מה אתה מצוטט לי היהודים?? סתם סתם בכיף, אחד השירים הכי טובים שלהם
J jamesT New member 28/4/03 #30 לדעתי... מעריכים אותם יותר מדי כי ההלחנה שלהם מדהימה אבל רוב השירים שלהם אותו דבר...
T the king 25983 New member 28/4/03 #31 האמת שיש להם בסה"כ 2 נושאים:../images/Emo66.gif מין ואמונה... אין לי כוח לפרט כ"כ אבל תחשוב/ו על זה...
האמת שיש להם בסה"כ 2 נושאים:../images/Emo66.gif מין ואמונה... אין לי כוח לפרט כ"כ אבל תחשוב/ו על זה...
T the king 25983 New member 30/4/03 #36 אותו לא אהבתי...../images/Emo66.gif את פחד מוות לא אהבתי... טראקים ארוכים וחסר בהם... לעומת זאת, מציאות נפרדת וחצי מהיהודים הוא אחלה... מחפש תשובה וסקס...
אותו לא אהבתי...../images/Emo66.gif את פחד מוות לא אהבתי... טראקים ארוכים וחסר בהם... לעומת זאת, מציאות נפרדת וחצי מהיהודים הוא אחלה... מחפש תשובה וסקס...
M MiStEr G u I t A r New member 30/4/03 #37 אני דווקא כן אהבתי... ../images/Emo168.gif הדיסק "פחד מות" רק מראה כמה שהתיאום בין חברי הלהקה הוא כל כך טוב...
אני דווקא כן אהבתי... ../images/Emo168.gif הדיסק "פחד מות" רק מראה כמה שהתיאום בין חברי הלהקה הוא כל כך טוב...
T The Purple Sheep New member 30/4/03 #38 פחד מוות דיסק מעולה אמנם לא כמו מחפש תשובה אבל הוא מצויין, צריך לשמוע אותו כמה פעמים כדי להתרגל אליו..
פחד מוות דיסק מעולה אמנם לא כמו מחפש תשובה אבל הוא מצויין, צריך לשמוע אותו כמה פעמים כדי להתרגל אליו..
T The Purple Sheep New member 30/4/03 #39 אההההההה!!! מה עובר עלי?!!? כמובן שהתכונתי מציאות נפרדת, בלבלתם אותי עם המחפש תשובה...
F fuggi New member 27/4/03 #18 אולי בגלל ../images/Emo60.gif שהם הפכו לאגדות רוק אמיתיות רק אחרי שהם מתו?
T The Purple Sheep New member 27/4/03 #19 זה מאוד מעניין! יש הרבה אנשים שרק אחרי שהם מתים או מתפרקים הם הופכים למנהיגים או כוכבים
T the king 25983 New member 27/4/03 #23 ../images/Emo45.gifמסכים../images/Emo66.gif איזה שירשור מעניין ומעמיק יצא לנו כאן... ורותם עוד אמרה שרמת האינטליגנציה פה נמוכה...
../images/Emo45.gifמסכים../images/Emo66.gif איזה שירשור מעניין ומעמיק יצא לנו כאן... ורותם עוד אמרה שרמת האינטליגנציה פה נמוכה...
ר רותמיקה New member 27/4/03 #25 אני?../images/Emo12.gifטוב.שיהיה../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif
T the king 25983 New member 28/4/03 #26 כן, את../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif *יש לקרוא את הכותרת בקול מעצבן כזה של ילד קטן... הנה הוכחה עכשיו את לא יכולה להכחיש
כן, את../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif *יש לקרוא את הכותרת בקול מעצבן כזה של ילד קטן... הנה הוכחה עכשיו את לא יכולה להכחיש
ר רותמיקה New member 28/4/03 #28 אוי נו זה היה בשביל לייבש אותך../images/Emo70.gif- אני עושה את זה תמיד
E exit_from_here New member 28/4/03 #27 גם אצלנו יש כמה כאלה... מאיר אריאל ויוסי אלפנט. מאיר אריאל-צריך להוסיף? יוסי אלפנט-הוא היה ממייסדי הרוק פה וכיוון את סגנון המוזיקה.
גם אצלנו יש כמה כאלה... מאיר אריאל ויוסי אלפנט. מאיר אריאל-צריך להוסיף? יוסי אלפנט-הוא היה ממייסדי הרוק פה וכיוון את סגנון המוזיקה.