שרשור התפקדות. קצת כדי להכיר.

lifahead

New member
MOI

אולה, אני מרינה שומעת רדיוהד מכיתה ד בערך... בת עוד מעט16 אממ אני משתתפת גם בפורום מיוז ותמיכה נפשית..(.....!....) וסתם אני אוהבת לצייר...ובעע זה פחות מעניין ממה שתיכננתי..נו בקטנה תואהבו אותי!!!!! בבקשהנ....

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

את האמת
שלא זכרתי שיש פורום למיוז
אני צריכה לבוא לשם
אהה ומה שרציתי להגיד- שומעת רדיוהד מכיתה ד'!?!
בהחלט יפה
דבר ראשון שזה בטח כבר מיחסית תחילת דרכם.. ודבר שני, בכיתה ד' לא היה לי אפילו שמץ של טעם במוזיקה
כבוד לך!

lifahead

New member
חחחחח דעעיי

כן מכיתה ד..אני תותחית..היתי ילדה קטנה ודכאונית...חח סתם כולם בבית שומעים רדיוהד זה קטע משפחתי..:)

Latisia

New member
וואו כיתה ד'....

בכיתה ד' עדין שמעתי את נטלי אימברוגליה, רובי ווילאמס ווסטלייף (חח שזה לא יצא מהפורום הזה
גם אני בפורום מיוז, לאחורה החלטתי להיצטרף

יש לה קול מדהים לי דעתי:)

והדיסק הראשון שלה.. אין לי מושג כרגע איך קוראים לו... חח ואני חושב שזה הראשון שלה... שוט יש לי אותו מקורי בבית.. הוא שחור כזה כולו. בקיצור זה דיסק טוב, ואני אוהב לשמוע אותו מדי פעם:) היא שרה מדהים!

kittycatbone

New member
גם אני די אוהבת אותה../images/Emo9.gif

לא שאני מכירה אותה ממש, אבל מהשירים שאני מכירה היא ממש פסדר
ואני נראה לי בכיתה ד' אהבתי את פייב
בלעעעעעע. ואולי אפילו את בריטני ספיכס. אניוואי. רק לפני כמה שנים באמת התחלתי לאהוב מוזיקה ששווה משו..
למרות שכל מיני שירים כאלה שהיו הרבה באמטיוי אז, והם נחשבים כטובים אהבתי גם אז

Latisia

New member
חחחח

זהו, אני מבין האנשים האלה שאין להם אח או אחות גדולה שמכירה להם מוזיקה איכותית. רק בתחילת ח'התחלתי לשמוע מוזיקה יותר איכותית למשל הרד הוט צילי פפרז (אני לא יודעת עד כמה הם נראים לכם איכותיים אבל לדעתי הם כן) וגם את קולדפליי הם בדיוק הוציאו את האלבום השני שלהם.

רד הוט צ'ילי פפרס עושים מוזיקה טובה

יודעים לעשות מוזיקה:) פנאן לשמוע, אחלה להקה! אמנם לא מדהימה, אבל סבבה לגמרי!

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וכיף לנגן את השירים שלהם בגיטרה
אהה, אממ ורציתי להגיד- שתאמת שגם לי לא ממש הייתה השפעה של אחים במוזיקה... אם כבר אני משפיעה על אחי הגדול בשמיעת מוזיקה..
פשוט ראיתי כזה בVH1 או אמטיוי קליפים, והיה שם את השיר של נירוונה.. (נחשו איזה..
) אז הורדתי אותו.. ולאט לאט הורדתי עוד שירים שלהם.. וניסיתי להרחיב את המאגר שירי רוק האלה שלי... לאט לאט יצא שהתחלתי לאהוב יותר להקות הממ נורמליות?
אהה, וגם באותה תקופה תאמת הורדתי כמה שירים של רדיוהד (אהמ נחשו איזה גם כן שמעתי? יפה מאוד
קריפ
).. אבל זה לא הגיע לי לשום מקום מיוחד.. עד בערך לפני שנה או פחות שהתחלתי להיות אובססיבית לרדיוהד

lifahead

New member
מיוז=שליטה.:)

כמו שאמרתי ככה זה בביתי הקט רדיוהד לארוחת בוקר..

eorion

New member
את הדיסק הראשון

קניתי בכיתה ד' וזה היה בלוד סוגר סקס מג'יק, של רד הוט, כיליתי את כל דמי הכיס על עוד שישה שלהם, ואחרי זה על עוד הרבה דברים שהיום אני מצטער, כמו לימפ ביזקית וחבריהם.

Damaged1

New member
שלום

אני זואי בת 15 מקיסריה אני לא ממש פעילה בפורום אבל אני קוראת בו הרבה :) אני לא כותבת בעוד פורומים ואממ אני מנגנת על גיטרה ובס 3 שנים

למעלה