של סופ"ש.

LiLdon

New member
כופרת!

גרין דיי מעולים.! עובדה,הם כמעט 16 שנה והם עדין תותחים. קולד פליי ופוו פייטרס,טובים באותה רמה,אפילו טיפלה יותר,רק שקצת עבר זמנם. והאלבום האחרון שלהם...בוא נאמר,האחרים היו טובים יותר. ואואזיס,לצערנו נעלמו מהשטח. לא אכזה.אחלה טקס גרין דיי מעולים

טולייצ

New member
../images/Emo128.gif

לא ולא. גרין דיי כבר כל כך מאוסים. התדמית שלהם כבר טיפשית! טוב,קולדפליי ממילא לקחו 2 פרסים

גוטשה

New member
המממ

אני חושבת שאואזיס לא היו מועמדים כי הם הוציאו את הדיסק שלהם מאוחר יחסית.. מסכימה לגבי גרין דיי. פרנז פרדיננד מעולעים!

טולייצ

New member
../images/Emo13.gif

פרנז פרדיננד
הם בדיוק מזן הלהקות הבריטיות שהמוזיקה שלהם פשוט טובה! יש יותר מדי אנגלופובים

לא ראיתי את הטקס.

אבל גוד שארלוט זכו!? אני אוהבת אותם, זאתמרת, הם חביבים כאלה... אבל הם לא מעוליםםםםםםם!!! הפו פייטרז ופרנז פי 5456156134 עליהם.

מה הבעיה עם עברי לידר?

סתם שוטטתי לי פה בפורום.. לראות אם מתאים לי להצטרף לפה.. וראיתי הודעה מגעילה ביותר!! מה הבעיה עם עברי לידר??? זה שהוא הומו זה ממש לא משנה!! אלה שמעריצים אותו (למשל.. אני!) מעריצים אותו בזכות זה שהוא זמר טוב!! כותב מלחין וזמר.. והכל בבנאדם אחד!! יש לו שירים יפים.. ולגלי הזאת יש זכות מלאה לשמוע עברי לידר!!!! ד"א החלטתי להצטרף לפורום

טולייצ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

למרות ההודעות הכואבות שנתקלת בהן,תהני :]

שמעו

מישהו פרץ לי למשתמש. אף פעם אנלא כותבת פה ורק עכשיו אני רואה. הלכתי להחליף סיסמא :|

טוב. רקע.

אחי האהבל והמיתרו. נכנס לכאן כי הוא סואו מאץ אוהב שייגצ.. ולאיזה פקאצה מהכיתה שלו שגם אוהבת קוראים גלי ויש רק גלי אחת בעולם אז הוא כב לי מהיוזר. צטערת ואין לי בעיה עם עברי :| ולא עם גלי :| ולאראיתי את זה עד שאמרו לי.. סליחה לכל מי שנפגע וזה ונחוי.

למעלה