שרשור החדר שלכם - בהשראת

dark max

New member
OMFG!!! ../images/Emo11.gif

יש לך הרבה פוסטרים *_* יש לך את ביאקוה *_* גמאני רוצה!!!

mike 666

New member
אה הייתי מראה לכם את החדר שלי ..אבל

אין לי כוח -_- ^_^ אבל אני אתאר לכם את החדר שלי , הוא גדול , יש בוא מחשב , טלויזיה , אורגן לפני 4 שנים או יותר , קנו לי אותו בכוח כדי שאני אתחיל ללמוד , אבל תמיד נמשכתי לתופים יותר ..אבל ביאוס , לא התחלתי ללמוד תופים , לא לדאוג אני אלמד . על אחד מהקירות מעל המיטה יש כמה ציורים שלי של דמויות שלי שעשיתי עליהם קומיקסים מהראש ( משהו מושקע ) ויש את המערכת על מדף , ויש לי שם בובות קטנות של איצ'יגו ורנג'י , וקלפים של טנג'ו טנגה , ומנגה אחת של בליימ , וספר מנגה שקניתי ב249 שקל ...בחיי הרבה כסף אבל היה שווה !! יא ! ומעל כל זה יש לי עפיפון יפה כזה מבד של דרקון יפני כזה , ואני רוצה לצייר על הקיר מעל המיטה ..זהו .

Envious

New member
נהנה.. איפה המיטות בחדרים '.'

יותר מעניין *.* ואנבי לא מוצאת את המצלמה.. אז סיור וירטואלי P: מעל המיטה יש אדו בבוקסר ^^ ופוסטר של רוסיאל מעל סצונה *__________* ואממ סצונה ליד המחשב D: וסאי מהיקארו נו גו ליד השולחן עבודה (נשמע פלצני שולחן עבודה T_T) המקום הזה שזורקים עליו ניירות/מחברות/דפים @_@; ובכניסה לחדר פוסטר של spiral ^^ ושל white cross על הארון ודיאנאנג'ל-דאסיוקה/דארק. ועוד דייסוקה דארק במגילת קיר *__________* והרבה תמונות של מאנה/גאקט/קאמי

mike 666

New member
נשמע נחמד ..

נייס החדר שלי גדול ,אבל הוא ריק , הייתי רוצה חדר קטן , ואז מה הייתי עושה לו ..פייי הייתי עושה לו טובה , מצייר על הקירות בשפע ומדביק פה ושם פוסטרים וזה וההוא .. קיצר הוא יהיה עמוס ביותר ..

Vivi Sparrow

New member
הפוסטר שכמעט ולקחתי, אבל וויתרתי לך

DDDD: אדו בבוקסר, כהכה, ואני אמרתי את זה ראשונה ^_^ יש לי את התמונות של פינקי ישן בחדר שלך, אני יכולה לשים [אם הוא יאשר לי] XDDDD

גמלי יש ת'פוסטר של רנג'י וביאקויה!

האמת רציתי לקנות עוד באייקון, אבל הייתה שם בובה נסגדת של בארט סימפסון- ולא עמדתי בזה...P: (יש לי חדר יפה, אבל אין בו כמעט דברים שקשורים לאנימות^_^;[הרוב מוזיקה]וגם אינלי איך להראות אותו).

Ichimaru Gin

New member
טוב הינה חלק מהחדר שלי.

בשבילכם אפילו סידרתי קצת. הינה קצת לפני הסדר :)

Ichimaru Gin

New member
טוב הינה חלק מהחדר שלי.

בשבילכם אפילו סידרתי קצת. הינה קצת לפני הסדר :)

למעלה