שמתם לב ש...

TCgirl

New member
../images/Emo32.gif שמתם לב ש... ../images/Emo187.gif

שהפורום עבר 9 עמודים בחודש? זה יוצא בערך עמוד לכל 3-4 ימים... *משוגעת* TCgirl (אירנה) *לוחצת על כפתור שלח*

WickeDevil

New member
את יודעת ש... ../images/Emo60.gif

בפורום זיהוי שירים עוברים כל יום 10 עמודים?

TCgirl

New member
ברצינות? ../images/Emo187.gif

אבל פורום זיהוי שירים זה פורום ישן יחסית לפורום הזה...

shelly egan

New member
*אהם אהם*

אצלנו זה 4 עמודים ליום בערך... (-פורום ווסטלייף) -הייתי חייבת לומר את זה. סורי אם הכעסתי מישהו, אני מתנצלת מראש :).

dehofrin

New member
יחסית לפורום חדש הפורום הזה ממש

בסדר... יש פורומים שנפתחו בתאריך שלנו ועכשיו יש להם רק 4 5 עמודים... וזה גם קשור לאיך שמנהלים אותו, כלומר יש פורומים שבהם אפשר לפתוח הודעה חדשה על כל דבר, אפילו הודעה בלי תוכן, סתם לפתוח הודעה חדשה בשביל לשאול מה העניינים ומי נמצא או כל מינ הודעות אוף טופיקיות. מכיוון שאני לא מרשה את הדברים האלו פה אז ברור שיהיו פחות הודעות, אני בטוח שאם הייתי מרשה היה לנו יותר מ9 עמודים...

dehofrin

New member
והנה משפט לסיכום: ../images/Emo168.gif

זה לא הכמות, זאת האיכות

WickeDevil

New member
הופההההה איתמר! איזה משפט ../images/Emo60.gif

דווקא אני חבר בפורום: "זיהוי שירים" ואני נורא נהנה שם ועדיין עוברים 10 עמודים אם לא יותר בכל יום. באחד הימים של החופש הגדול עברו 50 (!!!) עמודים!

כן, אבל,

בפורום זיהוי שירים כל אחד שבא פותח הודעה ושואל על שיר, על מילים לשיר, וכו´....

TCgirl

New member
משפט ../images/Emo187.gif

טחון! המורה שלי לספרות הייתה אומרת את זה כל הזמן (במחצית הזאת אין לי ספרות...), יש גם את המורה למדעים משנה שעברה....

WickeDevil

New member
לי כל השנה אין ספרות איזה ../images/Emo60.gif

אושר! תגידיתודה שהם אומרים לא הכמות העיקר האיכות כי המורה שלי ללשון ממלאה אותנו בשיעורי בית (שיעורי בית בפעם הראשונה יצא לי 13 עמודים במחשב!)

dehofrin

New member
מסכן...

אני לומד ספרות, וזה דווקא שיעור ממש מעניין... המורה שלנו היא חיקוי לערסית.. היא מה זה קורעת אין חבל"ז...

WickeDevil

New member
בוא תראה איזה שיעורים בלשון ../images/Emo60.gif

יש לי לעשות מהיום למחר: 227: א-1,3,4,5,8,9,10 228: ג,ד 231" א:1,2,5,6,9,10,11,12 233: ג,ד,ה 236: 1,4,9,10,16 238: 1,3,6,11,15 245: 3,4,8,14,16 247: ג,ד,ה 253: 2,3,4,9,10,12 255: ד,ה,ו,יא 259-60: 1,2,3,4,17,18,23 261: ב´ ומה היא עוד עושה לנו? זה קצת!

TCgirl

New member
היא משוגעת?????

המורה שלי ללשון נותנת לנו בקושי דף אחד...

TCgirl

New member
אני...

אלמד ספרות במחצית הבאה, אבל בגלל שהמורה לספרות היא המורה לתנ"כ אז במחצית הזאת בכל מקרה יש לי שיעורים איתה... המורה הזאת היא כזאת מוזרה, אבל לפחות יודעת ללמד, שלא כמו המחנכת/מרה להיסטוריה שלי, שכשהיא מלמדת הכל מובן אבל המבחנים שלה הם מבחנים של האוניברסיטה או משהו (אתם יודעים - השתלמות...) אז עד עכשיו לא יצא לי ציון יותר גבוה מ-80... המורה הכי חמודה זאת המורה לביולוגיה/פיסיקה, והמורה למתמטיקה. שתיהן ממש חמודות ומצחיקות. :)

WickeDevil

New member
המורות שלי... ../images/Emo60.gif

ספורט- יש לי את המורה הכי קשוח במדינה, כולם מפחדים ממנו רק אני מסובב אותו! לשון- כמו שראיתם, חולת נפש אחת שמלמדת אותנו ספרות- לא לומדים השנה יייפי תנך- מורה סטלנית בטירוף! חצי מהשיעור לומדים, אחר כך? שיעור חופשי! מתמטיקה- מטומטמת! אם מישהו מבין משהו בשיעור שלה אשרו! היסטוריה- המחנכת שלי! מפגרת אבל אופטימית
מה אנחנו עושים בשיעור שלה? יושבים וכותבים מה שהיא מכתיבה (מתחילת השנה) אנגלית- המורה שלנו לאנגלית הומו!לא.... זה לא אלכס
ויש לו ריח מהפה! יייייאק! צרפתית-יש לה פיצול אישיות קל עד כבד, שנייה היא נחמדה ופתאום היא צורחת כמו איזה שהיא לא יודע מה! קולנוע ותקשורת- אחלה מורים, אין לי מה להגיד, רק שהם עשו לנו השיעור ושיעור שעבר בוחן על אותו נושא... מוזרים

Charmed by love

New member
המורות שלי... ../images/Emo15.gif

ספורט - חולת נפש, גורמת לנו לנגוח את הכדור לכיוון הקיר! לשון - לא לומדים לשון בכיתה ח´!!! ספרות - סופי! המורה הכי חמודה בעולם!!!! תנ"ך - לירון, זונה. שיעורי בית מוגזמים... כותבת יותר מדי ומהר מדי... שנה שעברה הייתה לנו מורה ממש מצויינת... מתמטיקה - קליאו, גירשנו אותה...(היא התפטרה...) קרן, היה לי רק שיעור אחד איתה... אני לא ממש הספקתי להכיר אותה.. היסטוריה - מי לומד היסטוריה בכלל?! מדעים - המחנכת... בילי... היה לנו מפגש עם איזה מחזאי, זה נגמר 3 דקות לפני סוף השיעור... מה היא עשתה? בוחן! גאוגרפיה - דליה, תופעת טבע בלתי מוסברת... יעל, חמודה! מבוגרת... אבל מותיקית! אנגלית - דניאלה, put stays put stays put! לפחות אני זוכרת איך put הופך לעבר...

WickeDevil

New member
מה? את לא לומדת בכיתה ח´ ../images/Emo60.gif

לשון? את מדברת ברצינות? איך יכול להיות? מכיתה ב´ לומדים לשון (נקרא עברית בכיתות הנמוכות) אני כבר בכיתה ז´ התחלתי ללמוד תחביר ושחבור! איך יכול להיות?

מממ...

ספורט - תנו לי להזכר... סמדר! סמדר היא, במילה אחת, דפוקה. בשתי מילים, דפוקה מפגרת. בשלוש מילים, דפוקה מפגרת אוטיסטית. בארבע מילים - הבנתם את המסר.... הקטע הוא שזה ברצינות, היא פשוט טיפשה. לשון - רבאק, לומדים לשון בכיתה ח´.
לא מומלץ לאף אחד! אה, והמורה ללשון היא במקרה גם המורה לערבית. לא. שילוב. טוב. תנ"ך - אחלה מורה, אחלה אישיות, אבל לומדים באמת... ויש לנו מבחן עוד מעט! אניווי, אנחנו נכנסים לדיונים עמוקים כאלה ואשכרה (כתבתי אשכרה?) לומדים גם. מתמטיקה - אממממ... מורה טובה... האישיות שלה, לפי הנתונים. היא יכולה להתעצבן על מישהו קשות, לצרוח, הכל, ותוך שתי שניות לחזור להיות נחמדה. very weird.... ואפילו מאיה (חברה שלי) עלתה על תופעה מדאיגה אצלה - תופעת הרמזור. הפנים שלה אשכרה (שוב אשכרה?) משנים צבעים.... צהוב זה כתום... רגיל (בערך לבן, צבע גוף) זה ירוק, ויש שני אדומים! הלא מתקדם, זה אדום, שזה כבר ממש סכנת נפשות, השנייה האחרונה שלך להציל את עצמך, וכשזה סגול (אדום מתקדם) - הלך עליך.
consider yourself... היסטוריה - מלמדת אחלה. הסבר באנגלית. מדעים - מיוחדת.... מאוד. גיאוגרפיה - מירי. מירי היא חביבה מאוד, נותנת לנו לבחור אם אנחנו רוצים לעשות שיעורים, נותנת לנו לעשות מה שבא לנו... פעם ב-נותנת שאלה בתור ש.ב, בשיעור מדברים על החומר לעיתים נדירות... מנסה להיות כזאת סחבקית עד שזה כבר כל כך מעצבן! אנגלית - מורה שצריך לסגוד לה! קרול, הו, קרול! בשנה שעברה העפנו את המחנכת שלנו (אחרי חודש! איזו דפוקהההה........ אנחנו הכיתה הכי אהובה בביצפר
אז התלוננו כמו שצריך, ועכשיו היא מלמדת כיתות א´ לקרוא.... חחחחחחחחחחחחחחחחח....) והמורה לאנגלית שלנו נהייתה המחנכת! קרול היא כזאת מתוקה, אבל מורה ממש טובה... זה לא שהיא לא מתרגזת או לא נותנת שיעורים.... היא פשוט... קרול! חחח... בכל המקצועות האחרים תמיד יוצא לה nomber one... אויש, מספר אחת! כי היא בעקרון מEangland.... ואנחנו כל הזמן מדברים איתה באנגלית ואנשים מחוץ לכיתה לא קולטים, מה, אנחנו לומדים היסטוירה באנגלית? --זה יצא ארוך מדי. אני יודעת. סליחה.

Mooa-Numi

New member
וול...

בבצפר דרור החליטו שלומדים כל מקצוע במרוכז יותר, שנתיים לפני הבגרות. ככה שיוצא שרק טטניקים מגלים את נפלאות תורת ההגה וניתוח תחבירי
.

למעלה