של סופ"ש

Sheygets16

New member
באמת בקטנה..

אז לומדים כמו שפוטים חיים אחרי יוני. תעשה טבלת יאוש

דיייייייייייייייי

הראש שלי עוד שניה מתפוצץ!!!!!!!11הפורום הזה צפוף מידיייי!!!!!!!!!! תמשיכי ככה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif יאי!!!!!!!!!

אני עכשיו אחרי המתכונת במתמטיקה!!!!!!!!!!!! והלך דווקא טוב =) אני פאקינג מאושרת!

K i f

New member
אמ... אנשים! יש לי משהו חשוב לומר..

הופתעתי היום! הופתעתי ע"י אחת מחברי הפורום... אחת בעלת ראסטות לשעבר... נו כן! אני מדבר על אביגיל
אבל אבל אבל! היא באה בלי ראסטות... וזה היה חמודדדדד!!! ואם אמרתי "חמוד" סימן שממש הופתעתי... אני לא נוהג לומר את המילה "חמוד" חחחחח טוב... סתם רציתי להחמיא... אל תתיחסו... אני סתם לא קשור

K i f

New member
יש לי תנאים בקשר למפגשי פורום....

1.שכל אחד קונה לא ראנצ' כפול ומכופל... 2.שכל אחד קונה לי ראנצ' כפול ומאוד מכופל.... 3.שכל אחד מביא לי שקית במבה!
(כן נו! תשאלו את גוטשה איזה שמן אני!
)

K i f

New member
הי! את! להיות קטן זה לא בושה!

אני מנצל את זה... בהתחמקות
יותר נכון ניצלתי... היום אני כבר לא בכושר.... אגב... היום איזה ערס טיפש עיצבן אותי באוטובוס ושם שירים בפלאפון בפול ווליום...(כמובן מזרחית...) ואני שותק... ושותק... ושותק... כל האנשים מסביב מסתכלים עליו ועל חבריו... אומרים לו תנמיך, תכבה, תפסיק... והוא לא הקשיב... והגנים התימנים שבי התחממו במהירות... שמתי זינוק אחורה ועיקמתי לו חצי יד... הפלאפון נפל(ושתק) ואמרתי לו: "אתה לא שומע מה שאומרים לך? אוטובוס מלא אנשים, קצת טאקט(או איך שכותבים), חתיכת אדיוט! ההוא והחברים שלו: "סתום ת'פה... מה אתה עושה?! וכאלה..." ואז האנשים באוטובוס: "אתם לא תשתיקו אותו... אתם אלו שתשתקו" והנהג מקדימה מחייך חיוך דבילי
וואו! כמה זמן לא הצקתי לערסים! איזה כיף לחזור להרגשה הזאתתתת!
(סורי! הייתי חייב לספר ^_^ ההתחמקות גרמה לי לרגיש גיבור! LOL
)

פרקשון

New member
אל תעלבו...פשוט יש שם קרינה כזאת

אני בטוח! פה למשל יש מגודלים.. לא מכיר כאלה אישית יותר מדי אבל שמים לב

למעלה