שמש בגבעון דום

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

יניבושי

New member
לכתבה דרושות משפחות מבתים מיוחדים

לצורך כתבה דרושות משפחות עם בני נוער 13-18 שגרות בבתים מיוחדים כגול קראוונים בית מחומרים ממוחזרים אוטוביסים וכיו"ב הכתבה תעסוק בבתים מיוחדים ותצא בסוכות כוללת ראיון קצר ותמונה אם בא לכם לקחת חלק בכתבה צרו קשר עימי באמצעות הכרטיס האישי

otem®

New member
../images/Emo32.gif לילד מהכיתה שלי שיודע שזה הוא

זאת אני רותם ואני עוקבת אחריך חחחחחחחח סתם סתם

מורן 1986

New member
גשש בלש בפעולה פותר כל תעלומה

אני לא מנסה להעליב אותך או משהו כזה ....... אבל ......... תגידי, משעמם לך ??? אין לך מה לעשות בחיים ??????

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifקבוצת תמיכה

אנשים... האהבה שלי ליפנית התחילה מכיתה ד', עם הקדמה בסביבות כיתה ב-ג (כי התחלתי להתעסק באוריגמי). עכשיו התחלתי לקחת את זה ברצינות, ואחותי לא מבינה מה עובר עלי! היא מתרחקת ממני ובטוחה שקרה לי משהו! אני רוצה לפתוח קבוצת תמיכה לכל המנודים שבינינו...

neko

New member
תצעקי עליה ביפנית, אני בטוח שזה

יעזור. או שתשכנעי אותה להצטרף...

tamarhp

New member
איך צועקים ביפנית?

ואם היא תצטרף היא תשגע לי ת'שכל.. עדיף שלא..

tamarhp

New member
../images/Emo8.gif

התכוונתי לדברים כמו הקטע הבא: For 'i' adjectives, you can make a sentence using just that word since the subject should be understood by the situation. For example, if you're looking at a cute baby - "Kawaii!" if you are clothes shopping and see an Armani suit - "Takai!" if you are eating chili cheese fries - "Oishii!" Something you hear in anime a lot is "abunai!" It means "(It's) dangerous!" but this sounds a little awkward in English so a better translation might be "watch out

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

מזל שאח שלי תומך בי.. הוא התלהב מהקטע גם (הוא בן 22) וכשהוא בא הביתה לימדתי אותו טיפה על קנג'י, הירגאנה וקטגאנה..

למעלה