של חורף

היום בתפוז אנשים../images/Emo20.gif

איך לפרוץ קדימה לעבר עתיד חדש? איך ממשים פריצות דרך בחיים האישיים? עדנה איש-שלום מאמנת אישית ועסקית תענה על שאלות אלה ואחרות הערב בשעה 20:00 בפורום השנה שלי-תוכנית לשינוי
תזכורת אחרונה: נפגשים בכיכר! היום ב 15:00 ניצור את הכריכה האנושית הגדולה בעולם בכיכר רבין בתל אביב

bustedit

New member
../images/Emo182.gifשאלון חורף../images/Emo182.gif

*השאלון נגנב מפורום בלו שגנב מפורום שאלונים וסקרים* אז.. גונב מגנב פטור?
*
*
*
*| 1. קרמבו או גלידה חמה? 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? 3. מרק עגבניות או מרק בצל? 4.גרביים או נעלי בית מצמר? 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: 10. מטריה או כובע? 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? 13. לובשת כפפות? 14. עוזרות? 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? 16. לסיכום, טיפ לחורף: ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? החורף היא העונה האהובה עליכם? מה אתם הכי אוהבים בחורף? כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? איך עבר עליכם החורף האחרון? ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? סוף
אעאע

loner in love

New member
חורף../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

"הגונב מגנב פטור" זה המפשט הכי שחר בעולם חח 1. קרמבו או גלידה חמה? קרמבוווווו 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה! 3. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות.. פיכסה בצל 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרבים עבות ונעימות כאלה יווו 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? עם בנזוג לא שיש חח 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: יייייאאאאאאיייייייייייייייייייייייי 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? חחח הכי בעולםםם 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:אין אין כל עוד הכל אפור וקר וגשום אין לי תלונות חחח.. אהה אממ אני שונאת שאין פה שלג אה ושאף פעם אין מים חמים במקלחת
9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: שהכל אפור קר וגשום חחח 10. מטריה או כובע? כובעעעע מטריות נשברות ועפות ומתעקמות תמיד חחח 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? נכון חחח 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? לא מדדתי חח 13. לובשת כפפות? כיןןןןן 14. עוזרות? ברור כשהולכים בחוץ 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? נעע 16. לסיכום, טיפ לחורף: תרטבו המוןןן!! חחח ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? קודם את הציפוי אחר כך את הקצפת ובסוף את העוגיה החורף היא העונה האהובה עליכם? בהחלטטטטט מה אתם הכי אוהבים בחורף? כתוב למעלה חעח כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? הוא אף פעם לא היה מסודר לקיץ. בעצם הוא אף פעם לא מסודר נקודה חח הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? מממ גם וגם אבל לא ביחד! שוקו מתחת לשמיכה חובה! מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? אוף עניתי כבררר איך עבר עליכם החורף האחרון? חביב אבל החורף של לפני שנתיים היה יותר טוב ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? ברוררררררררר

DesertRose7

New member
../images/Emo2.gif

מה זה אמור להביע?! למרות שבאמת כשקראתי אמרתי .. זה דבר שאני אומרת..

ליטלושי

New member
אניניני

1. קרמבו או גלידה חמה? קרמבו 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?סרט מתחת לשמיכה 3. מרק עגבניות או מרק בצל?לא זה ולא זה 4.גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים! 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?עם בן זוג זה יותר נחמד =) 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:יאק 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?כע! 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: את כולו(חוץ מהגשם) 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:את הגשם 10. מטריה או כובע?כובע עם פומפונים שולט!! 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?שונאת מטרייה.. 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?מי אמר שאני מסתדרת??? 13. לובשת כפפות?לא 14. עוזרות?לוידעת 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?תרופות רגילות לא עוזרות אז שהן יעזרו 16. לסיכום, טיפ לחורף:תשארו בבית!(בזמן שאני אהיה בצבא ויעוף לי האוהל =() ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?מלמעלה..משאירה תחלק ההכי טוב לסוף..העוגייה!! החורף היא העונה האהובה עליכם?לא מה אתם הכי אוהבים בחורף?נו כבר שאלתם...(גשם) כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא.. הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו נעים בגל מצב מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?הכל איך עבר עליכם החורף האחרון?קצר ובנזונה(יב
) ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך?אווי כע!זה כיף

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

. קרמבו או גלידה חמה?גלידה חמה 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?סרט מתחת לשמיכה
3. מרק עגבניות או מרק בצל?מרק בצל 4.גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?לבד 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:דמעות 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?לא 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:שזה חורף... 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:לובשים בגדים נעימים
10. מטריה או כובע?מטריה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?הרבה מתחת ל-0
13. לובשת כפפות?כן 14. עוזרות?לא 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?עוזרות 16. לסיכום, טיפ לחורף:קחו המון ויטמין C ועוד אחד P: :תלבשו בגדים חמים
איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?מתחילה מהעוגיה...למרות שאני לא ממש אוהבת קרמבו.. החורף היא העונה האהובה עליכם?לא!!!! מה אתם הכי אוהבים בחורף?לא שאלת את זה כבר.....? כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?מרק מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?שאפור... איך עבר עליכם החורף האחרון?לא ממש זוכרת אותו...אבל הכרתי את באסטד
ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך?לא תודה רבה קרין!

LovE BuSTeD

New member
עונה..

1. קרמבו או גלידה חמה?לא זה ולא זה..בעע.. 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?מתחת לשמיכה 3. מרק עגבניות או מרק בצל?איככככ 4.גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?עם בני זוג 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?לאאא 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:ת'רעמים 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:ת'קור רק שאני מתחת לשמיכה 10. מטריה או כובע?מטריה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?2 13. לובשת כפפות?כן!חובה..! 14. עוזרות?כןן 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?לא יודעת 16. לסיכום, טיפ לחורף:תילך כבררר ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?לא אוכלת קרמבו החורף היא העונה האהובה עליכם?לאאאאאאאאא מה אתם הכי אוהבים בחורף?שאלו את זה כבר.. כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?עוד לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?מרק מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?שאלו כבר איך עבר עליכם החורף האחרון?לא זוכרת ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך?כן..

may90

New member
נמ

1. קרמבו או גלידה חמה? קלידה קרה! 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? תלוי במצב רוח 3. מרק עגבניות או מרק בצל? בצל 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרבים עם נעלי בית
5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? אין בן זוג 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? לא 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שאי אפשר לדבת על הדשא 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: ללכת בגשם 10. מטריה או כובע? מתטריה וכובע 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא:| 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? אעע לא יודעת 13. לובשת כפפות? יאפ 14. עוזרות? יאפ 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא-תה עוזר 16. לסיכום, טיפ לחורף: נמ ועוד אחד P: : נמ2 איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? בביסים החורף היא העונה האהובה עליכם? יעיע מה אתם הכי אוהבים בחורף? גשם גשם גשם כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? נואפ הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו שוקו מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? שאלתם כבר איך עבר עליכם החורף האחרון? אחלה ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? YUP כמעט כל יום

DesertRose7

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? לא זה ולא זה.. אבל אם כבר אז קרמבו 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לפוך עם כוס שוקו חם
3. מרק עגבניות או מרק בצל? מרק בצל
4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? אם היה לי..*מגלגלת עיניים* 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם/פולין 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? ברור
8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:שהסוכה מתפרקת 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: להישאר מתחת לפוך עם איזה שיר חורף ברקע ולשמוע את הגשם בחוץ 10. מטריה או כובע?גם וגם! 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?היא מרטיבה לי את התיק יותר!! 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? הכל, תלוי בכמות השכבות שאני לובשת 13. לובשת כפפות? כן
14. עוזרות? מאוד מאוד אבל ממש לא נוחות כצריך לעשות משהו 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? ברור - מרק עוף
זה מדעי.. 16. לסיכום, טיפ לחורף: תזהרו לא להיכנס לתוך שלולית עם נעליים מבד.. זה לא יהיה נעים עם כל המים בתוכו לכל היום ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? אני לא אוכלת.. החורף היא העונה האהובה עליכם? ברור
מה אתם הכי אוהבים בחורף? גשםםםםםם.. אוי אוי.. חרמוןןןן כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא.. בקרוב.. הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? מרק עם שוקו? מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? שהפן נהרס לי איך עבר עליכם החורף האחרון?
ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? ברור.. שמעו אחרי שלפולין קניתי איזה 5 זוגות.. צריך לנצל אותן מתישהו..

just jenny

New member
עונה../images/Emo187.gif../images/Emo47.gif

. קרמבו או גלידה חמה? קרמבו..
2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתכת לשמיכה
3. מרק עגבניות או מרק בצל? אממ.. עגבניות 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים [עבותת] 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? בן זוג.. כשיש
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: לונדון חיח
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? רק אם אני בדרך הביתה
8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: כשאין מים חמים!! 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכללל גשם, עננים, ברד ממש הכל.. 10. מטריה או כובע? כובע 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? חחחח עם המטריות שמוכרים היום נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? -50 סתם נראה לכם? אולי 1 חח <אני אגישה לקור>
13. לובשת כפפות? יאפ
14. עוזרות? רק השלמות, ולא החצי חח 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? תלוי עד כמה אתה חולה חעח 16. לסיכום, טיפ לחורף: תעשו חיים ואל תצטננו! ועוד אחד P:: איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? אוכלת מהר את הקצפת, ונהנת מהעוגיה
החורף היא העונה האהובה עליכם?יאפ
מה אתם הכי אוהבים בחורף? ראה הנ"ל^^ כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לאאא הכל למעלהה הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?
מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? ראה הנ"ל^^ איך עבר עליכם החורף האחרון? כמו כל החורפים
קר
ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? בארור

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo80.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? יש כזה דבר גלידה חמה?! אמממ אני עדיין הכי מעדיפה שוקו חם!
2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה! 3. מרק עגבניות או מרק בצל? לא אוהבת את שניהם! 4.גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצמר!
5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? אממממ לא יודעת.... 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשםםםםםם
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? חחחחחח לא.... 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: כלום! 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכל!
10. מטריה או כובע? מטריה
11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? מינוס 3.... יותר מיזה אני כבר יהיה גוש קרח....
13. לובשת כפפות? לפעמים 14. עוזרות? יאפ 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא יודעת.... 16. לסיכום, טיפ לחורף: לא יודעת.... ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? קודם ת'שוקולד והקצפת ואז ת'עוגייה.... החורף היא העונה האהובה עליכם? יאפפפפפ
מה אתם הכי אוהבים בחורף? הכל! כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא.... הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שניהםםםםם מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? אני אוהבת הכל! אפשר להגיד שאני טיפוס חורפי למדי.... איך עבר עליכם החורף האחרון? מדהים! ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? חחחחחח כןןןן

cami love benja

New member
אני..

1. קרמבו או גלידה חמה? לא זה ולא זה..אבל אם אפשר גלידה קרה.. 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכי
3. מרק עגבניות או מרק בצל? לא אוהבת מרקים.. 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? עם בן זוג...אם היה לי
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? לא ממש.. 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שקר ברגליים.. 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: גשםםםםםם 10. מטריה או כובע? תלוי איזה כובע.. 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא הבנתי..=\ 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? -10.. 13. לובשת כפפות? לפעמים.. 14. עוזרות? לא מש'ו 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? אני לא לוקחת תרופות 16. לסיכום, טיפ לחורף: אממ שיורד גשם - תהנו ממנו..בכל מקרה בארץ אין הרבה ועוד אחד P: חייבים ? כי אין לי.. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? לא אוהבת קרמבו החורף היא העונה האהובה עליכם? כן
מה אתם הכי אוהבים בחורף? גשם כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא..אמא מסדרת
הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? לא זה ולא זה מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? שאמא אומרת להתלבש חם..ולא ממש בא לי איך עבר עליכם החורף האחרון? לא יודעת..כרגיל ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? רק אם האחרות בכביסה לסיכום - היה נחמד !

busted4ever

New member
[=

1. קרמבו או גלידה חמה?דיאטה 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?קולנוע 3. מרק עגבניות או מרק בצל?איככככ 4.גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?עם בן זוג 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:ס'יופיייי!!! 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא?כןן 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא:אוהבת הכל 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף:הכללל 10. מטריה או כובע?כובע 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון?לא 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?0 13. לובשת כפפות?כה 14. עוזרות?כה 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?לדעתי כה 16. לסיכום, טיפ לחורף:תהנו ועוד אחד P: :תמשיכו להנות איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?את הביזקוייט! החורף היא העונה האהובה עליכם?כן מה אתם הכי אוהבים בחורף?הכל כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?קניתי דברים הכי נעים בחורף: שוקו או מרק?שוקו מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?הכל אוהבים איך עבר עליכם החורף האחרון?בסבבבבה ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך?זה לא חוזר על עצמו?

bustedit

New member
../images/Emo115.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? קרמבוווווו
2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה
3. מרק עגבניות או מרק בצל? מרק עגבניותתתת 4.גרביים או נעלי בית מצמר?נעליי ביייתת מצמר 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? עם בני הזוג כמובןןן
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: איכס
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? לאאאאא מה אני משועממת?! 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: את החורף.. 9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: את הקיץ שבא אחריו.. 10. מטריה או כובע? מטריה 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא
12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?
13. לובשת כפפות? לא.. 14. עוזרות? הא? 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לוידעת 16. לסיכום, טיפ לחורף: תחכו לקיץ..
איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? באכזריות
החורף היא העונה האהובה עליכם? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממששששששששששששששש מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הקיץ כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא.. אני עדיין בהכחשה הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? מרק מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? את החורף... איך עבר עליכם החורף האחרון? זוועה ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? כןןןןןןן חולה על זההה

בדיוק רציתי לשים ../images/Emo2.gif

קרמבו או גלידה חמה? אבקורס קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? שנייהם מרק עגבניות או מרק בצל? בצל גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצמר מכורבלים עם בני הזוג או לבד? תלוי מי המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: אהבה () אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? אבקורס!! הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: אין כזה הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכל מטריה או כובע? שנייהם מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכום עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? לודעת... לובשת כפפות? אכן.. עוזרות? מאוד!! מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? נמ.. תלוי בתרופה לסיכום, טיפ לחורף: נצלו אותו טוב טוב כי הוא עובר מהר ועוד אחד P: איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? בביסים גדולים ורצים להביא עוד אחד למרות שזה משמין החורף היא העונה האהובה עליכם? יאפ מה אתם הכי אוהבים בחורף? הכל כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? שבוע הבא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו חםם מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? כמו שכבר אמרתי- אין כזה איך עבר עליכם החורף האחרון? בסבבה ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? אכן וזה שולט!!

Rowdy Girl

New member
עונה=]]

1. קרמבו או גלידה חמה? נמנמ... קרמבו למרות שאנ'לא מתה על זה=| 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? אמממ... נראה לי קולנוע 3. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גם וגם 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד?
לוידעת 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשםםםםםםםםםםם
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? ברור 8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: אין מים חמים במקלחת
9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: גשם!!!!! 10. מטריה או כובע? כובע... כדי להרטב בגשם
11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא נכון
היא מרטיבה לי את התיק של בצפר בד''כ 12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? גרתי בשלג בניו יורק... אז אממ... כמה מעלות שזה... 13. לובשת כפפות? אני תמיד שוכחת
אבל שלא אז כןן.. 14. עוזרות? כן... אבל אי אפשר לכתוב איתן בבצפר... 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? כן 16. לסיכום, טיפ לחורף: תהיו מצוננים או משו כי להשאר בבית כל היום מתחת לפוך שיורד מבול זה שיא הכיף!!!!!!!! ועוד אחד P: : מממממ.. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? זורקים את הקרמבו ואוכלים רק את העוגייה החורף היא העונה האהובה עליכם? כןןןן מה אתם הכי אוהבים בחורף? השאלה הזו לא הייתה כבר??? כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? שוקו מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? זה היה כבר
איך עבר עליכם החורף האחרון? נמממממ.. לוזוכרת ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? לא... זה לא נוח

PunK RocK 1o1

New member
הוו חורף../images/Emo188.gif

1. קרמבו או גלידה חמה? אף אחד.. אם כבר אז קרמבו 2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? תלוי.. אם ממש קר אז בבית אם קריר אז קולנוע 3. מרק עגבניות או מרק בצל? אף פעם לא טעמתי אף אחד מהם
4.גרביים או נעלי בית מצמר?גרביים.. איכס צמר 5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? כשיש אז עם בן זוג.. 6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:גשם 7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? חחחחחחח לא
8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: שקר כשמתקלחים, שהרצפה קרה וכשקר מדיי לצאת מהמיטה בבוקר
9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכל!
10. מטריה או כובע? כובע! 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? לא..
12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף? אוו לא יודעת.. מעניין?
13. לובשת כפפות?לפעמים.. 14. עוזרות?בטח חחח 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא נראה לי חחחח 16. לסיכום, טיפ לחורף: תהנו.. חחחחחח ועוד אחד P: : איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? לא אוכלת קרמבו חחח החורף היא העונה האהובה עליכם? ככככככככןןןןןןןןןן
מה אתם הכי אוהבים בחורף? כתבתי כבר חחחח כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?מתי הוא מסודר?
הכי נעים בחורף: שוקו או מרק? בצהריים שוקו ובערב מרק (לא עוף!) מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? עניתי כבר איך עבר עליכם החורף האחרון?מעולה כרגיל! ואחרון חביבי אתם הולכים עם גרבים עד הברך? חחחחחח כן

למעלה