שרשור היכרות

הנשית

New member
טוב נראה לי שהבת שלי צריכה להחליף

אותי כאן, אבל למי איכפת? אני פשוט מחכה לסדרה וזו עובדה. חובבת כתיבת תסריטים מושבעת וכתיבה ולכן מסוקרנת תמיד לראות את הכותבים והשחקנים בכלל - אוהבת לראות משחק טוב ושחקנים שנראים טוב במשחק שלה [ זו האמת ] . רוקדת המון וגם עוסקת המון באירובי, כותבת המון כפי שאמרתי, אמא לילדים שנראה לי שהם צריכים להיות כאן במקומי
, אבל הם לא :) - ועובדת בית משפט, בדרך ללימודי אירובי. אז אני מחכה לראות את גבע ובכלל מקווה שאמשיך לראות את המשך הסדרה, הכל תלוי בפרק הראשון

אריאן87

New member
גםאניגםאני../images/Emo9.gif

הממ קפצתי לפורום והחלטתי להצטרף
שם:מאיה גיל:17 וחצי עיסוק: שמיניסטית בע"מ
מקום מגורים: ת"א שחקן אהוב: יאיר לפיד

כנ"ל .

*** בלי להגיד קטנה !!! ** שם:קרן גיל: 14 עיסוק:להרוס למורים את השיעור !!! חולה על זה! מקום מגורים:ירושלים.
-קרן-

carmit4

New member
אני!

שם: כרמית איזור מגורים: כרמיאל גיל: 17.5 עיסוק: אמממ..שמיניסטית...יאללה שיגמר כבר שחקן אהוב: איילת זורר, שחקנית מעולה
[סתם בכללי, תגיד עומר יש לך פרוטקציות או משהו
חחחח]

pilpelet4u

New member
../images/Emo26.gifגם אני גם אני !../images/Emo36.gif

שמי אורית
גרה בקרית ביאליק (בצפון)
אני בת 18 (וקצת...)
עיסוק - צבא
מה עוד ? בינתיים זהו

the illusion

New member
היי אני אירית:) ואי ממש מאגניב

שנפתח פורום לסדרה הענקית הזו!!!!! שם: אירית כפי שהצגית בהודעת הפתיחה איזור מגורים: המרכז גיל 18 , שמיניסטית גאה:) השחקן האוהב עלי הוא ליאור אשכזני מאז ומתיד כובש את ליבי!!! ואין זו פשוט סדרה ענקית!!!

chiquitito15

New member
היי לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני צ'יקו
אני לרוב בפורום 230 (טלנובלות) אך צפיתי בסדרה היום והיא נהדרת
אמשיך לצפות...

סופה21

New member
גם אני....

אחרי צפיה בפרק הגעתי לפורום.. אני לירן , גר ליד נתניה , בן 21 , חייל בח"א (חוקר בטחוני למי שמכיר) לאחר הפרק היום אהבתי את המשחק של פיניש קצר וקולע :)

pardoi

New member
me2../images/Emo20.gif

טוב אז...
ענבל
הרצליה
21 (עוד חודשיים אבל מי סופר)
נציגת שרות לקוחות
ועוד...? אין,....
אה כן...ליאור אשכנזי.... שנה טובההההההה

avnerg7

New member
יאיר שלום

רואים שאהבת את 24 הקטע עם פיצוץ השגריר בצרפת היה טוב ובתזמון מעולה. יש לצפות להרבה סקס ותפניות "בלתי אפשריות" בסגנון ג'ק באוור למשל, קטע בו פינטו מוציא להורג את אחת הבנות אחרי שגילה שהעבירה חומר חסוי לח'אדר.

מור86

New member
../images/Emo13.gifאפשר גם?../images/Emo140.gif

שם:מור אזור מגורים:עכו גיל:18.5 עיסוק:בינתיים מחכה לגיוס שלי ב20.2(מש"קיות נפגעים
) שחקן\שחקנית מועדף-אממ אהבתי את המשחק של איילת,היא פשוט מקסימה לדעתי.

yerushalmi1

New member
נמתין - אולי הסדרה תשתפר

ירושלמי כבן 40 ראיתי את הסדרה רק היום, ולהלן התייחסות ראשונית. אני מציין שמדובר בהתייחסת ראשונית שכן ברך כלל סדרות מסוג זה זקוקות לפחות למספר פרקים טרם יחרץ גורלם. כללית: האווירה של הסדרה לא מתאימה. אין מוסיקת רקע, אפילו ההתחלה קצת רדומה. אין תחושה של "סחף", של רצף, של הגיון, הכל מאד טלגרפי וקר , אין נשמה , חום, משהו מנוכר. הסט עצמו עלוב למדי, לא מתאים לתקופה. אין תחושה ואין אמינות שמדובר בחמ"ל אמיתי. אני מאד מקווה שאנו נשאר באוירת חמל ולא נמצא עצמינו בטלנובלה. אולי קצת ייעוץ מקצועי יכול לסייע. הרצון להכניס לפרק הראשון כל כך הרבה פרטי מידע ( מודיעין, אישי, רכילות) ייתכן והיה שגוי (תפסת מרובה לא תפסת) המשחק - משחק היה טוב, למרות התסריט המעט בעייתי. רואים ומרגישים שמדובר הצוות מגובש ומפרגן. להתראות בשבוע הבא. ירושלמי

vitamin P

New member
ברוך הבא.....חבל ש....

חבל שפרסמת את דעתך על הפרק דווקא כתגובה להודעה זאת מכיוון שההודעה הזאת נשארת בעמוד השני ולא תחזור לעמוד הראשון אז כדי שיראו את הודעתך מומלץ להגיב בהודעות העמוד הראשון

יוליקה

Member
מנהל
אז אם מותר מגיל 0 עד 120 אז גם אני

הנשית הקדימה אותי, כי באמת כולם כאן צעירים (אפילו יותר מהבת הכי קטנה שלי), אבל כשאני רואה יאיר לפיד האנטנות שלי מזדקרות. אני מאד אוהבת את הכתיבה שלו. קראתי את כל ספריו ואני ממליצה עליהם בחום. הוא כל כך ישראלי שזה מדהים. אז הכרות רציתם? שמי אביבה אני גרה בגלבוע גימלאית (צעירה) עובדת בחברת בניה ופרוייקטים. אוהבת סרטים רומנטיים (אישה יפה, הנשיא מאוהב וכד') צופה באופרת סבון אחת אמריקאית ואחת ישראלית בלבד!!! כמובן שהשחקנית הכי אהובה עלי בסדרה היא איילת זורר אבל יותר אהבתי את הרעיון שהלביש עליה יאיר לפיד: שמותר להרוג את השגריר בצרפת כי הוא מינוי פוליטי של סילבן שלום.....

למעלה