שרשור אוף

היה ממש מרגש בברית ../images/Emo7.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

היה אירוע מצומצם, אבל בהתחשב בעובדה שזה היה בבית- אז היה קצת צפוף. היום, בשעה 12 חתכו לפוצקי את הצ'ופצ'יק וסוף כל סוף אחרי כל המחשבות ותהיות "איך יקראו לו?!" גילינו את הסוד. שמו בישראל הוא: יובל. אחותי נתנה דרשה ממש יפה, ופשוט כולם מיררו בבכי. גם היא, כמובן. הפרשנות על השם הייתה גם נורא מרגשת... נורא נורא פחדתי להחזיק אותו, כי הוא כ"כ קטן ושברירי. אבל הצלחתי להחזיק אותו לדקה, עד שכבר ממש רעדתי מפחד שיקרה לו משהו אז העברתי לידיים הבאות. הלוואי עליי להיראות כ"כ טוב בהריון שלי כמו אחותי. הלוואי, הלוואי, הלוואי
זהו. רשמית אני דודה
(עכשיו רק נותר לעשות חנוכת בית ופדיון הבן. איזה כיף שיש המון אירועים משפחתיים).

NyaPrawr

New member
רשמים מהעיר הטובה ביותר ביקום

נכון המפגש פורום שבוע הבא? בואו נעשה אותו בקאמדן! יש שם 2 תחנות גדולות של תחבורה ציבורית, נהר ודשא להצטלם וקירות מגניבים כאלו עם גרפיטי, ובעיקר הכי הרבה בגדים שרציתי לקנות בחיים שלי.

joyiasista

New member
תקשיבי!

קודם כל אני חייבת לציין שבאמת קשה לי לפעמים להאמין שאי אפשר פשוט לתפוס רכבת או אוטובוס ולהגיע לשם. את חייבת להגיע למקום בראשון בבוקר, את תהני מתצוגת אופמת רחוב שאין כמוהה. חוצמיזה שאיימי ווינהאוס גרה שם ושם גם איבדה את חייה. את תהיי בזמן ה"נכון" במקום הנכון.

MissSin7

New member
קעקועים

הי בנות, פתחתי בלוג קעקועים חדש, אשמח אם תבקרו בו:) כמו כן אשמח לקבל רעיונות לפוסטים ולשמוע על מה אנשים שאוהבים קעקועים היו רוצים לקרוא. אלה:)

Shusho

New member
...

סיריוסלי זה מה שמצאת לכתוב כתגובה לפוסט הזה? *נעלבת בשמה*

MissSin7

New member
ממ..אין לי מושג מי זו שיר..

ואני גם לא רואה איך זה קשור לנושא.

שאלה - ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תוהה אם לשאול כאן, או להעביר לפורום קעקועים. אבל מסקרן אותי. מקווה שזה הפעם במקום. כשלומדים לעשות קעקועים, ומתחילים להתנסות - מי משמש כ-"שפן הנסיונות"? ואם הקעקוע לא יוצא כמו שצריך, איך מתקנים אותו? נשמע קצת מפחיד לעשות טעויות עם מחט.

MissSin7

New member
תשובה

קודם כל, לפני שהמחט בכלל נוגעת בעור, המתלמד מבלה הרבה הרבה שעות בלצייר, ולאמן את היד בדרכים שונות עד שתהיה יציבה. זה מונע הרבה מאוד טעויות על העור. כשאני למדתי, פרסמתי מודעה בפייסבוק שאני מחפשת שפני נסיונות לקעקועים בחינם..בכל גודל. ואת לא מתארת לעצמך כמה אנשים קפצו על המציאה. כל העבודות היו תחת ההשגחה של המורה, שהוא כמובן מקעקע וותיק ומיומן, הוא גם עשה את התיקונים הנדרשים. נואי נגיד שאף אחד לא יצא לא מרוצה :)

אדיר ממש! וכמה זמן צריך ללמוד קיעקוע לפני?

ז"א, בטח זה קורס מאוד מעמיק. ומלבד האימון, עד שהמתלמד יכול לפתוח סטודיו פרטי משלו, בטח יש עוד דברים שצריך ללמוד. יש חומר עיוני גם כשלומדים לקעקע (גוף האדם, העור..), או רק "מעשי" (התכלס, הקעקועים עצמם)?

אבל זה היה נשמע ממש חרא ורע ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

יש לי חוש הומור מוזר לאחרונה. יטופל בהקדם!

Fanty S

New member
קצת, אבל הבנתי למה התכוונת

ואני גם יודעת שיש קעקועים יפים משלי, אז זה אולי קצת פחות מעליב/לא במקום. תמיד יש קעקוע יותר יפה :) קעקועים הם גם עניין של טעם. לא באמת איכפת לי אם מישהו לא חושב שהעבודה שעלי יפה בדיוק כמו שלא איכפת לי אם מישהו לא אוהב את השמלה שאני לובשת או את התמונה בסלון שלי.

למעלה