שרשור אוף

Fanty S

New member
הברורה ביותר נמצאת בפייסבוק

כאן. הצבעים התבהרו מאז. זו תמונה יום אחרי העשיה.

MissSin7

New member
יפיפה!

לא רואים הרבה עבודות חזה במדינה שלנו. לצערי.

Fanty S

New member
תודה :)

אני יודעת על 7 (כולל אותי), כשרק שניים ראיתי בלייב (לא כולל את שלי). 1 מהם אפילו לא גמור (עבודה של אור קנטור, את בטוח מכירה. הכתר המהמם עם הכנפיים). את המנעול והמפתח שלך ושל בעלך אני מכירה כבר המון זמן :) הם אפילו היו שמורים לי במחשב הקודם בתקיה של קעקועים שאהבתי במיוחד. הסגנון הזה מאוד מדבר אלי.

Fanty S

New member
אני יודעת

אני גם בפורום קעקועים, למקרה שלא שמת לב :)

MissSin7

New member
חחח

שמתי לב רק לפני שעה...כשראיתי תגובה שלך למשהו שם.. אני גרועה בלזכור נייקים. אני בדיוק מחברת פוסט חדש לבלוג שעוסק באולד סקול. זה הסגנון האהוב עלי.

ראית אותו?

אם כן אשמח לכמה שיותר ספויילרים (כי אחרי שאמרת זת זה אין סיכוי שאני אצפה בו- אבל אני מתה לדעת )

הוא קצת הכניס אותי לדיכאון האמת ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

את את רוצה, אז מצאתי לינק שאת יכולה לראות בו באינטרנט. אשלח לך במסר. אני ראיתי בטלוויזיה מהוי.או.די, כי אין לי כוח לשבור את הגב ולראות במסך קטן. התסריט מעולה, העריכה מדהימה. קשה להסביר... בכלל, איך שהסרט הזה עשוי. המעברים של מחשב ומציאות, הדמויות, הסיפורים (רציתי לבכות, אבל נזכרתי שהתאפרתי ולא היה לי כוח למרוח את כל האיפור, אז התאפקתי
) זה קצת מזכיר לי את השוק שחטפתי אחרי "אפקט הפרפר" ואחרי "רקוויאם לחלום". מן הרגשה כזאת... לא אנושית, שהמוח לא פועל אחרי הסרט הזה, כי הרבה סצנות מהדהדות בראש. לא בקטע טראומטי, אבל זה פשוט... משאיר אותך חסר מילים. קשה להסביר. יש סרטים כאלה שעושים לי ממש "בום", וממש מפחידים אותי אח"כ. אפילו לכתוב במחשב עכשיו מרגיש ממש מוזר.

אני לא רוצה לראות אותו

כי סרטים שהם טריגריים יכולים לעשות לי רע להרבה זמן. למרות שזה לא קבוע... גם סרט "רגיל" יכול לעשות לי רע. כמו 'שאטר איילנד' (שאני לא יודעת עד כמה הוא נחשב רגיל אבל מילא...)

../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני מניחה שאני אראה שוב את "צ'אט רום". לא כי אני אוהבת להתעלל בעצמי, אבל אני צריכה חוויה מתקנת. תנסי לגגל על הסרט ותחפשי תוצאות, אני פשוט מתקשה לספר, אז גם ספויילרים לא אצליח להוציא.

מרמותק

New member
טוב, אני ~בטייוואן~

אחלו לי בהצלחה בתחרות ונתראה עוד שבוע וקצת! ♥

זה נשמע עכשיו כמו סצנה מסרט ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שהאישה נפרדת מבעלה שנוסע לארץ רחוקה וזרה, ומרגישה שהם לא יתראו עוד לעולם. *סצנה דרמטית* "הו! אהוב שלי!" (רק שתדמיינו את זה בצבעי חום-עתיק כזה, מה שאומר שזה בולע את השיער התכלת של מרווה). כן, סליחה. זה היה פשוט משעשע איך שזה נשמע

זה היה ממש חמוד, זה מה שהתכוונתי ../images/Emo6.gif

(אני צריכה לעבוד קצת על החוש הומור שלי. אמכם הסליחה ואביכם התודה!)

איזו שפה מדברים בטיוואן? טיוואנית? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בהצלחה!
אל תשכח למלא עמודים ולקחת איתך את הערכת טיסה!

למעלה