שרבי

liatu1

New member
שיר במתנה - באיחור של שבוע

ל"איינשטיין" של הביטלס - מזל טוב נוסף. לשנה הבאה בהופעה של מקרנטני בלונדון.

i am lucy

New member
חשוב חשוב חשובבבבב

אתם לא תאמינו מה קרה! פרצו לי לתפוז!!!! אני לא מאמינה שזה קרה זה כל כך מעצבן אין לכם מושג!!!! אני לא יודעת מה לעשות שיניתי סיסמא אבל אם גילו את הקודמת יגלו גם עכשיו לא?! אווווף איזה עצבים אם אני יראה שזה ממשיך אני יפתח חדש וזהו! בינתיים הוא רשם 2 הודעות בפורום ימי הולדת ומתנות אבל הוא יכול להמשיך ואין לי מושג מה לעשות!!! אוווווף תעזרו לי!!!!!!!!

היי היי היי!

מה נשמע כולכם?מזמן לא הייתי פה בגלל כל הלימודים-איכסה,שלצערי עדיין לא נגמרו,אבל רק עוד חודשיים,אני אסיים את הבגרויות והגאולה סוף סוף תבוא! קודם כל , ואו! הלוגו שעיצבתי לפורום הוא הלוגו החדש ,זה מאוד מרגש
דבר שני,הנה אתר נחמד שמצאתי,יש שם עובדות ומשמעויות של כל מיני שירים,אז הנה על שירי הביטלס

כן, גם אני ...

גם אני לא הייתי שנים פה...קשה לעקוב אחרי כל המ שקורה פה... אני עדיין אוהבת את כולכם!

מאור 87

New member
יכול להיות ש..

נכנסת לחשבון שלך מהמחשב של חברה, או מהמחשב של בצפר? כי הרשיתי לעצמי להיכנס להודעות שנשלחו ממך דרך הכרטיס האישי שלך (סליחה אם זה חטטני מדי..
), וראיתי שההודעות שם הן סה"כ לא נועדו להעליב אותך או משהו, אלא כאילו מישהו באמת רצה להגיב על הבקשה שהייתה בפורום. לכן לא נראה לי שמישהו פרץ לך לחשבון מתוך רוע..

אלרוס

New member
לוסי!!!

החלטתי סופית, בוסית יקרה של תכניות זדוניות להשמדת העולם, הראש האמיתי של מפלגת מממו"מ (שהיא אגב, המפלגה הכי גדולה בפורום),היחידה שמעריכה כמו שצריך את לוסי ברקיע היהולמים, התינשאי לי? הכוונה באופן וירטואלי ורוחני, לצערי הכיוון השני בלתי אפשרי. בשבילך, אני אכתוב ef=http:// target=_blank>[COLOR=blu<a]e[/COLOR]>בסגול אז לוסי, בבקשה, הנשאי לי! *כל הזכיויות שמורותל ליותם על הצעת הנישואין לסינתיה שלנו

למעלה