הורדתי בטיפו וזה בלאק סקין
V verobabe New member 25/8/05 #35 יש בו מלא חידושים את יכולה לשלוח למשתמשים הודעות גם כשהם לא מחוברים.. ךלהאיר הודעות קוליות.. יש עוד כמה דברים..
יש בו מלא חידושים את יכולה לשלוח למשתמשים הודעות גם כשהם לא מחוברים.. ךלהאיר הודעות קוליות.. יש עוד כמה דברים..
מ מחורפנת על קמי New member 23/8/05 #14 את לוחצת על המקש PRINT SCREEN פותחת צייר [או כל תוכנה אחרת] ומדביקה..
• •°מיאויית•° New member 24/8/05 #19 שלי../images/Emo41.gif הפרינט סקרין יצא גדול מדי ואין לי כוח עכשיו להקטין...אז זאת התמונה שיש לי ברקע
שלי../images/Emo41.gif הפרינט סקרין יצא גדול מדי ואין לי כוח עכשיו להקטין...אז זאת התמונה שיש לי ברקע
• •°מיאויית•° New member 24/8/05 #28 Drew Fuller בעולם שלי יש כמה תמונות...והיא השתתף בקליפ של לינדזי ושיחק במכושפות ובעוד כמה דברים...
V Vegetable Salad New member 25/8/05 #34 לא מכחישה ../images/Emo42.gif מכורה כבדה לעקרות בית נואשות לפני זה היו לי סתם הדסקטופים של וינדואוס, אבל אני משתדלת להחליף כל הזמן (לינדזי, DH, נינה, נאופטס ).
לא מכחישה ../images/Emo42.gif מכורה כבדה לעקרות בית נואשות לפני זה היו לי סתם הדסקטופים של וינדואוס, אבל אני משתדלת להחליף כל הזמן (לינדזי, DH, נינה, נאופטס ).