שרשור אוף

Fay Wood

New member
אמגג!!!1 סוגוייי~ ^___^ ../images/Emo168.gif

בקשר לקוספליי, אני לא כלכך בטוחה שאנשים יישמחו לעשות עוד קוספליי כמה שבועות אחרי האנימהקון.. x.x יאייי~ כנסס ^___^ ויהיו דוכנים וכאלה, כן?

kenjiteshima

New member
מן הסתם יהיה דוכנים וכאלה

דוכני אוכל עם מחירים זולים ודוכן של החנות

השמלאני

New member
אההה ואסור לשכוח

דוכן "בן הוא הומו" זהו דוכן שבו אנשים יעברו אחד אחד ויקראו לבן הומו שיעמוד שם ולא יעשה כלום בנושא (תראו ממה אנחנו נהנים כשאנחנו יושבים חסרי מעש בחנות) אבל רציני עכשיו אנשים תבואו אטנחנו משקיעים בזה הרבה ולא יעלה הרבה להיכנס ולא חייבים קוספליי אחר מי שרוצה יכול להשתמש באותו אחד

MrsGreen

New member
אני לא מבינה מה הקטע של כל אחד

שיש לו ביקורת על הכנס הקודם לעשות כנס משל עצמו.. =/ או וואל.

Goggle Girl

New member
שמעי, כשבאים אליהם בטענות

והם אומרים לנו לשתוק ולהגיד תודה שיש בכלל כנס...

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifלמה לא?

אם מרגישים שאפשר לעשות דברים בצורה טובה יותר, אז למה לא?

Goggle Girl

New member
איזה אפקט בדיוק?

האפקט שצריך להיות מכנס זה שנהנים ממנו ואם משלמים אז שמרגישים שמקבלים תמורה לכסף שלך.

MrsGreen

New member
אני לא יודעת מה איתך אני הרגשתי

שקיבלתי תמורה מספקת לכסף שלי.

Goggle Girl

New member
יפה, אבל אנשים אחרים לא

אז זכותם לפעול בהתאם כמו שאת פועלת בהתאם

MrsGreen

New member
אבל זה לא אמור להיות פעולה של איש

אחד.. נמ אני לא חושבת שזה יעזור שיהיו יותר מ2 כאלה בשנה, מצידי שלא יהיה 2 אנימה קון, אבל אם יהיו יותר מידי אירועים פשוט יתחלקו לקבוצות וזה יגרום שההליכה לאנימה קון תאבד מהאפקט שלה, והסיבה שכל כך כיף ללכת לקונים תאבד ;[

Goggle Girl

New member
לא יודעת מה איתך

אבל עם כל הכבוד אני לא צריכה לשלם בשביל ללכת לקון בשביל לראות אנשים. בשביל זה היו מפגשים במסגרת בה הם היו עד עכשיו ולכולם היה טוב. ואז הגיע הקון הראשון ואנשים התלוננו ואמרו להם לשתוק. גם השנה לא היה מדהים לפי דעתי ואם אנשים חושבים ככה גם ורוצים לעשות משהו בנידון עלה והצלח

אה...

בלשלם כדי להכנס ו.. לשלם על דברים? @____@; מה שעשה את הכנס הזה לכל כך כיף הייתה החברה.. והחברה הייתה לא פחות כיפית גם בחינם XP

BlackEyedSpirit

New member
אמגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!

יקרינו שם גרווי *____________________________________________* אני הולכת. אני בהחלט בהחלט הולכת. למרות שגמרתי את הסדרה מזמן >> אני רוצה לראות איך אנשים תמימים מגיבים לשונן איי XDDD וגם גרווי זה כל כך סגיד *_______* אנשים, תראו גרוויטיישן. ואז נשתלט על העולם !!~!~ ניהאהא D< נו, טוב ._.

cRitiCaL KitTy

New member
XD../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

איזה אנשים תמימים נראה לך שכבר יהיו שם?

BlackEyedSpirit

New member
לא יודעת ._. אבל בכל מקרה !!~~!!~

בטוח [או שלא] שיהיו שם כאלה שלא ראו שונן איי. אני חושבת. נו, שיהיה . העיקר לראות את הפרצופים של האנשים XDDDD

כל מי שמשתתף בקהילת האנימה בארץ

לא יופתע למראה עדת בנות עשרה שצווחת במלוא הגרון "יאוי!!!111 יאוי!!!11", וגם לא הופתע. P=

למעלה