שרשור אוף

coral chan

New member
כתום של תמונות מאנימה קון!../images/Emo210.gif^__^

אין לי כח לכווץ את התמונות ^^ וגם גיליתי שברוב התמונות עברו אנשים באמצע,או שמכל מיני מקומות יש ראשים מבצבצים .____. אפרסם את התמונות שיצאו הכי טוף @@

kenjiteshima

New member
כנס ע"י אנימהוליק בפסח

אנימהוליק שוקלת לעשות כנס (בפסח כנראה), הרעיון הוא שהוא יהיה כמה שיותר פשוט. אם הוא יהיה במקום כמו גני יהושוע אז הוא יהיה בחינם, או שבאולם (אבל לא מפואר מדי XD) בעלות סמלית של 10 שקל, יהיה כמובן דוכן של החנות (אולי שאר הדוכנים ירצו גם? XD), דוכני אוכל (אולי אנחנו נארגן אותם ואז הם ישלטו בכל כי הם יהיו טעימים וזולים מאוד), תחרות קוספליי(בחינם, עם פרס) ואולי עוד כמה פעילויות, חלק בחינם חלק עם עלות כניסה.. לעדכונים נוספיטם ניתן להיכנס לאתר של אנימהוליק www.animeholic.net

Kawaii Baka

New member
מפגש-אין-לי-יום-הולדת-אבל-אני-מיוחד

תבואו בהמונכם! כי גם לאנשים שאין להם יום הולדת מגיע להספים!

Envious

New member
אז גם לך אין יום הולדת?<

אין יום הולדת שמח לך ולי.. אין יום הולדת שמח לך, לך ? ולי ולי ! XDD לאאאא עליסה בארץ הפלאותתת צאצאצאצא

RaVeN IYI

New member
אמפ"ג גם לך היה דז'ה וו? '-';

אוף החתול הסגולורוד הדוחה ההוא עשה לי סיוטים ;<

../images/Emo15.gif אז אני לא הקורבן היחיד של זה

הניו לי קלטות של זה, עד שהקלטתי על זה CCS ואינו

RaVeN IYI

New member
אין יום הולדת שמח לך ולי~

אין יום הולדת שמח לך~ גם לי !!1 משומשומשומשומשומשומשו~ אין יום הולדת שמח~ אין יום הולדת שמח~ אין יום הולדת שמח~ ל~~~~~~~~~~~~ך משומשו '-';;;;;;

RaVeN IYI

New member
XDDDD זה מזכיר לי את הארנבים

העקומים, אני חייבת לציין~ של רוקיה '-';;;;;;;;;;;;

RaVeN IYI

New member
אה כן, וצ'יבית~

מתי את באה אליי שבת נוספת? '-'; המיטה שלי מתגעגעת עלייך -^-^-

RaVeN IYI

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDD

המיטה שלי מתגעגעת עלייך XDDDDDDDDDDDDDDDDDD קורלצ'אן להימחץ למוות XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD '-'; רייבן במצב כפית שוב.. @_@;;;

RaVeN IYI

New member
XDDDDDDDDDDD

מאז עזבת השמיכה שלי לא מוכנה להיות מעל ;< היא תמיד רוצה מתחת ;; וכשאני לא מסכימה לה '-'; היא בורחת באמצע הלילה ומתייפחת על הרצפה ;<

coral chan

New member
כשתהיה לי שבת חופשית ^^'' ../images/Emo210.gif

מתישו בקרוב ההורים נוסעים לבית מלון, אז..אולי אז? D:

למעלה