שרשור היכרות

LiTtalTal

New member
תשובותיי../images/Emo13.gif

1. שם: ליטל 2. גיל: 17 (מחר, בשבת, 18). 3. עיר (אם את/ה רוצה): נווה מונוסון. 4. תחביבים: מוזיקה, מחשב, כושר .. הרבה.. 5. זמר/ת אהוב/ה: אבריל לאבין (לא לעשות לי לינץ'). 6. שיר אהוב: אין. זה כל הזמן משתנה. 7. תוכנית אהובה בטלויזיה:"ג'ואן מארקדיה". 8. געגוע ל: לא עולה לי כרגע 9. יש אהבה: חברות שלי זה נחשב? 10. סרט אהוב: "המספריים של אדוארד". 11. ספר אהוב: הספרים של שרון קריץ'. 12. קליפ אהוב: אותו דבר כמו שיר. 13. תחנת רדיו מועדפת: גלגל"צ. 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: לא הייתי. אני אהיה. 15.מאכל אהוב: פיצה ואסור לי...
16. שתיה מועדפת: מים. 17. ממתק אהוב: שוקולד. 18. ציטוט משלך: "תהיה מי שמסתכל על הבועות- אל תהיה בתוך אחת מהן". 19. מוטו לחיים: למעלה. 20. מסר לאנשים פה בפורום: למעלה. 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן:אוהד נראה לי סבבה. ולגביי הפורום, זאת פעם ראשונה שלי פה אז.. 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: "תגידי לו". 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא): עיינתי בפורומים בתפוז.

שיר m

Well-known member
ברוכה הבאה ליטל!

ומזל טוב (למרות שזה מחר..)

שלום! אני חדשה אשמח להצתרף../images/Emo13.gif

1. שם:(חיבה) זה בייבי 2. גיל:17 3. עיר (אם את/ה רוצה):ת''א 4. תחביבים:לשיר,לעצב קעקועים,לכתוב 5. זמר/ת אהוב/ה:אורית טיטי שחף 6. שיר אהוב:יש כל מיני 7. תוכנית אהובה בטלויזיה:בקושי רואה TV אבל אם כבר אז גיא פינס 8. געגוע ל:לאהובי
9. יש אהבה:יש אבל מסובכת... 10. סרט אהוב:לא עולה לי.. 11. ספר אהוב:גם לא עולה לי.. 12. קליפ אהוב:גם לא עולה לי.. 13. תחנת רדיו מועדפת:לא שומעת רדיו 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד:לא הייתי.. 15. מאכל אהוב:פיצה 16. שתיה מועדפת:דיאט קולה/מים 17. ממתק אהוב:שוקולד 18. ציטוט משלך:אין מחשבות אין דאגות
19. מוטו לחיים:להתרכז רק במטרות שלך. 20. מסר לאנשים פה בפורום:אממ..? 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן:לדעתי פורום נחמד ואוהד כוסון על חחחח מה גם שהוא אחלה זמר ויוצר
22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת:תגידי לו 23. איך הגעת לפורום (המלצה מחבר/ה, סתם עיינת באתר תפוז, או עשית חיפש בגוגל/ או בכל צורה שהיא):פשוט התחלתי לשמוע את המוסיקה שלו והבנתי שיש לו פורום בתפוז

גם אני גם אני!!!

1. שם: נוף 2. גיל: 17 3. עיר (אם את/ה רוצה): לא'צה, קריות, מספיק?! 4. תחביבים: מוזיקה, מוזיקה, ו... מוזיקה... 5. זמר/ת אהוב/ה: זה ארוך... אוהד, כמובן, אביב גפן, גלעד שגב להקות גם? אם כן אז היהודים, שייגעצ, הדג נחש ועוד.... 6. שיר אהוב: יש יותר מידי, אני לא יכולה לבחור... 7. תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים (נגמר) מכושפות!!! 8. געגוע ל: חברים!!!! 9. יש אהבה: הלוואי! 10. סרט אהוב: גריז 11. ספר אהוב: צל של ספק מאת רם אורן 12. קליפ אהוב: אין לי! 13. תחנת רדיו מועדפת: גלגל"צ 14. כמה פעמים היית בהופעה של אוהד: לא הייתי ואל תזרעו מלח על הפצעים! 15.מאכל אהוב: יש יותר מידי... תהיו יותר ספציפים! 16. שתיה מועדפת: מים, אלא אם כן הכוונה לאלכוהול, ואז אין לי! 17. ממתק אהוב: כל מה שקשור לשוקולד דילגנו על כמה דברים.... 21. מה דעתך על הפורום, ועל אוהד חיטמן: על הפורום אני לא ממש יודעת... ועל אוהד.. אני מתה עליו הוא מוכשר סוף!!! 22. שיר של אוהד חיטמן שאת/ה הכי אוהב/ת: תפילין 23. איך הגעת לפורום: סתם עיינת באתר תפוז

למעלה