של חורף

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif שירי חורף ../images/Emo37.gif

יש שירים כאלה.. שכששומעים אותם.. נותנים תחושה של חורף.. אתם יודעים למה אני מתכוונת נכון?! קיצר.. איזה שירי חורף אתם אוהבים וממליצים?

ליטלושי

New member
שלי =)

Switchfoot - Only Hope busted - runaway train מוניקה סקס - גשם חזק דניאל סלומון - בא מכאב three doors down - here without you(השיר של פולין) יש עוד רק לא עולה לי עכשיו איזה :d

DesertRose7

New member
שלי...

mel c- notrhert star james blunt - no bravery ובכלל כל האלבום המדהים שלו sugababes - ugly
Savage Garden - To the Moon And Back Darin - Why Does It Rain Hanson - Save Me Natasha Bedingfield - Wild Horses Sixpence non the richer - Kiss me A1 - Caught in the middle Backstreet Boys - Show me the meaning All Saunts - Never Ever Robbie Williams - Angels

PunK RocK 1o1

New member
יש את

The Click Five - Say Goodnight V - You Stood Up Busted- Why (לא משנה שכולם פה כבר מכירים
) Darius - Live Twice Fall Out Boy - Yule Shoot Your Eye Out Mest - Chance of a Lifetime The Used - All That I've Got (דה יוזד בכלל מזכירים לי חורף
) jimmy eat world-Just Tonight Blink 182-I Miss You Goo Goo Dolls - Iris Blue - Breathe easy McFLY-The Guy Who Turned Her Down McFly - No Worries הגיע הזמןכ שאני אפסיק.. אבל יש עוד מלא!

M c F l y

New member
../images/Emo140.gif

. קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה? יש דבר כזה? זה מים פשוט.. ובארור שקרמבו
2. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט מתחת לשמיכה
3. מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות=איח בצל=איח 4.גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים...
5.מכורבלים עם בני הזוג או לבד? בן זוג
6. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשםםם!!
7. אוהבת לקפוץ בשלוליות או לא? כן..
8.הדבר שאת הכי שונאת בחורף הוא: ברקים ורעמים.. אני פחדנית
9. הדבר שאת הכי אוהבת בחורף: הכלללל 10. מטריה או כובע? מטריה ^-^ 11. מטריה מרטיבה יותר נכון או לא נכון? מכסה
12. עד כמה מעלות של טמפרטורה את יכולה להסתדר בחורף?-1 נראלי 13. לובשת כפפות? לפעמים 14. עוזרות?כן 15. מה את חושבת על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לא אוהבת שום תרופה
16. לסיכום, טיפ לחורף: גשםםםםםםםםם!! סתם
להצטייד בשוקו חם ושמיכת פוך

כןןןןן../images/Emo2.gif ../images/Emo80.gif

בשידור חוזר שהיה אתמול שמתי באמת לב והם באמת ממש מזכירים אחד את השני! במיוחד כשהיה לדייב ת'שיער החום!
דייב
- וואו הסמיילי הזה לחלוטין גיי! חחחחחח

למעלה