שרשור חברתי!

נצל"ש - קומונת הומור בריטי

מעריצים את ג'ון קליז? סוגדים לרואן אטניקסון? חושבים שהמונטי פיית'ון הם אלים? צופים בכל הפרקים של "מישהו מטפל בך?" אם עניתם בחיוב לאחת או יותר מהשאלות הבאות - אז אתם יותר ממוזמנים לקומונת הומור בריטי... כנסו ולא תתחרטו!

ixmix

New member
אני.

שם: דוד "האיום" בוסקילה. (נראה לכם - רק אחד משלושת השמות נכון). גיל: 28 אבל קרח כמו 40. מקום מגורים: עיר הקודש. בדיוק ליד הזונות. אוהבים?: ניגודים... ספורט ועישון, שחור ולבן, בית"ר וחשיבה. כינוי: רציתי ixmixdrix אבל דריקס כבר היה חתום במכבי, הבנכלב. חתימה נלקחה ממשפט סקוטי. אוהבים את הפורום: לא. שונא את הפורום. אשתי מכריחה אותי לכתוב פה באיומי סכין (שזה ביטוי דבילי, אבל מילא). הפעם הראשונה שהצחקתי היתה כששושי, חברה שלי בצבא, ראתה אותי ערום. היא אמרה שאני אמור להיות מצחיק בחוץ וגדל במיטה, לא להיפך. קלטתי? אני? (ראה סעיף א' - בוסקילה. איך יקלוט). ירח? - שמסתכלים על הX מלמעלה.

סתם תם

New member
חדש

שם + משפחה: טל לוי . גיל: 14 מקום מגורים: קריית טבעון מה אתה עושה בחיים? מגרד בביצים בזמן שאח שלי טוחן אבנים בשטחים . למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה? כי זה ההפך הגמור ממני . מאיפה החתימה שלכם נלקחה? מהתקפת עצבים . אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה? כן . תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו: בגן חובה כששיניתי מילים לשירים במילים גסות . מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים? בהגיעני לגיל מצוות . כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר? שהתבלבלתי בצבע של הכדורים..

oh-da

New member
תור הזהב!

שם + שם משפחה: אוהד נקודה גיל: 18 מקום מגורים: עכו מה אתם עושים בחיים? בורגר, ניתאי... למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה? המוקדנית של אינטרנט זהב עזרה לי לבחור, אי שם בשלהי שנות התשעים. מאיפה החתימה שלכם נלקחה? מהלב (טולסטוי) אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה? בכיף... תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו: "חחחחחחחחחח"? מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים? כשאנשים אמרו לי
כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר? שהירח לא באמת ישן...

gargamich

New member
מיינס ../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gif

שם + שם משפחה: מיך נפח
מקום מגורים: רמת גן
מה אתם עושים בחיים? משתעממים
למה בחרתם דווקא את הכינוי הזה? למה לא?
מאיפה החתימה שלכם נלקחה? המשפט הראשון זה תיאור. השני זה ציטוט. והשלישי זה פרסום. נורמלי מדי?
אוהבים/נהנים את/מ הפורום הזה? יותר מדי
תארו את הפעם הראשונה שאתם זוכרים שהצחקתם מישהו: יש כאן מישהו שמכיר מגדת עתידות טובה?
מתי ואיך קלטתם שאתם אנשים מצחיקים? אז זהו- שלא
כשרואים את הירח באמצע היום...מה זה אומר? שביקרתם ב"שלוותא" כרגע?

אני!

נילי (אלמוני) גיל: 11 מקום מגורים: פתח תקווה מה אני עושה בחיים: תלמידה למה בחרתי את הכינוי הזה: מה אם ביום שלישי בא לי? החתימה שלי נלקחה מ...: אהבה למיכאלה... איזה רומנטי. אני נהנית מהפורום הזה קלטתי שאני מצחיקה כביקשו ממני לספר בדיחה נוסםת. מאיפה לי לזכור? כשהירח מופיעה באמצע היום זה אומר: שאני הוזה.

למעלה