שמתם לב ש...

Mooa-Numi

New member
דרוריסטית הא?

התחלתי לחשוד בלשון, אבל קליאו עשתה את הכל. אגב, כל כיתה אומרת שהיא גירשה אותה, אז זה שטויות.

TCgirl

New member
שלי:

ספורט - מורה בסדר, עם קול צווחני מוות, שמריצה אותנו בשיא החום. לשון - סגנית המנהלת, מורה ממש טובה, שמלמדת לא רע, נורא נחמדה (דבר נדיר אצל סגניות מנהל), ו... זהו! ספרות - מוזרה, ביישנית, וממלמלת משהו שצריך להיות בשיא השקט כדי לשמוע... תנ"כ - ע"ע ספרות... מתמטיקה - מורה מדהימה, גם יודעת להסביר את החומר, גם נחמדה, גם צעירה - מה שאומר שהיא בראש של התלמידים, והכי חשוב: אין יותר מדי ש"ב! היסטוריה - גם אצלי המורה להיסטוריה היא המחנכת שלי
. היא גם מפגרת, אופטימית ורגועה מדי!! ושכחתי להזכיר: היא לא בדיוק יודעת להתלבש. היום היא לבשה ז´קט בערך 4 מידות גדול עליה ונראתה כמו שק תפו"א... אנגלית - מורה בסדר, אבל די מעצבנת... ערבית - קודם כל אני לא בחרתי את השפה הזאת, בביה"ס שלנו אין בחירה. המורה שלנו היא המורה הכי מרגיזה שיש. היא רוצה שנשנן את החוקים בע"פ, מהיום למחר, היא בוחנת אותנו על זה כל שיעור בע"פ, ובכלל היא מעצבנת (אמרתי את זה כבר?), אבל היא נחמדה אליי, לא יודעת למה... זה לא שאני עושה משהו בשיעור שלה... אומנות - מורה נחמדה, אבל מעצבנת (עוד אחת...). אני לא יכולה לתת תיאור מדוייק כי כל החופשים נחתו על השיעור שלה והיו לי אתה רק 3 שעורים עד עכשיו... ביולוגיה - מורה חמודה, מצחיקה, לא נותנת כמעט אף פעם ש"ב. פיסיקה - ע"ע ביולוגיה גיאוגרפיה - מורה שמכתיבה המון, אבל לא נותנת ש"ב, הייתה פעם שהיא נתנה לנו לסכם נושא כל קבוצה (היו 8 נושאים) וללמד את הכיתה... ובשיעור שאחרי זה היה מבחן...

dehofrin

New member
אם היה לי זמן אז הייתי גם רושם...

דווקא לא הייתי רושם אבל לא משנה... בקיצר, איתמר צריך לזוז ללמוד למבחן בגאומטריה...

WickeDevil

New member
אההה יש לי ביום שלישי מבחן ../images/Emo60.gif

יש לי מבחן במתמטיקה מה? מחלקים לכם גיאומטריה-אלגברה? אמאאאאאלה!

Charmed 4ever.

New member
אני אגיד לכם מחר כמה ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

קיבלתי במבחן במתמטיקה... ולי יש דווקא מורות די חמודות.. אין לי בעייה עם אף מורה חוץ מהמורה להיסטוריה ותנ"כ... אבל זה היה רק שנה שעברה כשהיא לימדה אותנו רק היסטוריה... כולם בבי"ס קוראים לה קרוגר.. והיא מטומטמת! היא הורידה לי ציון במבחן שהייתי בטוחה שאני מקבלת מעל 80... וכתבתי במבחן בדיוק מה שכתוב לי במחברת והראיתי לה... והיא אמרה שלא העתקתי טוב! אתם קולטים?! טיפשה בת ****! אבל.. וול.... עכשיו אני די אוהבת היסטוריה... זה מעניין... ולא איכפת לי שהיא עדיין מלמדת אותנו את המקצוע.. אבל תנ"כ?! תנ"כ... עד כמה שזה דת והכל... זה משעמםםםםםםםם!!!!! באנגלית יש לי בדוברי אנגלית שתי מורות נחמדות.. אבל קצת.. וול... אחת קצת מאוד מעופפת והשנייה בלונדה... אבל הן נחמדות.. לא יודעות ללמד, אבל נחמדות... ו..דרור, אני התחלתי השנה תחביר ושחבור....

Charmed 4ever.

New member
הא... ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

(סתם כי בא לי
) וול... המורה שלי ללשון גם סגנית מנהלת.. והיא ממש מותק! פיזיקה וביולוגיה אצלי.. אותו דבר כמו אצלך.. אבל להבדיל מהמורה שלך, שלי נותנת המווווווון שיעורי בית.... בערבית יש לי מורה חמודה... היא המחנכת שלי והיא אוהבת אותי
במתמטיקה לכולם יש בעיות עם כל המורות למתמטיקה כי הם אומרים שהן לא מסבירות טוב.. מעניין... טוב, לי יש קליטה מהירה, אז לא משנה לי עד כמה המורות מסבירות טוב, מתמטיקה זה כיףףףףףףף! (מי טו בי ווירד... מי טו נואו דאט!) יש לי מורה מתוקה למורשת... היא לימדה אותנו שנה שעברה תנ"כ אבל עכשיו אנחנו לומדים תנ"כ עם המורה להיסטוריה

Charmed by love

New member
שחכתי! המורה לערבית...../images/Emo15.gif

ויקי אביגיל ברדה. דתיה. בסד´ בעזרת השם אתם תכינו שעורים. בעזרת השם אני אחזיר לכם את המבחן בסוף השיעור. בעזרת השם אתם תספיקו בכיתה. באמצע שיעור ערבית היא מתחילה ללמד אותנו על יהדות...ווירד...

WickeDevil

New member
מזכירה לי את המורה שלי ../images/Emo60.gif

לצרפתית כל שיעור אנחנו גולשים לנושאים מה זה לא קשורים יום אחד גלשנו למה תאריך עברי חשוב ויום אחד דיברנו על דיסנילנד

Charmed 4ever.

New member
זה מזכיר לי את המורה ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

של הכיתה הרגילה באנגלית (שביי דה וויי הייתה המורה של אח שלי...)... איזה יום בשיעור חופשי היא באה אלינו לכיתה עם ספר וואחאד ספר! ואומרת במבטא האנגלי המוזר והמטומטם שלה "בית המקדש" ואז היא התחילה לנסות להשפיע על הדיעות הדתיות שלנו...

Charmed 4ever.

New member
הממ... זתומרת ניסתה ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

לגרום לנו לחשוב על חזרה בתשובה וכאלה.. זה גם מה שהיא הייתה "מלמדת" את אח שלי בשיעורי אנגלית.. תוך כדי דיבור עברית..
ניצן... והניסיון הקה להקליד עם לק רטוב על הציפורניים...

Charmed by love

New member
לא הבנת...../images/Emo15.gif

אני יודעת מה זה "דעות דתיות" אבל... מה זה?!
... זה כדי להראות שאני...מממ.... חילונית בטרוף...

WickeDevil

New member
אסור להן לעשות את זה... ../images/Emo60.gif

כמו שאסור להם להגיד דיעות פוליטיות ולשכנע אתכם בקשר לזה...

TCgirl

New member
אני לא יודעת ../images/Emo187.gif

אם מותר, או אסור להן לעשות את זה, אבל מה שאני כן יודעת זה שזה ממש לא בסדר. כאילו, מורה אמורה ללמד, לא לגרום לאנשים לשנות את הדעות שלהם...

WickeDevil

New member
מה שנכון נכון ../images/Emo60.gif

אני עד היום לא מבין מה הקטע של המורות לצעוק הרי אנחנו באים לבית ספר כי אנחנו חייבים אז אם כבר שלא יצעקו, הרי הן אומרות שהן לא רוצות להוציא את הגרון לא?!?

TCgirl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo187.gif

אהבתי... יש לי פה מלא הגדרות למונחי בי"ס... עכשיו אני חייבת לרוץ, אבל אני אכתוב לכם אותם בפעם אחרת, נגיד מחר...

Charmed 4ever.

New member
91 במבחן במתמטיקה..! ../images/Emo4.gif

בטח תחשבו שאני מטורפת.. אבל אני אשכרה בכיתי כי קיבלתי 91
זה מה שקורה כשמצפים למאה... ובגלל טעויות מפגרות כלכך!!! אוךךךךךך!

Adrienne

New member
את באמת מטורפת...../images/Emo168.gif

מחר יש לי מבחן בגיאומטריה... =>(מכאן נובע) אני צריך להתכונן =>(מכאן נובע) אני לא אהיה פה היום הרבה החלק הדגוש הוא מ.ש.ל(מה שצריך למצוא)

Buzzit

New member
91????

מה את בסדר??? אני מקבלת 40 ואני מרוצה מזה..... אז על 91 את בוכה??? מוזר...

למעלה