שרשור אוף, נצל"שים וכו'

קידבו

New member
עוד פעם אני ../images/Emo3.gif

טוב, הגעתי לפרק 65 (רואה אותו עכשיו) ורציתי לשאול משהו, הבנתי שהפרקים האלה עכשיו הם פילרים, למה הם פילרים? אחרי הכול זאת רק סאגה אחרת, פילרים הם לא רק סתם פרקים שברובם אויב אחד לפרק או רק פרק מוזר כזה שלא קשור? או שמא הכוונה היא כל דבר שאין במנגה המקורית נחשב פילר? בכל מקרה, יש לי עוד תהיה, Taizen רוצה להפוך בערך לhollow כדי לעבור את הגבולות של הגוף שלו, אבל לאיצ'יגו זה כבר כמעט קרה בעצם לא? בקרב נגד אחיה של רוקיה (אין לי מושג איך לכתוב את זה בעברית) המסכה השתלטה עליו והוא כמעט הפך לhollow, אז Taizen לא חש בזה אולי? אם כל הכוח שלו הוא לא שם לב שמישהו שנמצא בחצר האחורית שלו הופך לדבר שהוא שואף אליו?

קידבו

New member
ספוילר ל63? למה מסמנים ספוילר

לפרק 63 (נראה לי טעית במספר אבל) כשהם עכשיו כבר בפרק 78? לא מוקדם מדי בשביל לסמן ספוילר?

Violettecat

New member
מכיוון שיש אנשים שעוד לא בפרק 40

ואתה הורס להם. בפורום הזה מסמנים ספוילר על כל פרק מ40 והלאה.

דבר שאין במנגה הוא פילר, כן../images/Emo58.gif

לאח של רוקיה קוראים ביאקויה. [הולואו, הולואו ];] Taizen = אייזן, מן הסתם. לא נראה שהוא מודע לבעיית האישיות המרובה של איצ'י ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה, הוא בעצמו לא רוצה להפוך לכזה. לא גבולות גוף, גבולות כוח. המלצה [נלהבת]: תקראי את המנגה, מהפרק הראשון. המנגה עשויה לאנימצייה וצלילים טוב ובאופן דיי נאמן למקור, אבל רק בכלליות.

קידבו

New member
סוקה, אולי ../images/Emo58.gif

בכוונה השארתי את השמות באנגלית, אין לי מושג איך אתם מתרגמים אותם, וגבולות הגוף שדיברתי עליהם הם המגבלות שהגוף לא יכול לעבור את הכוח המקסימלי שלו אבל אם הוא יהפוך להולואו (ובכך ישנה את גופו בדרך) המגבלה הזאת תישבר. נראה, אולי אקרא את המנגה מתישהו. אה, ואני בן :).

heartnet

New member
הגיוני מאוד ש..../images/Emo58.gif

אייזן יודע על הפצל"שים של איצ'יגו. זה יהיה מאוד לא אמין אם מישהו עם יכולת כמו שלו יפספס את זה. אני חושב שפשוט לא אכפת לו. ולמה שכן? איצ'י נכנס לסול ססאייטי כחלק מהתוכנית של אייזן. הוא אולי חצי הולו. אבל בקרוב לאייזן יהיה צבא שלא כאלה. הילדון הזה לא מדאיג אותו. המטרות של אייזן לא ברורות ממש. לא ידוע אם הוא ישתמש בדבר המוזר הזה [שאלוהים ישמור אני לא מצליח לזכור איך קוראים לו] על עצמו. ובקשר לפילרים. פילר הוא כל פרק או סאגה של פרקים שאינם תורמים לעלילה המרכזית [ע"ע אייזן וגין נגד העולם]. למרות שבהתחלה למי שלא קרא את המנגה נראה שיש קשר בין הבאונטו למה שקרה עם אייזן בסוף הפרקים אתה תראה שאין שום קשר והמצב יהיה בדיוק כמו בסוף של הסאגה של סול ססאייטי^^ יומטוב!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gifיצא הביט קולקשן של איצ'יזאנגי!

השיר הראשון נשמע כמו משהו שיכול בקלות לשמש כשיר פתיחה של אנימת שונן איי עלובה. XD השיר השני... טוב... אמ... ~נופלת מהכיסא תוך-כדי ציחקוקים היסטריים~ זאנגי שר! זאנגי שר! זאנגי שר באינגריש!!!11 השיר השלישי מטריד בצורה מגניבה. OO; ויש שם היצ'י. 3333333333333333333333333333333333333333333333333>

Goggle Girl

New member
טוב אני מקשיבה לדואט ../images/Emo58.gif 59

איצ'יגו פאקינג בסטריאו שמה!!! OO ואם זו לא ההוכחה הניצחת שאיצ'יגו והולואיצ'י חולקים מדובב (שכבר מתחיל את פיצול האישיות שלו) אני לא יודעת מה כן @@

למעלה