייכל חחחחחחחחחחחחחח צופי ים פו אהבת חיי שייהיה בהצלחה לכל הש"ש הניכנסים איתי חזק כל יום בשעה 8 וחצי ארוחת קומונה חיחיחיחיחי

TINKERBELL212

New member
אהההה !!!!!!

קורץץץץץץ תנוח כי עידן רייכל זה ה=מוזיקה וה=אייכות אתה יודע מזה אומר שאתה לא שומע עידן רייכל ?!!?!??!!?!? שאתה בן אדם לא אייכותי (הלוואי יפרמו אותך בדואיים ,או בדואיות )

חחחחחחחח נשמה של ברבור בר אתיופי חח

אני בן אדום אחושרמוטה איכוטי כי אני בצופי ים יפו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה מראש בכל מי שפגתי חחחחחחחחחח

GaGi הסלב

New member
עזבי עידןן רייכל

אפחד לא שומעע אתת דנה אינטרנשיונל אוו אתת עבריי לידר????!~!!!1

danielia1

New member
הודי פחחחחחחחח

מה אתה בכלל עושה בצופי-ים? לא בשבילך. תאמין לי. מחר משוט?

למעלה