יש לך טעם מכוער את לא מעצבת אני אוהבת את אופנת דפי "אופנה לבנות מבינות"
ע ענבר1 New member 23/5/03 #23 יש לך טעם מכוער את לא מעצבת אני אוהבת את אופנת דפי "אופנה לבנות מבינות"
N *neta* New member 23/5/03 #25 יו תמיד רציתי נבחרת כדורסל משלי ! 175 ! למרות שעם ירדן אפשר להקים נבחרת פוטבול ודפנה לא קוראת הודעות הנהלה? זה ממזמן לא הלכנו להתלבש...ויש לנו עוד כמה הגגים מתחרזים למינהם
יו תמיד רציתי נבחרת כדורסל משלי ! 175 ! למרות שעם ירדן אפשר להקים נבחרת פוטבול ודפנה לא קוראת הודעות הנהלה? זה ממזמן לא הלכנו להתלבש...ויש לנו עוד כמה הגגים מתחרזים למינהם
S shiri_b New member 23/5/03 #33 נבחרת כדורסל?!!!!!!! מגניב! מי אצלנו גבוהה? אל דאגה עם האימון הנכון נגיע רחוק! עד לונדון אני יותר רואה את ירדן משחקת רוגבי או מתחרה בתחרות שתייה
נבחרת כדורסל?!!!!!!! מגניב! מי אצלנו גבוהה? אל דאגה עם האימון הנכון נגיע רחוק! עד לונדון אני יותר רואה את ירדן משחקת רוגבי או מתחרה בתחרות שתייה
G gabrielle New member 24/5/03 #35 יאו מה עשיתן ממני... מי שלא מכירה אותי מדיימנת נערה גונזילה, משהו ענק, גוליית- ששיכורה חצי מהחיים שלה ומסתובב עם סמים בכיס... הרגתן אותי. * מבט תמים *
יאו מה עשיתן ממני... מי שלא מכירה אותי מדיימנת נערה גונזילה, משהו ענק, גוליית- ששיכורה חצי מהחיים שלה ומסתובב עם סמים בכיס... הרגתן אותי. * מבט תמים *
ב ברודי New member 23/5/03 #26 סטארטאפ שלי!!! שלי שלי שלי!!! אבל אין, חבל על הזמן נוכל לבוא למפגשים עם חולצת פורום ו.. ו... ללונדון.. נעשה לכם חולצות תואמות. להיט ממש. אתם תיראו יום אחד זה יתפוס פה בתפוז לכל פורום יהיה חולצה.!
סטארטאפ שלי!!! שלי שלי שלי!!! אבל אין, חבל על הזמן נוכל לבוא למפגשים עם חולצת פורום ו.. ו... ללונדון.. נעשה לכם חולצות תואמות. להיט ממש. אתם תיראו יום אחד זה יתפוס פה בתפוז לכל פורום יהיה חולצה.!
M Mashina Girl New member 23/5/03 #32 (דברי אליה יפה../images/Emo28.gif אני עדיין חייבת לך שיחה. *מתחפפת לפני שהמנהלת תזרוק עליי נעל*)
T THEchosen1 New member 23/5/03 #16 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif *מרגישה בקבוצת תמיכה*
L LuZ dE EsTrElLa New member 23/5/03 #18 ../images/Emo24.gif ו-../images/Emo25.gif מוווווואה../images/Emo70.gif גם אני חחחחח
B BUG LOVE New member 23/5/03 #30 הרבה זמן לא ההייתי פה אז..... והסיבה היא שהמחשב שלי לפעמים מחליט לעבוד ולפעמים לא אבל יום עוד יומיים מתקנים אותו ואז אני יחזור להיות פה אבל עד אז הרבה
הרבה זמן לא ההייתי פה אז..... והסיבה היא שהמחשב שלי לפעמים מחליט לעבוד ולפעמים לא אבל יום עוד יומיים מתקנים אותו ואז אני יחזור להיות פה אבל עד אז הרבה
B BUG LOVE New member 23/5/03 #31 כמה תיקונים אחרי המילה עוד צריכה להיות המילה או ואין לי מושג לאן היא נעלמה לי
L LuZ dE EsTrElLa New member 24/5/03 #34 כנסו- קישור חיבוקי http://www.smilepop.com/index.cfm?action=viewcard&type=1&content_id=233&page_id=233
כנסו- קישור חיבוקי http://www.smilepop.com/index.cfm?action=viewcard&type=1&content_id=233&page_id=233