שרשור היכרות

vitamin P

New member
../images/Emo32.gif שרשור היכרות../images/Emo13.gif

הסדרה עוד לא התחילה ולפני שהפורום יעלה הילוך בואו נכיר קצת יותר טוב אחד את השני:
אזזזזז...... שם.......משפחה......איזור מגורים......גיל......עיסוק......ועוד.....(איזה שחקן משחקני הסדרה אתם הכי אוהבים?)

hai001

New member
אני

שם: יובל משפחה: חי איזור: תל-אביב גיל: 20 עיסוק: לומד לפני גיוס בשעות הפנאי ניצב בסוכנות ליהוק והייתי גם בצילומים לחדר מלחמה בתור חייל שחקן אהוב: אלי פניש

vitamin P

New member
שאלה../images/Emo13.gif

אתה מופיע בתוכנית?? מגניבבב בן 20 לפני גיוס??? בהצלחה(לא קצת מאוחר)

vitamin P

New member
אני

עומר
כפר סבא
אפשר להתחיל להגיד כבר 18
שמיניסט
באמת שהקאסט איכותי ומעניין אבל בנתיים ליאור מאוד משכנע ואיילת אחריו(אלי בנתיים רק מצחיק אני לא יודע עד כמה הוא דרמתי)

מילי17

New member
מתי התאריך שלך?../images/Emo140.gif

כי ראיתי בפרטים שגם אתה מזל גדי...
מזל טוב

vitamin P

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

חחח
גם אני מחכה להתחלת הסדרה רק עוד 46 שעות ו 25 דקות

מילי17

New member
אני ../images/Emo85.gif

שם: מירי אזור מגורים: ראשון
עיסוק: למרר למורים את החיים...
השחקן שאני הכי אוהבת: יאיר.
והוא כ-ן משחק. ודקת משחק זה כן נקרא!!!! זה כן זה כן זה כן!
ושאף אחד לא יסתור אותי כי אני ילדת היום הולדת השבוע ...

silverhawk

New member
מתפקד

שם: דודי איזור מגורים: ת"א גיל: 19.5 עיסוק: חייל ומנהל בתפוז
שחקן אהוב: קשה להגיד, אבל יש לי חשש אחד - אצלי לפחות אלי פיניש מקושר יותר מידי לקומדיה. אני מקווה שהוא יצליח להתעלות על עצמו ולמחות את הקישור הזה (אלי, במידה ואתה קורא את זה - זה לא משהו רע, כן? זה רק בגלל שאתה מוצלח בתור סטנדאפיסט\מתמודד מול העולם
).
בקיצור, אני מחכה בקוצר רוח להתחלת הסידרה.

April86

New member
גם אני רוצה :)

שם:אפריל איזור מגורים:חולון גיל: 18 וחצי עיסוק: חיילת ועובדת ("עובדת") כניצבת מדי פעם (כנ"ל גם לחדר מלחמה) דרך אגב, הבחורצ'יק שכתב פה שהוא גם היה ניצב שם... אתה מטייק טו? ;*) השחקנית שלי- איילת זורר,שחקנית איכותית. למען האמת, השם של הסדרה פחות מושך ונשמע די משעמם, נקווה לטוב...

vitamin P

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זה לא פייר אני רוצה גם
איך הגעת להיות ניצבת? ודווקא אותי השם הוא זה שמשך

April86

New member
מממ

טוב אם את אומרת.. :) נשמע לי די כבד השם, אבל כל אחד ודעתו. בקשר לסוכנות, כנסי לפה: www.take2.co.il

טלמ

New member
אני...

שם: טל מוסקוביץ' גיל: 12.5 עיר: נתניה עיסוק: תלמיד שחקן אהוב מהסדרה: עוד לא ראיתי אז אני לא יכול לשפוט אף אחד: כל השחקנים בעלי כשרון משחק מדהים...

מתפקדת

שם: תלתלית משפחה: עם לב מגורים: ראשל"צ גיל:23 עיסוק: קונדיטורית ואלי פיניש האהוב עלי מכל

פגית

New member
מתפקדת.....

שם: יובל בר גיל: אני דיי אומרת 18 כבר למי שתוהה(20.1.05,שבוע אחרי המנהל של הפורום..) אזור: הדרום ..ב"ש.. עישוק: שמינסטית יאי... שחקן אהוב:איילת זורו חולה עליה,וליאור אשכנאזי שניהם שחקנים מעולים לדעתי..

למעלה