שרשור גח"ת ליום כיפור

Shiri from the block

Active member
לא יתנו לך לראות ראיון עם הערפד?? אני ראיתי את הסרט הזה בפעם הראשונה כשהייית בת 9../images/Emo6.gif רק שאז ממש מפחדתי מאיך שטום נראה כשהוא חצי מת וזה אז תמיד הסתרתי את העיניים../images/Emo3.gif

Mayuchkita

New member
לא, לא שאני מפחדת מזה..

ממש לא אכפת לי לראות את זה, והייתי רוצה
ראיתי דברים הרבה יותר מפחידים.. שזה בכלל לא.. כמו פרוייקט המכשפה מבלייר שזה באמת מפחיד
פשוט לא יתנו לי לראות, ההורים שלי כל רגע באים לסלון, וכבר רואים מה אני רואה.. "זה לגילך?" ומה אני אגיד להם.. ואני לא מדברת רק על ראיון עם ערפד, יש לבראד הרבה סרטים שלא מתאימים לגילי.. לא אכפת לי לראות אותם.. אני דווקא רוצה.. אבל פשוט לא יתנו לי

../images/Emo45.gif ומה עם סרטים כמו

"רוחות של תשוקה"? "12 קופים"? "שבע שנים בטיבט"? "לפגוש את ג'ו בלאק"? "תלמה ולואיז"? ועוד ועוד... אני לא חושבת שיש בהם שום דבר שהוא "לא לילדים"
אם כבר, אז טרויה הוא "לא לילדים"

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gif../images/Emo45.gifנכון חח

רוחות של תשוקה זה סרט לא לאף אחד.. סרט שאני אישית לא אהבתי לראות בכלל.. הסיפור אומנם מאוד יפה אבל המראות שם קצת קשים לי לצפיה.. אני רגישה חחח חוץ מזה היא בת 14.. סביר להניח שהיא ראתה איזה סצינת סקס בחייה
הנוער של היום הוא לא הנוער של פעם חחח היום אין דבר כזה סרט מעל גיל 18 חחחחחחח

Mayuchkita

New member
חח..

הזמנתי בV.O.D את תלמה ולואיז, ואז כשכבר הזמנתי אמא שלי אמרה לי שאסור לי לראות כי יש שם סצינת אונס.. וכל מיני כאלה.. עצבים
אבל זה היה די מזמן.. וגם רוחות של תשוקה.. מה בדיוק אין שם סקס? כאילו לא שאכפת לי לראות את זה.. (כאילו שלא ראיתי פעם, בטח שראיתי) אבל זה לא שיש לי טלוויזיה משלי בחדר שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה, אם אני רואה סרט זה בסלון. וכולם יכולים להסתכל.

סצינת אונס? ../images/Emo12.gif

מה פתאום? אמא שלך כנראה לא ראתה את הסרט.
סתם סצינת סקס רגילה (עד כמה שסצינת סקס עם בראד יכולה להיות "רגילה"
)

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאז תראי שאת לבד בבית חחח

איפה המחשב? תורידי במחשב חחח אמא שלך מגינה מדי כזאת
אמא שלי מאוד מגינה וכזה חחח אבל לא מונעת ממני לראות סצינות סקס וכאלה.. אם זה מפריע לי לראות אז אני לא אראה.. לפעמים יש סצינות קשות בטיוי שלא נעים לי לראות או סצינות אונס כמו שאמרת שהן קשות וכזה אני מעבירה זמנית או עוצמת עיניים חחח אם לא יהיה לך נעים לראות אז מין הסתם לא תראי או תעבירי. אולי אם את כל כך רוצה לראות תגידי שזה לא מפריע לך.. או שתגידי לה שאם זה יהיה תעבירי קדימה עד שתיגמר הסצינה המסויימת או שלא תראי אותה ותעצמי עיניים או משהו חחח חפרתי

Mayuchkita

New member
כן רעיון טוב.

להוריד מהאינטרנט. כי יש לי אימיול
אבל אני גם יכולה לקחת את תלמה ולואיז מחברה שלי כי יש לה את זה בבית בדי וי די ואני אראה כשלא יהיה אף אחד בבית. האהא

Im Invisible

New member
עונה. ../images/Emo3.gif

צמים ביום כיפור? יאפ. מה התכניות שלכם? איך תעבירו את החג? בצהריים אקרא ספר,ובערב אני אהפוך לצדיקה,אלבש חצאית ארוכה,וארד עם חברות למטה-לרכל וכו'.
רואים סרטים? אם כן, איזה? האם של בראד? תמיד רואה סרטים של בראד. [או לפחות מנסה] אבל בכיפור-צדיקה! מתכננים להיות פה? לא. לאלה שצמים: מאיזה גיל אתם צמים? 12.

../images/Emo6.gif איזו חמודה

לפחות יש לנו צדיקה!
לראות סרטים של בראד זו גם מצווה, לא?

Im Invisible

New member
../images/Emo9.gif.

כן. אני
! [לפחות יום בשנה מנסה להיות.
] ברור שזאת מצווה,אבל ההורים יהרגו אותי,ואני צריכה את הזמן הזה קצת לנקות את הראש, אז זה נחמד לי.
תהני מקיום המצווה!

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gif אני גם צדיקה../images/Emo2.gif

כמעט
היום בטעות הדלקתי את האור עם הכתף ואז כזה ישר בלי לחשוב כיביתי אותו ממש מהר.. אז זה שתיקנתי את זה שהדלקתי בטעות עשיתי עברה
אבל זה בלי כוונה.. מקווה שהקב"ה יסלח לי

הוהו, כמה זמן חלף../images/Emo24.gifהתגעגעתי.

מה שלומכן?מצטערת על ההזנחה...לימודים, לימודים, ועוד קצת לימודים
צמים ביום כיפור?כן
מה התכניות שלכם? איך תעבירו את החג? בשעה 5 חברה מגיעה אליי, נדבר כמו שרק אנחנו יודעות... ב9 קופצות לחברה אחרת, משם לצומת המרכזית[לא נשמע טוב
] מסתובבים עם החבר היקר שלי ושאר חביבים עד 6 בבוקר, בערך
משם הולכת לישון, בתקווה מרובה שאצליח להרדם עד צאת הצום... רואים סרטים? אם כן, איזה? האם של בראד? מה פתאום. מתכננים להיות פה?לא. לאלה שצמים: מאיזה גיל אתם צמים?14, כל שאר הפעמים נשברתי, כמעט כל כיפור אני חולה[כן, גם הנוכחי...] ולאלה שלא: האם היתה שנה שבה צמתם פעם?

אז איך היה לכן באופן כללי? ../images/Emo21.gif

אני בעיקר עשיתי עבודות, ולא הספקתי כל כך לראות סרטים כמו שתכננתי... בסוף ראיתי כמה פרקים של "טאץ' עליז" עם אחותי
וישנתי המון- מ-3 עד 1 בצהריים!
לא יודעת איך הצלחתי... לקראת הסוף התחלתי להרגיש חולשה... ועד עכשיו קצת... אבל הלכתי לשמוע את השופר בכל זאת

למעלה