שרשור חברתי!

../images/Emo32.gif שרשור חברתי!

עדיין קטנים, אין מה לעשות אבל יש פה כמה חבר'ה שמתעקשים להישאר (לא מבינים רמזים?!). אז יאללה...בואו נעשה שרשור חברתי מספר 1. ענו על שאלון ההיכרות הקצר הזה (שאלון קצר? בתפוז?!)
שם + שם משפחה:
מה אתם עושים בחיים?
למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה?
מאיפה החתימה שלכם נלקחה?
אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה?
תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו:
מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים?
כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר?

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

שם + שם משפחה: אמיתי טויטו.
מקום מגורים: בית שמש.
מה אתם עושים בחיים? חייל.
למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה? פשוט, נקי.
מאיפה החתימה שלכם נלקחה? פרסום הפורום וחתימת הפז"מ שמתעדכנת מדי חודש מאז יום הגיוס שלי.
אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה? זקוק לעוד חיים, אבל אני מרוצה עד כה.
תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו: בכיתה א' הייתה נהירה של עליה מרוסיה וזה היה נורא חדש לי אז הייתי עושה חיקוי של רוסי למשפחה שלי ("אני רוסי...אני באתי מרוסיה...ואני לא יודע לדבר בכלל עברית...) והם היו מתלהבים מהילד בן 7 שמדבר מצחיק...
מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים? כשכבר יכולתי להחליט שאני רוצה להצחיק, ופשוט הצחקתי...כשזה כבר לא בא בלי כוונה...
כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר? שהשמש עוד פעם דפקה לו ברז...

יאאלה

נוי נוימן 16 איפשהו במרכז ביד אחלה שיר, מה, לא ככה? אין חתימה, קשה, קשה... כן אחלה פורום כשנולדתי (?!) עדיין לא ממש קלטתי זה אומר שצריך להפסיק עם הוודקה

MrSpok

New member
יאם יאם

שם: יורי. (טויטי יא חרא צוחק על רוסים, אה???
) גיל: 18. מקום מגורים: בית. מה עושה בחיים: בוכה על כל יום שעובר עד לגיוס שלי. למה הכינוי: ממש מזמן חיפשתי כיוניים מאאאגניבים. זה לא אחד מהם. אבל זה אחד נחמד. החתימה: ההתחלה שלי. החרוזים זה קטע מהשיר פיזדה פאמילי - אי בודד, ובחרתי אותו כי הקטע הזה מתאר אותי בדיוק. הקטע השלישי הוא ציטוט של גאון. בינתיים הפורום בסדר, קצת הרבה קטקטים... אבל בסדר. פעם ראשונה שהצחקתי מישהו: לא זוכר... בגן כששרתי את השיר של החתולים הסמוראים עם מילים שונות... זה הכי רחוק שאני זוכר. מתי קלטתי: כשאמרו לי "בונ'א אתה מצחיק!" כשרואים את הירח באמצע היום זה אומר שהגיהינום קפא, חזירים מתעופפים וסכנין זכתה בגביע המדינה.... אה, רגע...

scudnick

New member
קראת לי קטקט???

טוב, אני לא אתווכח שאני קטן יחסית אליך... אבל לפחות אני לא מדבר כמו מפגר כמו שאר ה"קטקטים".

scudnick

New member
אני!

שם + שם משפחה: ניר הוטניק גיל: 13 מקום מגורים: רמה"ש מה אתם עושים בחיים? לא יודע, אבל זה קשור למייקל ג'קסון ולשישיית בירה. למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה? שילוב של השם משפחה שלי עם המילה סקאד. זה כינוי מלפני שנתיים. מאיפה החתימה שלכם נלקחה? אמממ... מהפורומים שבהם אני משתתף, חתימה של מישהי מפורום מ.ק. והשתקה של מישהי. אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה? מת עליו, מחר החתונה. תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו: לא זוכר. מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים? אני קלטתי ממזמן, כל השאר עדיין לא קלטו. כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר? זה אומר שהגיע הזמן להפסיק לשאול שאלות טיפשיות, אמיתי.

scudnick

New member
הי! הסדנה בטאגליין!

אבל אם אני לא טועה כותבים סדנה, ולא סדנא. וגם כתבת סנדא.

pufpuf

New member
רק עם ה בסוף

מהאקדמיה ללשון: "שמות שהתגלגלו לעברית מן הארמית והמשמשים בצורת נקבה, כגון דוגמה, נכתבים בה"א בסופם. דוגמות נוספות: סדנה, טבלה, פסקה, עסקה, קופסה, גרסה. הוא הדין בשמות כגון שאלתה, משכנתה, אסמכתה, אתנחתה, בדותה. יוצא מן הכלל כתיב המילה סבתא. " מתי הריאליטי בהשתתפותם?

R e lB o s s

New member
אוקיי אז ככה:

שם + שם משפחה: ינאי הולנדר גיל: 14 מקום מגורים: בת חפר (ליד טול כרם HeHeHeHeHe) מה אתם עושים בחיים: בונה אתרים מסתכל בפורומים ומרגיז ת'תאום שלי למה בחרם דווקא את הכינוי הזה: סתם זה בעיקר למשחקי רשת אבל חוץ מזה חשבתי על בוס כאילו בוס אמיתי RealBoss אבל זה קצת סנובי אז בלי ה-a אז יצא RelBoss אם אתה אוהב את הפורום הזה: בטח אני נכנס קורא הכל הולך לפורום אחר ועדיין צוחק על הבדיחות כאן תאר את הפעם הראשונה שהצחקתם מישהוא: את המיילדת ראתה את הפרצוף שלי והתחילה לצחוק
מתי ואיך קלטתה שאתה מצחיקים אנשים: מתי שהם התחילו לצחוק מה זה לא ברור? כשרואים את הירח באמצע היום זה אומר ש: כנראה שהירח עובד שעות נוספות

pufpuf

New member
../images/Emo99.gif

שם + שם משפחה: שלומי אלפרוביץ גיל: 18 מקום מגורים: ראשל"צ מה אתם עושים בחיים? עתודאי למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה? סתם... מאיפה החתימה שלכם נלקחה? אני חשבתי עליה, אבל אני בטח לא היחיד אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה? מאד. אני רושם רק בשני פורומים בתפוז, וזה אחד מהם. תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו: :/ מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים? מי אמר שאני איש מצחיק? כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר? כדאי להעביר ערוץ

potash

New member
אני

שם-אולג גיל-בעוד פחות מחודש 17 מקום מגורים-עכו עושה בחיים-תלמיד כינוי-קיצור של שפ המשפחה שלי(כמו לכל הסובייטים יש לי ארוך) אוהב את הפורום?-לא יכול לענות על זה...אני דיי בקשר עם מישהי פעם ראשונה שהצחקתי מישהו-בזמן הקרוב מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים-קצת אחרי שגילינו שאנחנו סובלים(בחלק מהזמן נהנים מפיצול אישיות) כשרואים את הירח באמצע היום צריך לחזור ולהתרכז בכביש

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif הנה שלי

ענבר מרמלשטיין (איזה שם...... המכה ה-11)
כמעט 12 ואתם לא מקבלים יותר פרטים עלי פדופילים!!
גבעתיים
אני בת 12 מה נראה לכם שאני עושה?
בחרתי את הכינוי כי הפורום הראשון שנרשמתי עליו זה פורום פיות ועם יכלתי לחזור בזמן הייתי קוראת לעצמי תמנונית שלא מוותרת או תמנונית בנשמה (הגזמתי קצת עם האינפורמציה נכון?)
האחים גרים! המוזה שלי!!! חשבתי גם על לאיס קרול... (לבורי הארץ המחבר של אליס בערץ הפלאות ואליס מבעד למראה)
כן כי יש פה סטאנד אפיסיטים מוצלחים לעתיד.... אבל בביקורת בונה אתם לא משהו......
הייתי בת שלוש וניסיתי לאכול תחתיות לכוסות כן הייתה לי ילדות מוזרה ושואלים איך אני זוכרת? יש לנו קלטת וידאו......
שראיתי שעם ההומור בכיתה שלי במלא מידרדר ואין לי משהו אחר לעשות אני פשוט יהיה המצחיקה
זה אומר שההשתקפות של האור של השמש עדיין משתקפת על הירח ובגלל זה הוא מאיר או משהו כזה......

scudnick

New member
כמה דברים

אם בביקורת בונה הסטנדאפיסטים כאן לא משהו, את פשוט גרועה. חה חה. קרעת אותי מצחוק. רואה אותי כאן באייקון? --->
- זה אני נקרע פה מצחוק. ולא, לא טעיתי באייקון.

Blue Koko

New member
שלי...

תומאס (תום, בעע) רון 14 וקצת מגורים: חיפה, עיר דורשת כאפה עושה בחיים: ישן. אוכל. חוזר על הפעולה. למה בחרתי תכינוי? ראבאק, צריך להחליף אותו. אבל זה לא עונה על השאלה... בחרתי כי... וואלה לא זוכר. החתימה שלי הומצאה ע"י. חרוז תפוזים חביב שכזה. הפורום חביב לבינתיים, עוד לא העלתי קטע סטאנד אפ שלם, אבל בתכנון
פעם ראשונה שהצחקתי מישהו? בטח שתקעתי גרעפס שהייתי בן שנה או משהו. מעל לזה, אני לא זוכר. קלטתי שאני איש מצחיק כשאמרו לי: "תום, אתה מצחיק" כשרואים את הירח באמצע היום... זה אומר שאתה קנית חומר ממקור לא מוכר.

למעלה