כן! אלרוס! אני אנשא לך בשמחה!!! כמה רומנטי!!!
א אלרוס New member 26/3/04 #24 אז יש חתונה? באותה הזדמנות אני רוצה לבדוק עם יותם וסינתיה השלימו ותכניות החתונה יושלמו. (הם נפרדו כי יותם רצה להכניס את ג'ימי לעסק)
אז יש חתונה? באותה הזדמנות אני רוצה לבדוק עם יותם וסינתיה השלימו ותכניות החתונה יושלמו. (הם נפרדו כי יותם רצה להכניס את ג'ימי לעסק)
ס סינתיה לנון New member 26/3/04 #25 זו טעות. לא ג'ימי אשם בכך. נפרדנו כי החלטתי, שזה פוגע באשתי יותר מדי. *ביטלתי את החתונה*
Y yo t a m New member 27/3/04 #28 ליאור! אינך יודע את הסיבה האמיתית (כלומר, אתה יודע אחרי שסינתיה כתבה לך ). זה לא היה באשמתי אלא באשמת אשתי היקרה לעתיד לשעבר חוץ מזה, אני משוכנע שלאשתי היקרה לעתיד לשעבר לא היו בעיות עם ג'ימי, נכון? ^^ ג'ימיייייי ברכותיי לחתונתכם מתי היא תתקיים?
ליאור! אינך יודע את הסיבה האמיתית (כלומר, אתה יודע אחרי שסינתיה כתבה לך ). זה לא היה באשמתי אלא באשמת אשתי היקרה לעתיד לשעבר חוץ מזה, אני משוכנע שלאשתי היקרה לעתיד לשעבר לא היו בעיות עם ג'ימי, נכון? ^^ ג'ימיייייי ברכותיי לחתונתכם מתי היא תתקיים?
T tin ker bell New member 25/3/04 #22 שלומלום!../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif פסח בא, הא? לא הייתי פה כמה זמן.. הייתי טיפה חולה. האם אף אחד לא שם לחסרוני? *דורשת צומי* סתם. ועכשיו.. פסח הגיע..! סתם מתוך התעניינות.. מה אתם עושים במהלך החופש? ואמ-יש מצב למפגש פורום?
שלומלום!../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif פסח בא, הא? לא הייתי פה כמה זמן.. הייתי טיפה חולה. האם אף אחד לא שם לחסרוני? *דורשת צומי* סתם. ועכשיו.. פסח הגיע..! סתם מתוך התעניינות.. מה אתם עושים במהלך החופש? ואמ-יש מצב למפגש פורום?
S SmallVille Girl New member 26/3/04 #26 צומי ? סבבבה |ח |חיבו בקשר למפגש אין לי מושג מה עושים באמת ?
T tin ker bell New member 28/3/04 #29 האם אף אחד לא מתכוון להגיב? ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 28/3/04 #31 *צומי *../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif המ.. אצלי פנוי שבוע הבא..
A Another Girl New member 24/3/04 #18 פורום תמיכה טכנית בתפוז... אבל בדקת אם מישהו בבית כותב לך בשם בטעות?.. אם לא,הכי הכי מומלץ לפתוח חדש.
פורום תמיכה טכנית בתפוז... אבל בדקת אם מישהו בבית כותב לך בשם בטעות?.. אם לא,הכי הכי מומלץ לפתוח חדש.