שרשור גח"ת ליום כיפור

../images/Emo32.gifשרשור גח"ת ליום כיפור

(גח"ת= גמר חתימה טובה)
צמים ביום כיפור?
מה התכניות שלכם? איך תעבירו את החג?
רואים סרטים? אם כן, איזה? האם של בראד?
מתכננים להיות פה? לאלה שצמים:
מאיזה גיל אתם צמים? ולאלה שלא:
האם היתה שנה שבה צמתם פעם?
גח"ת לכולכם! וצום קל
וזכרו- אם אין לחם, יש בראד!

AC LoVeR

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

צמים ביום כיפור? כן
מה התכניות שלכם? איך תעבירו את החג? חח מקווה לישון והרבה ואם לא יש לי מלא ספרים לסיים לקרוא..
רואים סרטים? אם כן, איזה? האם של בראד? לא..
מתכננים להיות פה?לא...
לאלה שצמים:
מאיזה גיל אתם צמים? מכיתה ז'.. גיל 3 אני חושבת לא??

AC LoVeR

New member
כן הא?! ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

צמים ביום כיפור? כה
מה התכניות שלכם? איך תעבירו את החג? בגלישה באינטרנט, השלמת עוד כמה משימות ללימודים, שינה וצפייה בסרטים של בראד
רואים סרטים? אם כן, איזה? האם של בראד? אני מתכננת על "נהר זורם ביניהם", "עגבניות ירוקות מטוגנות" וכאלה- אני בקטע נוסטלגי תמיד בחגים
מתכננים להיות פה? כן, ה אורחת תהיה, אז שאני אחמיץ?
לאלה שצמים:
מאיזה גיל אתם צמים? מכיתה ג', כי תמיד היה קטע כזה שאבא שלי היה צם לבד, וסובל נורא, ואמא שלי תמיד אמרה ש"הוא צם בשביל כולנו"- אז מכיתה ג' החלטתי שהוא לא צריך לצום גם בשבילי (ואולי הוא יסבול פחות)
בסוף נשברתי ושתיתי, אבל מאז אני צמה "לפי הספר" ועוד לא נגמלתי מזה

Shiri from the block

Active member
........ צמים ביום כיפור? לא. אבל אף אחד לא יודע על זה../images/Emo3.gif מה התכניות שלכם? איך תעבירו את החג? בלהעמיד פנים שאני צמה../images/Emo122.gif ולקרוא ספרים רואים סרטים? אם כן, איזה? האם של בראד? אם הייתי יכולה לעשות את זה בגלוי-אז לא :X הייתי רואה שר הטבעות בטח מתכננים להיות פה? הלוואי לאלה שצמים: מאיזה גיל אתם צמים? כיתה ו', סתם רציתי לנסות ובגלל שהצלחתי אמרתי לעצמי למה לא להמשיך..

למה את צריכה להסתיר את זה?

המשפחה שלך מסורתית? יש להם בעיה עם האמונות שלך?

Shiri from the block

Active member
לא אנחנו חילוניים אבל חוגגים את כל החגים.. וזה הקטע, שהם לא יודעים מה האמונות שלי.. כי אני יודעת איך הם יגיבו שהם ידעו.. רק לפני כמה ימים דיברנו על מישו שלא צם, איזשו חבר של אחי והם כזה הגיבו בזילזול ושזה רע לא לצום וכל זה../images/Emo122.gif ../images/Emo10.gif

אולי תנסי להסביר להם

או לשאול אותם באופן עקיף- מה היה קורה אם מישהו במשפחה לא היה צם... בסך הכל את לא עושה שום דבר רע.
בזמנו, הייתי צריכה להסביר להורים שלי למה אני רוצה לעשות שירות לאומי- והם הבינו, למרות ש"אין כזה דבר" לא ללכת לצבא

Shiri from the block

Active member
אני לגמרי מסכימה איתך אבל קשה לעשות../images/Emo10.gif נראה כבר מה יהיה../images/Emo10.gif בכל מקרה אין מצב שיתנו לי להיות על המחשב../images/Emo7.gif ותמונה מדהימה../images/Emo99.gif

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifהמחשב בבית שלהם../images/Emo35.gif

לדעתי ככה או ככה לא היית צריכה להדליק אותו מתוך כבוד למשפחתך הצמה. אבל אם את לא מאמינה בלצום ולא מאמינה במה שהם עושים אז תעשי מה שאת מאמינה גם אם לא יקבלו את זה כל כך..כל אחד ואמונתו יחיה

Shiri from the block

Active member
מזה המחשב בבית שלהם?../images/Emo12.gif אני גרה איתם בבית../images/Emo12.gif חח אני רק בת 19 ונו, ברור שצריך לכבד אותם.. לכן אני אומרת שבכל מקרה אין טעם בזה שאני אספר להם.. כי מתי אני כבר אוכל לאכול ולשתות אם לא מולם? המטבח והסלון אצלנו מחוברים כזה.. לכן זה עוד יותר מייאש אותי../images/Emo122.gif אין מזה דרך מוצא.. אלא רק לסבול עד שאני אגור במקום אחר../images/Emo10.gif

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאז זהו שהיא עושה דבר רע

לדעתם ולדעתה לא. לדעתי גם אם הם חושבים שהיא עושה דבר רע הם צריכים לקבל את זה כי זו האמונה והדעה שלה והיא בכל זאת אחות ובת שלהם ואי אפשר להכריח אותה לעשות משהו שהיא לא רוצה ולא מאמינה בו.

זה עדיין לא דבר רע...

היא לא מזיקה לאף אחד.
אם היא רוצה ללכת לגיהנום, זו צריכה להיות בעיה שלה
(חחח סתאאאם
)

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחח תודה באמת!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Mayuchkita

New member
עונהה

לא צמה ! הייתי חולה יומיים עכשיו, ובקושי הכנסתי משו לפה
ועכשיו עוד יום לא לאכול ולא לשתות ועוד הייתי חולה ממש לפני יום.. וזה לא ממש טוב בשבילי .. אז לכן אני לא צמה. למרות שהתכוונתי שכן.
התכניות שלי ? שומדבר מיוחד. להיות במחשב. לקחת כמה סרטים מהבלוקבאסטר. לעבוד הרבה על שיעורי בית. וללמוד למבחנים. כי החסרתי מבצפר בימים האחרונים, כי הייתי חולה. אני לא יודעת אם אני אראה סרטים של בראד .. כאילו תלוי.. את מר וגברת סמית ראיתי מליון פעם.. וגם את טרויה.. והרבה סרטים שלו כאילו לא לגילי.. לא אכפת לי לראות מה שלא לגילי.. כלומר דברים כמו ראיון עם ערפד.. או מועדון קרב.. וכאלה.. אבל גם יש את ההורים שלי, והם יודעים שזה לא לגילי. והם פשוט לא יתנו לי לראות .
האם הייתי שנה בה צמתי ? לא שאני זוכרת. זה אגב הגיל שבו צריך להתחיל לצום, 12-13, למרות שאני כבר בקרוב בת 14. צום קל ! וגמר חתימה טובה !
וואי. חפרתי.

תרגישי טוב ../images/Emo201.gif

ומה לא לגילך? אני ראיתי את "ראיון" בגיל 15 ואין לי שום טראומת ילדות מזה
סמכי עליי, מקסימום תבואי אליי לטיפול

למעלה