שרשור אוף

cRitiCaL KitTy

New member
צומי^_^;../images/Emo113.gif

נו, השרשור תעודות למטה כזה והתעודה שלי kicks ass כזאת>: *אחמ אחמ* ממוצע 91^_^: ספרות: 80 לשון: 90 הסטוריה: 85 אנגלית: 100 מתמטיקה: 94 פיזיקה: 96 מדעי המחשב: 100 מדעי המחשב-א: 96 חינוך גופני: 80

ketty the sheep

New member
איזה יופי! D:

אם היית תלמידה שלי הייתי מביאה לך סוכריה על מקל עכשיו.

cRitiCaL KitTy

New member
אולי תביאי בלי קשר?../images/Emo113.gif

*זונת סוכריות על מקל* הביאו לי דווקא שלוש סוכריותO: אבל לא כאלה טעימות;; ותודהD:

cRitiCaL KitTy

New member
^_^../images/Emo113.gif

מדעי המחשב בעיקר כי הבגרות עם חומר פתוח^_^; חשבתי על דברים אחרים, אבל אני ממש גרועה בהיסטוריה ולכל מקצוע אחר מודבק איפשהו בצללים עיוני עם תולדות...

unex

New member
את עושה לי חשק לבי"ס

בכיף הייתי חוזר לסיבוב שני בתיכון, אפילו רק את י"ב לא שלא כיף לי בצבא, אבל בבי"ס החיים כל כך הרבה יותר קלים... וסתם כי אני מקנא בכולם שמפרסמים ציונים אז הנה הבגרויות שלי
: יח' ציון מקצוע ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 100 אלקטרוניקה ומחשבים,עב' גמר 5 95 אנגלית 2 91 הבעה עברית 2 88 ידע העם והמדינה 1 90 לשון עברית 5 98 מערכות אלקטרוניות 5 100 מתמטיקה 2 88 ספרות 5 100 פיסיקה 2 99 תנ''ך

ketty the sheep

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מה זה היה? מבחן? בוחן? מתכונת?
בכל מקרה, קונגרטז.

ketty the sheep

New member
(...אה, רק עכשיו שמתי לב שכולם

קיבלו תעודות היום.
). מוזר, רק אצלינו עוד לא חילקו?

Goggle Girl

New member
'-';

רוקיה: איצ'יגו, תיראה, תיראה!!!!! איצ'יגו: המנובל הזה שוב מפיץ תמונות שלנו... והוא הבטיח שהפעם הוא לא יצלם =_=|||

Shishi san

New member
צ'יבי סמאP=

"You are the seme in disguise. Able to fit in and get along with uke and seme alike, you are able to get close to the uke on their level before exerting your dominance. This makes you at times manipulative and able to fool others about your true seme nature. Because of your harmless appearance, it takes the flamboyantly gay Flaming Uke to really bring out your aggressive side and expose you for the seme that you are."

למעלה