של שבת

בצה17

New member
איזה יופי ששמים עליי זין בפורום הזה

ננסה עוד פעם - הצ'אט פה.. הוא בר שימוש???? נכנסים לשם מידיי פעם?? יש מצב למצוא שם אנשים?? כי ניסיתי כמה פעמים.. ופורומים אחרים שאני מכירה הצ'אט שלהם היה נרוא פעיל וזה נורא גיבש ת'פורום!! וזה הופך אותו ליותר כיף!! חשבתם על זה?!?!?!?

אנחנו נכנסים אליו מידי פעם...

אתם יכולים ליזום פגישות בצ'אט בעצמכם.. לא צריך לחכות למנהלים.. אם את רוצה לפגוש אנשים בצ'אט- פשוט תזמיני את כולם

בצה17

New member
טוב,

אני אעשה מה שעשיתי בפורום הקודם שלי אשאיר הודעות בפורום ואשאיר ת'צ'אט פתוח כל היום

בצה17

New member
אנשים בואו לצ'אט!@!!!!@@!#!#$%@

בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט! בואו לצ'אט!

n i v m

New member
----אלמנה בורוד בארבי---../images/Emo110.gif

ביום שבת, ה-20.11 , תופיע להקת "אלמנה בורוד" בבארבי כפ"ס. הלהקה מנגנת ז'אנר מיוחד, מיינסטרים עם נגיעות פאנק ופופ. מומלץ!!! חברי הלהקה: אור מגידש- שירה דורון ספקטור- גיטרות ניב מדן- גיטרות שי כהן- קלידים, קולות דני קורן- בס טל תמרי- תופים -------------------------------------------------------------------- הלהקה תופיע בבארבי בפעם השנייה, בעקבות ההופעה המוצלחת במועדון "הלילה ה-13". הלהקה הופיעה ביחד עם שייגעצ בהופעה מטעם "הנוער ינהג אחרת" מחיר ההופעה- 40 ש"ח+ סינגל של השיר "קינג'אן" שהוקלט ב'אולפני לייבו'. ללהקה דף באתר 'הבמה', ניתן להאזין לשירים ולכתוב תגובות. http://stage.co.il/Authors/AlamanaBevarod יום שבת, 20.11, שעה 21:00 - בארבי כפ"ס.

LimiMimi

New member
הי! הם היו בערב להקות בשמוצ,

לא?
חמודים ביותר! [אם זה הם..]

Ice machinE

New member
נמש ../images/Emo99.gif ניסיתי אבל זה לא בשבילי

שמעתי המוווווווון שירים של שייגעצ אבל לצערי הרב הם לא בשבילי
אבל אני עדיין אוהב אותך
טוב נו, אולי "ניו יורק-רפיח" אבל כל השאר לצערי הרב נשמעים אותו דבר

היום בתפוז ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 יתארח מוש בן ארי בספיישל מיוחד של רדיו קול הים האדום. השידור יועבר live ב- blogtv. אתם יכולים כבר עכשיו לשרשר שאלות למוש בן ארי בפורום תכניות רדיו אילת.
ב-19:00 תתארח קורין אלאל live באולפן של תפוז אנשים, ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר לה שאלות בפורום מוזיקה עברית.
את שידורינו הערב תחתום מלי לוי- גרשון, שתענה לשאלותיכם live ב- blogtv של פורום אקזיט. השידור יחל בשעה 21:00. צפיה מהנה!

למעלה