של יום שבת

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

השיר הראשון של שוויץ היה מעולה ליאל היתה מעולה!! שיר מעולה ממש יפה! ובקשר לאדי הוא קצת לא היה בטון/סולם בהתחלה תמיד ההתחלה של השיר קצת צולעת עד שנכנסים לזה! בתכלס הוא היה מעולה ומצד שני לא יודעת כל הזמן אמרתי אוי לא אוי לא בגלל זה גם
וגם
נקווה לטוב!

טוב אני חייבת לספר לכם...

היום הייתה היומולדת של השבט (צופים)..קיצר הנושא זה האירוויזיון אז כל גדוד היה צריך לבחור שיר ולשנות את המילים (לא,לא בחרו של שירי-כי רצו משהו רועש..)אז הם ציירו את שירי ויצא להם מה זה יפה,ולא הייתה לי מצלמה אני מקווה שמישהו צילם ויעלה לאתר....היה ממש אחלה... ובסוף שכבת סער (אלא שמתגייסים ולא יהיו יותר בצופים...) שרו שיר כל כך מרגש ואז שיחררו שם יונים לבנות וזה היה כל כך יפה...

ראיתי בסוף את כל../images/Emo170.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

השירים.... ההצבעה כבר תחכה לי למחר
היו כמה נחמדים הרוב לא משהו מלהיב הזמר מאירלנד היה טוב
על אדי כבר אמרתי מה דעתי....

../images/Emo214.gifחחחחחחח, עזבו אתכםםםםם

אירוויזיון, הרבה יותר מצחיק לראות עד כמה שאנשים מעודכנים. אתמול כשחבר של אחי היה פה ואמרתי שמחר יש את האירוויזיון, הוא התפלא ואמר:"מה, כבר עברה שנה?, אני זוכרת שבשנה שעברה הייתי במגדל [שמירה בצבא..]" חחחחחחחחחחח, מקודם עדו סיפר לי שאיזה מישהו כתב בפורום אחד:"יש אחת שמייצגת את שוויץ באירוויזיון והיא מזכירה את ליאל קולט" חחחחחחחחחחחח
ומקודם ראיתי תגובה של איזה מישהו: "רגע רגע, האירוויזיון לא היה לפני חצי שנה?" חחחחחחחחחחחח, אני מתה מצחוק פה
תהיו בריאים, הצחוק באמת טוב לבריאות
.

kocit

New member
פינלד!!

מההההההההה אמא/הם/מפחידים מזההההההההה

../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif חחחח.

לאן העולם שלנו מדרדר.. ואני חשבתי שזה רק אנחנו
...

למעלה