שרשור היכרות

../images/Emo32.gifשרשור היכרות

1. שם: 2. גיל: 3. עיר (אם את/ה רוצה): 4. תחביבים: 5. זמר/ת אהוב/ה: 6. שיר אהוב: 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: 8. געגוע ל: 9. יש אהבה: 10. סרט אהוב: 11. ספר אהוב: 12. קליפ אהוב: 13. תחנת רדיו מועדפת: 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: 15.מאכל אהוב: 16. שתיה מועדפת: 17. ממתק אהוב: 18. ציטוט משלך: 19. מוטו לחיים: 20. מסר לאנשים פה בפורום: 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא):

עונה../images/Emo9.gif

1. שם: עידן 2. גיל: 3. עיר (אם את/ה רוצה): חולוןןן 4. תחביבים: נממ מחשב,מוזיקה,מועדונים 5. זמר/ת אהוב/ה: יש כמה.. 6. שיר אהוב: יש כמה
7. תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים,שנות ה-70.. 8. געגוע ל: חברה שלי :( 9. יש אהבה: יש מה יש. 10. סרט אהוב: עקיצה ב-60 שניות. 11. ספר אהוב: לא קורא כמעט. 12. קליפ אהוב: יש כמה =\ 13. תחנת רדיו מועדפת:גלגלצ ו-99 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: לא הייתי :\ 15.מאכל אהוב: קובה? 16. שתיה מועדפת: שיהיה חריף אבל טעים 17. ממתק אהוב: צ'יטוס? 18. ציטוט משלך:משהו שאני כל הזמן אומר? תשבעי\תשבע 19. מוטו לחיים: חיה ותן לחיות. 20. מסר לאנשים פה בפורום: תנצלו תחיים לפני שהם ינצלו אותכם :) 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: אחלה בחלה 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: שכחתי תשם אבל זה שיר אחד היפים 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): סתם חיפשתי...

תשובות...

1. שם: עדי ליבי פסקל (קבלו את שמי המלא) 2. גיל:16 3. עיר (אם את/ה רוצה):חולון 4. תחביבים:לשיר, לשמוע מוסיקה, לקרוא, לרקוד 5. זמר/ת אהוב/ה: יש המון... 6. שיר אהוב:יש המון.. 7. תוכנית אהובה בטלויזיה:אמ... הרקיע השביעי, סרטים מצויירים ועוד... 8. געגוע ל:כל מיני אנשים שאני אוהבת והם כבר לא בחיים 9. יש אהבה:מ... 10. סרט אהוב: לא יודעת... אין סרט ספציפי... סרט של דיסני כלשהו 11. ספר אהוב:נשים קטנות, האסופית ועוד כמה... 12. קליפ אהוב: "תגידי לו" 13. תחנת רדיו מועדפת: 103 אף אם רדיוס 100 ורשת ג'. 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: פעם אחת, אבל היא הייתה קסומה ומדהימה!!! 15.מאכל אהוב: הרבה דרים העיקר לא דגים, עדשים ודברים מוזרים כמו צפרדעים 16. שתיה מועדפת: סודה 17. ממתק אהוב:שוקולד 18. ציטוט משלך: "אדם בוגר הוא אדם שלעולם לא שוכח את הילד שבתוכו" 19. מוטו לחיים: מרפקים הם לא כדי לדחוף, אלא כדי להישען. 20. מסר לאנשים פה בפורום: חייכו!!! 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: פורום נפלא ואוהד מדהים כמובן!!! 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: את כולם... 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): ליאת סיפרה לי עליו!! המון תודות לך בהזדמנות זו:)

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

1. שם: שיר 2. גיל: 17 3. עיר (אם את/ה רוצה): נתניה 4. תחביבים: להקשיב למוזיקה, לקרוא ועוד
5. זמר/ת אהוב/ה: עוזי חיטמן. אבל יש הרבה. 6. שיר אהוב: אוי... אי אפשר לענות על שאלה כזאת... 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: אממ... תוצרת הארץ 8. געגוע ל: אין 9. יש אהבה: כנ"ל 10. סרט אהוב: הפסנתרן 11. ספר אהוב: יש הרבה. "דמעות של אש"- דבורה עומר. 12. קליפ אהוב: "לא אומרת כלום" של מטרופולין 13. תחנת רדיו מועדפת: רשת גימל 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: לא הייתי... יום יבוא 15. מאכל אהוב: לחם
16. שתיה מועדפת: מים 17. ממתק אהוב: לא משהו מיוחד שעולה לי בראש 18. ציטוט משלך: מז"א? 19. מוטו לחיים: "במקום בו אתה לא מבין אל תנסה להביע דעה" 20. מסר לאנשים פה בפורום: יש לכם טעם טוב במוזיקה
21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: יופי טופי 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: יש הרבה.. "תגידי לו" למרות שהוא חרוש. 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): "פורומים חדשים בתפוז אנשים"

עונה../images/Emo13.gif

1. שם: ליאת בקאלו 2. גיל: 23 3. עיר (אם את/ה רוצה): חולון 4. תחביבים: לכתוב שירים, אינטרנט.. 5. זמר/ת אהוב/ה: אוהד חיטמן
6. שיר אהוב: "תגידי לו" 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: ארץ נהדרת, הרקיע השביעי, פוקימון, אני אניטה. 8. געגוע ל: סבתא שלי ז"ל, ולעוזי חיטמן ז"ל:&#39
9. יש אהבה: אין
10. סרט אהוב: טיטניק, וסרטי- סיוט ברחוב אלם. 11. ספר אהוב: אין 12. קליפ אהוב: "תגידי לו"
13 תחנת רדיו מועדפת: גלגל"צ, רשת ג', וגלי צה"ל. 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: 5 פעמים, התמכרתי
15. מאכל אהוב: פיצה. 16. שתיה מועדפת: בירה שחורה 17. ממתק אהוב: שוקולד 18. ציטוט משלך: תחיה ותן לחיות 19. מוטו לחיים: כל עוד שאתה אמיתי עם עצמך שום דבר אחר לא חשוב. 20. מסר לאנשים פה בפורום: אתם אנשים יקרים
21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: הפורום שעליו חלמתי לפני חצי שנה, שלא היה שום דבר באינטרנט על אוהד חיטמן, אוהד: האדם האמיתי היקר והמקסים ביותר, ולא אני לא מגזימה!! (וגם מוכשר) 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: את כולם. 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפוש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): עיינתי באתר תפוז

dabnir15

New member
תקראו :)

1. שם: ניר 2. גיל: 16 3. עיר (אם את/ה רוצה): חולון 4. תחביבים: 5. זמר/ת אהוב/ה: אוהד חיטמן ונינט טייב:) 6. שיר אהוב: יש המון :) 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: המון :) 8. געגוע ל: כיתה א' 9. יש אהבה: כרגע לא 10. סרט אהוב: המון :) 11. ספר אהוב: לא מרבה לקרוא 12. קליפ אהוב: הרבה:) 13. תחנת רדיו מועדפת: רשת ג' 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: 0 (מי רוצה לבוא?!) 15.מאכל אהוב: הכל סתם בעיקר שוקלד:) 16. שתיה מועדפת: שוקו שוקו ושוב שוקו 17. ממתק אהוב: סוכריות ג'לית 18. ציטוט משלך: "אם תרצו אין זאת אהבה" 19. מוטו לחיים: תנו חיוך:) 20. מסר לאנשים פה בפורום: תחיכו כל הזמן :) 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: אוהד בנאדם מוכשר מאוד. 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: הכל:) זה משתנה עם המצב רוח:) 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): עדי פסקל החמודה:)

שיר m

Well-known member
חולון משתלטים פה על הפורום..../images/Emo53.gif

אני לא אשמה!!! חחח

זה אומר שהגיע הזמן לעוד הופעה בחולון...!! ובכלל אני בעד סיבוב הופעות מטורף בכל הארץ... הכי פצצה שיש!!! יווו חייבת לראות אותו שוב... חייבת!!

shai lior

New member
עונה

1. שם:שי ליאןר 2. גיל:14 3. עיר (אם את/ה רוצה):אביאל 4. תחביבים:לקרוא,לנגן,לשמוע מוזיקה, 5. זמר/ת אהוב/ה: אוהד חיטמן,עברי לידר, מוקי, אביתר בנאי,שלמה ארצי ולהקה-הדג נחש 6. שיר אהוב:ליל האהבה 7. תוכנית אהובה בטלויזיה:חח אין 8. געגוע ל:אפחד 9. יש אהבה:בעזרת השם תהיה 10. סרט אהוב:מכתב בבקבוק 11. ספר אהוב:אמ הרבהה 12. קליפ אהוב: אממ אין 13. תחנת רדיו מועדפת:גלגלצ, 100 ו-90 fm 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד:וואי הרבה 15.מאכל אהוב:שוקולדדד 16. שתיה מועדפת: מים 17. ממתק אהוב:אין 18. ציטוט משלך:אל תעשו דברים שאחר כך תתחרטו עליהם! 19. מוטו לחיים:וואי שאלה קשה. תהיו עצמכם! בלי פוזות!! כי אני שונאתתת 20. מסר לאנשים פה בפורום:אתם עושים מצווה שאתם פה בפורום=] 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן:וואי פורום מעולההה!! ואוהד בנאדם טוב וחמודד 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת:ליל האהבה 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): אמרו בקמונה של צעירי תל אביב=]

כן אכן כן מהקומונה של

צעירי ת"א בעצם התחילה התודעה הזאת לאוהד חיטמן, אם כל הכבוד לפורום הנהדר הזה! בהזדמנות זאת רוצה להודות להילה מנהלת הקומונה של צעירי ת"א שהיא נתנה מקום לאוהד (טוב נו ברור הוא השתתף בסדרה) אז שתדעו שהכל התחיל מהקומונה

ranch22

New member
../images/Emo8.gifגם אני עונה...

1. שם: רינת 2. גיל:16 3. עיר (אם את/ה רוצה):אש-דוד 4. תחביבים:מחשב,ממוסיקה,טלויזיה,כתיבה(שירים וסיפורים). 5. זמר/ת אהוב/ה:משפחת חיטמן המורחבת 6. שיר אהוב:יותר מידי.... 7. תוכנית אהובה בטלויזיה:ג'ק ובובי 8. געגוע ל:חברים הקודמים,אנשים מיוחדים שנעלמו. 9. יש אהבה:אממממ..... 10. סרט אהוב:"נפלאות התבונה" 11. ספר אהוב:האריפ פוטר-הסדרה המאה 12. קליפ אהוב:"תגידי לו" 13. תחנת רדיו מועדפת:רשת ג' 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד:פעם אחת-אבל הפעם הכי הכי 15.מאכל אהוב:קראו את חתימתי ותוסיפו בורגר :) 16. שתיה מועדפת:קולה 17. ממתק אהוב:שוקולד... 18. ציטוט משלך:"בתוגה אוכלת בחלום מכניף"-אל תנסו להבין. 19. מוטו לחיים:"אם תרצו אין זו אגדה אבל אם לא תרצו אגדה היא ותשאר אגדה"-הרצליקו!!! 20. מסר לאנשים פה בפורום:חיים רק פעם אחת-אלא אם כן יש גלגול נשמות :) 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן:במילה אחת-מדהים!! 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת:הכל!! 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא):חיפוש בגוגל-כל יום עד שמצאתי...

קאמי מ

New member
תשובותייי..

1. שם: קאמי 2. גיל: תכף 16
3. עיר (אם את/ה רוצה): ת"א 4. תחביבים: לשיר, לשמוע מוסיקה, לשיר... (וכו' וכו') 5. זמר/ת אהוב/ה: אוהד חיטמן כמובן! וגם נורה ג'ונס, אנוק, ברוס ספרינגסטין... ויש עוד מלא להקות. 6. שיר אהוב: Bless The Broken Road\ Rascall Flatts 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: אמריקן איידול? 8. געגוע ל: חברים בארגנטינה 9. יש אהבה: כרגע לא (אבל אני אופטימית) 10. סרט אהוב: מועדון ארוחת הבוקר 11. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו 12. קליפ אהוב: I'm with you אני חושבת... 13. תחנת רדיו מועדפת: 88 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: 1 =| 15.מאכל אהוב: סלט ירקות 16. שתיה מועדפת: לימונענע 17. ממתק אהוב: כל דבר שיש בו שוקולד!
18. ציטוט משלך: נמאס לי מעצמי\ בא לי לבעוט בעצמי (אני גם נורא אוהבת את עצמי) 19. מוטו לחיים: תהיה עצמך. 20. מסר לאנשים פה בפורום: מממ, תמשיכו לאכלס את הפורום, ולהנות מהחיים. ?) 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: אוהד- מישהו שלעולם לא אשכח. פורום- נחמד, כיף, נעים. מה עוד?
22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: אישה משוגעת\דרוש לי גבר\תעלות וכו' וכו'. 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): דרך אוהד. הוא הזכיר שיש לי פורום חדש, וסתם קפתי להשאיר לו הודעה, ומאז נשארתי

בנה

New member
../images/Emo9.gif תורי...

שם:בנה (דנה)
עיר (אם את/ה רוצה):באר-שבע
תחביבים:מנגנת בגיטרה...הרבה מוזיקה
זמר/ת אהוב/ה:אורית TT שחף,עינבל פרלמוטר ז"ל, תום פטרובר,עיברי לידר
שיר אהוב:לעוף-היהודים
תוכנית אהובה בטלויזיה:רפואה שלמה-ערוץ 3
געגוע ל:סבתא...:(
יש אהבה:יאפ
סרט אהוב:קלרה הקדושה וכנפיים שבורות
ספר אהוב:רציתי לנשק לך בשדה חרציות
קליפ אהוב:זכיתי לאהוב-עיברי לידר
תחנת רדיו מועדפת:שונאת רדיו
כמה פעמים היית בהופעה של אוהד:0..אבל אני מקורבת למשפחה אז שמעתי אותו מנגן על הפסנתר בבית.
מאכל אהוב:אורז
שתיה מועדפת:קולה
ממתק אהוב:ארטיק לימון
ציטוט משלך:-
מוטו לחיים:כולם מתים בסוף.
מסר לאנשים פה בפורום:תמשיכו לשמוע מוזיקה טובה!
מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן:אוהבת את שניהם!
שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת:על ראש ההר
איך הגעת לפורום? סתם הסתובבתי בתפוז.

charmingirl

New member
מגיבה...

1. שם: עדי 2. גיל: 18 3. עיר (אם את/ה רוצה): כפר סבא 4. תחביבים: חברים,חברות, מוזיקה. 5. זמר/ת אהוב/ה: אוהד חיטמן, מוניקה סקס (אז מה אם זה לא זמר), שייעצג ועוד הרבה. 6. שיר אהוב: מספיק בנאדם של מוניקה סקס. 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: אין אחת כזאת. 8. געגוע ל: אין משהו שאני מתגעגעת אליו כ"כ. 9. יש אהבה: אין אהבה 10. סרט אהוב: שרק 2 11. ספר אהוב: באדולינה/גבי ניצן 12. קליפ אהוב: אין אחד כזה. 13. תחנת רדיו מועדפת: גל..גל..גלגל"צ 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: 0
15.מאכל אהוב: פסטה על כל סוגיה 16. שתיה מועדפת: מיץ תפוחים. 17. ממתק אהוב: לא אוהבת ממתקים כ"כ. 18. ציטוט משלך:
19. מוטו לחיים: תחיה ותן לחיות. 20. מסר לאנשים פה בפורום: כנ"ל 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: הפורום חביב ביותר. אוהד מרגש, ובחור כובש,לפחות דרך השירה. 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: נוקטורנו 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): הגעתי בעצמי. דרך תפוז.

למעלה