שרשור אוף

MichelleLev

New member
;_;

למה?! אם הייתי מקבלת פחות משישים והייתי מענישה את עצמי, בחיים לא הייתי מתקרבת הנה בכלל.

Sakai Shana

New member
כבראמרתילךבמסן.]:

כפרע, לא להיות מבואסת~!! 333> [תהיי זמינה בסמסים ובטלפונים. ם: ]

cRitiCaL KitTy

New member
|צומי|../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אבל 70 זה דווקא די בסדר... הייתי אולי מבינה עוד איכשהו אם זה היה -60 אבל 70?Oם

RaVeN IYI

New member
הלוואי עליי ציונים כאלה '-';

מצד שני.. לא עשיתי מבחנים כבר דיי הרבה זמן OO; שזה יכול להסביר למה אין לי ציונים בכלל~ אוהבת אותך מאוד, קיאריט~ ואם לא נראה אותך שבוע '-';; אז לפחות את נותנת לנו זמן להתגעגע 3: ומשום מה אין לי ת'מספר פלא שלך '-';;;

Goggle Girl

New member
לא! הולואו שלי! ;[

מה אני אעשה עכשיו שבוע בלי ההולואו שלי תגידי לי?! אני, אני... אני עוד אחזור למוטב! >< וזה יהיה באשמתך! ><

Envious

New member
חח נראה כמה זמן תחזיקי מעמד P:

אבל לא נורא את יכולה לעשות מבחן חוזר לא? וכל הכבוד על העונש העצמיP: אני לא כזאת חזקת אופי T_T

Fay Wood

New member
איכסה ביולוגיה ;; ../images/Emo168.gif

נובאמת, חרשניתת!!11 ;-----; אני מתפללת לציונים כמו 70~ ולמשו שיצליח לגרום לי להקשיב בלימודים/להכין שיעורים/להיות חרשנית כמו פעם T.T; את לא צריכה להעניש את עצמך _כאזה_ עונש~ ;; וזה עוד בביולוגיה! ביולוגיה זה המקצוע הכי פיכסה עלי אדמות אחרי פיזיקה!111 (מדברת הילדה מהבצפר למדעים ._.) בכלמקרה, אנחנו נתגעגע~ ;.; המשך חרישה נעימה x.x

Mrs Puff

New member
*צומי!!!* ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

כיף לך שיש לך אופי. אני לא הייתי עומדת בזה
אבל את לא צריכה להעניש את עצמך ^^ 70 זה לא כזה נורא ^^ בטח לא עם בגללו את מענישה את עצמך, כי זה אומר ששאר הציונים שלך יותר טובים ^^ *פרצוףפילוסופי*

KiaritChan

New member
באמאשלכם. תקראו לי מפגרת.

מסתבר שהמבחן היה שייך לירדן השני בכיתה שלי. אני בכלל קיבלתי 78. I'm still here!!#%@^#^

SaijinKun

New member
יאיי,קיאריטצ'אן עדיין איתנו!!!!!!!!

המשך: !!!!!!1@$!@%^#$%@~@$@$$!!!!!!!!1111 יאיייייי!!!!!!!!!!!111 קיאריטצ'אן,אל תפחידי אותנו ככה יותר ;-;~

למעלה