שרישור הדיסקים שהייתם מחזירים לחנות

galush29

New member
שייגעצ-להספסיק לאכול עוגות

דיסק יצור...אין לי מושג מה זה עושה אצלי בבית>< רק כמה שירים סבבה..השאר גרועים!

yellow cheese

New member
יוזמה מבורכת ../images/Emo13.gif

-הדיסק הראשון של אפרת גוש. ממילא אני אוהבת שם בקושי שני שירים. -הדיסק של אמיר פיי גוטמן האחרון ("מרגיש") - סתם כי אני כבר לא שומעת אותו. -הדיסק של מוש בן ארי "דרך"- כי לא בא לי על מוש יותר. ובעצם... כמעט כל דיסק מלבד הדיסקים של אביב והדיסקים של הייפייב וכמובן הדיסקים עם השירים החסידיים
שיהיה לכולם אחלה של שבוע... אוהבתתתתת.

hagzi

New member
אחד בלבד הייתי מחזירה../images/Emo29.gif

now hip hop
פעם חשבתי שאני מגניבה, היום אני מבינה שהייתי מטומטמת.... אבל זה היחיד, לא הייתי מחזירה אף דיסק מתקןפת הפאקצה, גם לא את אלה של בריטני ספירס

One Echoe

New member
יש לי שלושה דיסקים שהייתי מחזיר,

1- דיסק ההופעה של עברי לידר. אין לי מושג למה קניתי אותו. 2- מבול\אורפנלנד. נדמה לי שזה הדיסק הראשון שקניתי באופן רשמי אי פעם. בהתחלה אהבתי אותו (בעיקר את שני הקטעים האינסרומנטליים שיש בו), אבל היום כבר לא. 3- אולי הייתי מחזיר גם את פרנואיד של בלאק סאבת'. דיסק נחמד והכל, אבל זה כבר לא ממש הטעם שלי. ואגב, לא הייתי כאן ש-נ-י-ם, אז...שלום

One Echoe

New member
והבאופן רשמי לא התכוון לסוג הדיסק,

אלא לאופן הקנייה. נדמה לי שלפני הדיסק הזה קניתי אולי עוד דיסק או שניים, אני לא ממש זוכר, אבל זו הייתה הפעם הראשונה שבה קניתי דיסק שממש רציתי והלכתי במיוחד בשביל זה.

יש המון כאלה

כל מיני שפעם שמעתי אבל אני הבאתי אותם לסבתא שלי שהם לא יתפסו לי מקום... מה שאני הכי מצטערת עליו זה סאבלימינל..אפילו לא הבאתי אותו לסבתא שלי...

R h o n e

New member
....

אני מתחרט על הרבה ממה שקניתי. הייתי רץ לחנות וקונה דיסקים של מוסיקה שלא הייתי אוהב במידה רבה היום אני מצטער על זה כי גיליתי הרבה יותר מוסיקה הרבה יותר טובה והייתי יכול לעשות שימוש הרבה יותר חשוב.

למעלה