הלווווווו איזה חוצפנים מה קרה כולם התעוררו??
ס ספיר חולה על נינוש New member 8/12/06 #84 כע גםליי אני בדרךךך../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif
כ כוסית על הגג New member 9/12/06 #91 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאז אני לא יבוא../images/Emo122.gif
Y Yarinv New member 9/12/06 #92 אז לפחות נזרוק את ../images/Emo122.gif משם ולא תראי אותו יותר! הוא יראה יותר גרוע מאיך שהוא נראה עכשיו.
אז לפחות נזרוק את ../images/Emo122.gif משם ולא תראי אותו יותר! הוא יראה יותר גרוע מאיך שהוא נראה עכשיו.
I idanias New member 9/12/06 #93 חיחיחיחיחי../images/Emo3.gif חבל שהייתי עם אור בעזריאלי לא עלינו לגג (מואהאהאהאהאה..) תמיד יש מפגשי פורום או הגג של קניון בת-ים
חיחיחיחיחי../images/Emo3.gif חבל שהייתי עם אור בעזריאלי לא עלינו לגג (מואהאהאהאהאה..) תמיד יש מפגשי פורום או הגג של קניון בת-ים
כ כוסית על הגג New member 9/12/06 #97 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif לע לע לע אז אין יותר מפגשי פורום והגג של קניון בת יםם <אחלה גג >
ס ספיר חולה על נינוש New member 9/12/06 #95 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif בוא'נה אתה מצחיק
כ כוסית על הגג New member 6/12/06 #13 צהרים טובים לכולם../images/Emo122.gif קיבלתי 2 מבחנים באנגלית.. לא טובים אחד 66 ואחד 65 .. בושההה וכואבת לי הרגלל נתפסה או משו .. וחברה שלי רוצה עוד שאני יצא איתה לקניון כואבב .. והתחילו להביא לנו לוח מבחנים ומליון מבחניםם אחרי שבוע שלא היה מבחניםם .. אוף ישר יום ראשון יש לנו מבחן בהיסטוריה ופוללללל חומר ללמוד וגם עוד מעט מגנים ובגרויותתת זה מה שחסר לי .. *לחשוב חיובי לחשוב חיובי*
צהרים טובים לכולם../images/Emo122.gif קיבלתי 2 מבחנים באנגלית.. לא טובים אחד 66 ואחד 65 .. בושההה וכואבת לי הרגלל נתפסה או משו .. וחברה שלי רוצה עוד שאני יצא איתה לקניון כואבב .. והתחילו להביא לנו לוח מבחנים ומליון מבחניםם אחרי שבוע שלא היה מבחניםם .. אוף ישר יום ראשון יש לנו מבחן בהיסטוריה ופוללללל חומר ללמוד וגם עוד מעט מגנים ובגרויותתת זה מה שחסר לי .. *לחשוב חיובי לחשוב חיובי*
א אניה i love you New member 6/12/06 #14 ../images/Emo113.gifלא כאילו אתם לא מביניםםםםם המורה אמרה לי לכתוב משו על הלוח אז לקחתי את הטוש וחשבתי אז גירדתי אותו על הסנטר.. פתאום?!!? מה קרה?!?!!? הטוש היה פתוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הסנטר שלי סגול
../images/Emo113.gifלא כאילו אתם לא מביניםםםםם המורה אמרה לי לכתוב משו על הלוח אז לקחתי את הטוש וחשבתי אז גירדתי אותו על הסנטר.. פתאום?!!? מה קרה?!?!!? הטוש היה פתוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הסנטר שלי סגול