שמש בגבעון דום

אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אחותה של תמר. וככה להגיד??? שאני מגעילה??? כולה הסתכלתי עליה עם גבה אחת מורמת
סתם.. אבל באמת! אןי לי בעיה עם זה שהיא לומד יפנית, זה סתם נשמע מצחיק! אבל להגיד שאני אחות מגעילה?

אבל אבל אבל...

את יודעת שזה לא היה ברצינות
כאילו שאת לא עושה הצגות
כששואלים אם אנחנו "תאומות" (בעעע...) אז את אומרת: לא, ומזל שלא... נכון??

tamarhp

New member
היום

מישהי בהסעה ראתה אותי קוראת דפים באנגלית אז היא שאלה אם זה לשיעור אנגלית אמרתי לה שזה יפנית.. היא אמרה לי שאם היא לא היתה מכירה אותי היא היתה נותנת לי מכות..

ketty the sheep

New member
גם לי זה קורה ../images/Emo13.gif

הדפסתי כמה דפים מjapanese online וישבתי איתם בשעת חלון שהייתה לנו היום. מישהי עברה ושאלה מה זה, כשעניתי לה היא התרחקה משם מהר מהר

עזבו, כולם כלבים בארץ הזאת

כל בן-אדם שרואה מישהו טיפה שונה ממנו ישר מתרחק או מאיים במכות. עולם שלישי...

lgmtk

New member
כן הייתה ילדה אחת בכיתה שהעתיקה

אותיות קאנג'י ממשהו ולא ידעה יפנית, העתיקה סתם כי זה יפה......אז אמרתי להם שאני יודע לקרוא וקראתי חלק (אני משתפר!!!!!! כפיים לי).......אז שאלו אותי אם אני יכול לקרוא את השאר אז אמרתי להם שאני טוב בהיראגאנה וקאטאקאנה ולא בקאנג'י.......ואז הם הסתכלו עלי במבט של FREAK!...........חחחחחחחחחחחח אותו דבר גם עם המשפחה............

כמו שאמרתי: עולם שלישי, פרימיטיבים

אנשים כאלה ממש נחותים בעיניי, שרק בגלל שמישהו לומד שפה חדשה שהם לא מבינים הוא ישר פריק והם או יתרחקו במהירות או יכניסו לו מכות אחר-כך. ואנגלית זו לא שפה זרה? וערבית? וצרפתית? מה הקטע? יש מיליונים שכל היום מדברים ספרדית בגלל הטלנובלות האלה, אבל איתם הכל בסדר. מוזר...

tamarhp

New member
דווקא אבא שלי

התלהב הוא אמר שאני מזכירה לו את עצמו ושאל אם אני רוצה להשקיע בזה, אולי הוא יוכל לסדר לי שיעורים או משהו...

Vegeta fanatic

New member
אז לא רק לי יש כיתה מפגרת...

בדיוק היום מישהו העניק לי "5 נקודות על טימטום" בגלל שכתבתי את שמי ביפנית... להערות כאלה אני בכלל לא מתייחסת. אני מסכימה עם כל מילה שלך - ככה זה בעולם שלנו. כולם רואים טלנובלות, כולם שומעים מוזיקה מזרחית/רוק/פופ, כולם עושים פירסינג בלשון - וחושבים שהם מש'ו מיוחד. אבל כשמישהו עושה משהו קצת שונה הוא דפוק.

ב ס ל י

New member
אני שומעת שירים ביפנית על המחשב

ואח שלי שומע אותם גם ומאיים למחוק אותם!!!

למעלה